olivertwist Posted December 10, 2024 Share Posted December 10, 2024 0741637415 Poze reale,conforme cu realitatea dar care o avantajeaza putin. Domnisoara este frumusica la chip,cu forme,tanara,curata,comunicativa,incepatoare. Apartament curat,baie mica si prosop curate. GFE,timida,FK retinut dar nu se fereste ,este prezenta. OP,banal,peste tot,accepta indicatii. NP,orice pozitie,neimplicata,sta sa o regulezi,fara graba. COB 200 lei 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted December 10, 2024 Share Posted December 10, 2024 "Buna ,mă numesc Miriam . Bine ai venit pe pagina mea . Sunt o persoană calmă , intelegatoare , sociabilă și prietenoasă , cu forme frumoase , păr lung și multe alte calități pe care le puteți descoperii pe parcurs Am 1,63 cm și 53 kg . Păr șaten și ochii căprui . Optimistă , veselă și deschisă să satisfac bărbați maturi care știu cum să se descurce cu o femeie . Nu îmi place graba. Îmi place să respect și să fiu respectată . Apartament curat , zona centrala (centrul vechi ) IGIENA PE PRIMUL LOC Posibilitatea de a face dus inainte Prosoape curate Apa de gura in baie SERVICII: Oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena)Normal (doar protejat) FKDiferite poziții 69Masaj Finalizare orala 100lei extra NU FAC ANAL NU ACCEPT MĂRIMI MARI NU FAC NEPROTEJAT NORMALUL SUB INFLUENTA ALCOOLULUI PRET: 30 MIN / 1 FIN 200 LEI 60 MIN / 2 fin 300LEI " 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts