Jump to content

Masaj de relaxare si erotic / 0733904671

Masaj Nimenieu
 Share

Recommended Posts

Neata! MASAJ DE RELAXARE SI MASAJ EROTIC FARA NICI UN FEL DE CONTACT INTIM SAU SEXUAL! 

NU EXISTA SARUTURI DE NICI UN FEL! 

preturi:

350 de lei 60 de minute masaj clasic.

400 de lei 60 de minute masaj cald.

450 de lei 60 de minute masaj cald+roci. 

550 de lei 90 de minute masaj clasic.

600 de lei 90 de minute masaj cald+roci.

700 de lei 120 de minute masaj clasic.

750 de lei 120 de minute masaj cald+roci. 

Nu accept degete și "limbute".

Nu fac deplasari, masaj la cuplu sau femei. 

IMG-20241025-WA0001.jpg

• Like 1

• Futuloiu changed the title to Masaj de relaxare si erotic / 0733904671

Salutare!

Astazi m-am decis sa o vizitez pe doamna in cauza, iar experienta avuta a fost una de vis.

Ajuns la locatie, am fost invitat sa beau o cafea/apa si am inceput sa socializam inaintea ‘actiunii’ propriu-zisa, Nimenieu fiind o companie foarte placuta pe tot timpul intalnirii noastre, fiind atenta la orice detaliu care conteaza. Achitat cadoul de 400 RON si trecut la ‘framantat’.

Note:

Masaj relaxare: 10

Masaj erotic: 10+

Atitudine PRO client

De revenit: Cu siguranta!

Multumesc pentru momentul de relaxare! 

• Thanks 2

• Administrators
7 minutes ago, rbxenko1 said:

experienta avuta a fost una de vis

Salut, welcome! 

Unde lucreaza d-ra "Nimenieu"? Zona e importanta.

La ce se pot astepta clientii de la masajul erotic? A fost finalizare prin frectie simpla, se poate si ceva mai mult?

Multumesc

• Thanks 1

Salut @steroidu,

D-na nimenieu lucreaza in zona Garii, in cartierul din spatele bancii BCR.

Ca si servicii, presteaza diverse tehnici, la erotic se foloseste de clavicula, sani, etc. Din experienta mea, nici o sedinta nu seamana una cu alta. De ceva mai mult in afara serviciilor prezentate nu am intrebat, presupun ca nu se poate,idk. 

• Thanks 2

Neataa! 

Detalii despre mine, sunt o femeie miniona, 40 de ani... 

Activez în domeniu de aproape 18 ani. Aceasta activitate nu o desfășor strict din pcdv financiar, ci și pt ca îmi place. 

Așadar, ca sedinta de masaj sa se desfășoare cât mai plăcut, am nevoie ca vizitatorii mei sa fie adevărati domni, comportament, igiena etc. 

Programarile le fac doar pe WhatsApp. 

Programul meu este

Luni-vineri 9:00-16:00

Sambata-Duminica 9:00- 13:00. 

Ziulica fierbinte! 

Screenshot_20241119_205352_Gallery.jpg

• Like 2

• 2 weeks later...

Buna ziua comunitate! Zic sa contribui si eu cu cateva randuri fiind un client vechi al acestei zeite a masajului! Ieri dornic de un masaj bun am contactat micuta faptura pe whatsapp si facut programare, la ora stabilita am ajuns la locatie, zona gara unde gasesti locuri de parcare disponibile tot timpul. Locatia este una micuta modesta dar gasesti tot ce e nevoie, de la papuci de unica folosinta pana la mai multe variante de geluri de dus si bureti de unica folosinta ceea ce nu am intalnit in alte parti, prosoape curate si uscate tot timpul.  Actiunea, masajul de relaxare este facut de la talpi pana in varful capului daca ii ceri asta si nu te deranjeaza uleiul in par (radarul)  de data asta am ales varianta de masaj cald cu roci la 600 nota 10.  Masajul erotic este complex, se serpuieste de parca zici ca nu are oase nuti ramane niciun centimetru neatins, finalizarea aia cu clavicula este explozibila zici ca face sex oral nota 10 si aici! Ea ca persoana este o femeie de 40 de ani declarati dar se tine bine pentru varsta ei, corp slim, tate siliconate mie imi place. Este sociabila si te face sa te simti bine in compania ei te simti in largul tau. Eu voi reveni de fiecare data cand voi simti nevoia de masaj. Ciocane tari confrati! 

• Thanks 2