Futuloiu Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 @kawasaki, am rugamintea ca atunci cind faci o recenzie/postezi despre o prestatoare, ca e de bine sau de rau, vorbeste si despre locatie, usor/greu de ajuns, cum arata fata, cit a costat, ce ati facut, poate ce nu ti-a placut tie place altora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
birdman2068 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Salut, Se mentioneaza ca pt a nu posta balarii sa se foloseasca mesageria personala. Stie cinev cum? Nu vreau sa deranjez topicele fetelor dar nici nu vad pe undeva cum sa trimit mesaje personale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted December 19, 2023 Administrators Share Posted December 19, 2023 8 hours ago, birdman2068 said: Se mentioneaza ca pt a nu posta balarii sa se foloseasca mesageria personala. Stie cinev cum? Nu vreau sa deranjez topicele fetelor dar nici nu vad pe undeva cum sa trimit mesaje personale. Ai nevoie de 10 postari ca sa ti se deblocheze mesajele private. Daca ai chestii de postat, poti sa folosesti Discutii Generale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 @Futuloiu, @Nickname de ce imi stergeti ostenativ toate posturile, posturi cu informatii utile? Nu am zis nimic pana acum dar deja sunt peste 10 posturi sterse ostentav, observ deja un pattern. Ultimul exemplu: post sters, va rog argumente pentru stergerea postului. #cenzura #hatereala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 21, 2024 Share Posted November 21, 2024 @Black, daca as sta sa explic la fiecare post pe care il sterg motivele, ar trebui sa imi iau al doilea job. Din ce imi aduc eu aminte, pidsadera a creat un topic nou, a postat anuntul nou al fetei, tu ai pus linkul catre topicul ei deja existent, eu am unit (facut merge la) cele doua topice si am sters ce ramasese in plus, respectiv trimiterea ta catre (acum) acelasi topic... Ne cunoastem de presupui ca te cenzurez si ca dau cu hate ? Ce anume am cenzurat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted November 21, 2024 Share Posted November 21, 2024 @Futuloiu 14 hours ago, Futuloiu said: @Black, daca as sta sa explic la fiecare post pe care il sterg motivele, ar trebui sa imi iau al doilea job Fix din modul asta de a pune problema vine cenzura... Probabil ''vina'' e la mine ca ma mai obosesc sa pun o poza, sa aduc o informatie utila comunitatii, ca sa ne ferim de o teapa sau aduc vreo mentiune care sa ne protejeze sanatatea si integritatea. Posturile de genul sunt sterse iar contributorii intra in ''anonimat'', dar flame-urile, jignirile si atacurile la persoana sunt permise si chiar promovate cu topic special.(Fight club) ironic, nu? Noi sa fim sanatosi, o sa mentionez aici punctual cand mai apar situatii de genul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted November 25, 2024 Administrators Share Posted November 25, 2024 On 21.11.2024 at 7:50, Futuloiu said: pidsadera a creat un topic nou, a postat anuntul nou al fetei, tu ai pus linkul catre topicul ei deja existent, eu am unit (facut merge la) cele doua topice si am sters ce ramasese in plus, respectiv trimiterea ta catre (acum) acelasi topic... @Black daca despre asta e vorba (poate e vorba de altceva), ce rost avea sa ramana o trimitere in loop pe thread? Iti pot acorda puncte de reputatie in loc, daca asta e o problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocker123 Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 Functionalitatea de pm exista pe acest forum? Trebuie sa am un numar de recenzii sau postari sa am acces la ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 Ideal ar fi sa ai macar 10 postari (cu un singur i) coerente si o sa ti se deschida portile PM-ului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocker123 Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 ok. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dddcon Posted January 5 Share Posted January 5 Moderator, de ce nu imi este aprobata intrebarea legata de fata asta? Ce reguli incalc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted January 5 Share Posted January 5 First give, then ask, citeste regulamentul ! Mfd 060125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dddcon Posted January 5 Share Posted January 5 On 04.01.2025 at 21:04, Futuloiu said: First give, then ask, citeste regulamentul ! Mfd 060125 Sunt membru, cu recenzii (nu zeci, sute, dar destule), de aproximativ 10 ani. Username-ul nu imi este recunoscut si nu mai am acces la adresa de mail de pe care mi-am creeat contul. Asta inseamna ca nu pot pune o intrebare legata de o fata de aici?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted January 6 Share Posted January 6 Userul asta, pe care il folosesti, e din 2022 si nu ai niciun post... Nu e vina mea ca ti-ai uitat credentialele de acces, regula e aceeasi pentru toti, first give , then ask. De unde sa stiu eu ce user ai avut, cite recenzii samd ? Daca nu raspunde mindra la nici un telefon ori si-au schimbat numerele ori au renuntat la activitate... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts