cardinex Posted September 22, 2024 Share Posted September 22, 2024 0732495562 "Buna, serviciile si preturile sunt urmatoarele: - masaj erotic (relaxare, body si erotic cu finalizare) - sedinta de 60 min 300 lei, sedinta de 90 min 400 lei, sedinta de 2 ore 500 lei - dominare soft - 300 lei 1 ora - masajul nuru (acest tip de masaj e doar pt clienti fideli) - 90 min 450lei Program de lucru - luni-vineri intre orele 12-19, sambata 11-16(ocazional) . Pentru clienti noi programare doar prin PM sau telefonic 0732495562,zona mall Vitan . O programare neconfirmata cel putin cu o ora inainte se anuleaza automat ! imi rezerv dreptul de a selecta clientii !" Locatia - centrala, cartier Vitan, in apropiere de Bucuresti Mall pe strada Foisorului, curata, primitoare, AC (folosit nu doar de decor), locuri de parcare sunt din belsug in jurul locatiei = 10 Curatenie - eu nu folosesc papuci in vizitele mele la fete si in general port ciorapi albi, astfel, cativa pasi in ciorapi din hol unde ma descalt pana in bucatarie, balcon, sau oriunde se poate fuma o tigare si schimba o vorba sunt mai mult decat suficienti pentru a'mi face o parere despre curatenia locatiei. Prosoape si asternuturi curate intotdeauna, baia suficient de dotata cu geluri de dus si ce apreciez personal cel mai mult, sapunul clasic exista, deci = 10 Elena - aceiasi femeie frumoasa, perfect proportionata, cu niste sani ce ar face invidioasa si o fetiscana, un fund de milioane si o fanta perfecta (pacat ca o tine incuiata ). Probabil ca as putea continua la nesfarsit cu aprecierile la adresa Elenei dar ma opresc, astfel ... = 10 ca la Montreal Ahhh, am uitat sa va zic de craci, dar va zic data viitoare Igiena = 10 Masajul ... aici lucrurile devin foarte subiective, eu personal ma duc pentru nuru si astfel, fata de un simplu masaj erotic apreciez senzualitatea, modul Elenei de a ma face sa simt ca merit acel masaj, ca e bucuroasa sa mi'l ofere. Sunt niste nuante foarte fine care fac diferenta intre Elena si alte maseuze, nuante care mie imi aduc satisfactie si placere. = 10 Halatul, cat cadoul, cadoul cat toata satisfactia primita. Important este ca nu am avut vreodata senzatia la Elena ca mi'am batut joc de munca si banii mei, mereu au fost bani bine cheltuiti. Conform mercurialului, nuru masaj, 90' = 450 lei. Elena este o persoana comunicativa, nu doar vorbitoare, ca atare eu voi reveni negresit, si da, o recomand pentru ca ofera ceea ce promite, stie ce face si face foarte bine ceea ce stie. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted November 26, 2024 Author Share Posted November 26, 2024 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted December 12, 2024 Author Share Posted December 12, 2024 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted December 13, 2024 Share Posted December 13, 2024 Mulțumesc pt cuvintele frumoase și aprecieri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted December 13, 2024 Author Share Posted December 13, 2024 Bine ai venit, ma bucur ca te'ai hotarat intr'un final sa'ti faci cont. Sa'ti creezi topic in disponibilitate. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted December 13, 2024 Administrators Share Posted December 13, 2024 3 hours ago, cardinex said: ma bucur ca te'ai hotarat intr'un final sa'ti faci cont cati ani are acum Aly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 8 hours ago, steroidu said: cati ani are acum Aly? 39🫣 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Elena-aly Posted December 21, 2024 Popular Post Share Posted December 21, 2024 Bună, vă mulțumesc tuturor pt vizite,atenții,sfaturi. Va doresc sărbători fericite,liniștite și un an nou cat mai bun și cu multe împliniri 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted January 12 Share Posted January 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted January 26 Author Share Posted January 26 La multi ani @Elena-aly ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted January 26 Share Posted January 26 39 minutes ago, cardinex said: La multi ani @Elena-aly ! Mulțumesc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmcsar Posted January 28 Share Posted January 28 Memoria îmi joaca feste sau nu?! Domnișoara nu mai avea un topic vechi deschis? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted January 31 Author Share Posted January 31 On 28.01.2025 at 11:13, realmcsar said: Memoria îmi joaca feste sau nu?! Domnișoara nu mai avea un topic vechi deschis? Scoate'l la suprafata daca stii de el, eu n'am gasit nimic cand l'am deschis pe asta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted April 19 Share Posted April 19 Bună,vă doresc sărbători cu pace,liniște și tot ce vă doriți.Paste Fericit . PS:mă întorc cel mai probabil săptămâna viitoare la sfârșit cu ceva surprize 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted April 23 Share Posted April 23 Bună,de mâine revin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted April 23 Share Posted April 23 On 19.04.2025 at 11:34, Elena-aly said: la sfârșit cu ceva surprize Multumim pentru poza,dar surprizele? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted April 23 Share Posted April 23 Sunt “pe vine” 🫣adica urmează 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplicity Posted April 29 Share Posted April 29 Buna dimineata draga Elena. Deci, pana la urma, care sunt surprizele ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted May 8 Share Posted May 8 🫣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena-aly Posted June 2 Share Posted June 2 🫣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts