gyulia Posted September 13 Share Posted September 13 Bună tuturor! Tel: 0729447112 Ma numesc Giulia! Am 32 de ani, 1.65 si 63 kg. Iubesc sexul si de aceea am decis sa imbin utilul cu placutul! Ofer sex oral si normal ( oral neprotejat doar in funcție de igiena) 200 de lei finalizarea cu oral neprotejat, 150 Finalizarea cu oral protejat si 300 ora Nu ofer finalizare orala si nici anal Sunt disponibila in acest weekend între orele 13:00- 23:00 Programarile se fac pe whatsapp Mulțumesc, o zi minunată! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gica Posted September 13 Share Posted September 13 Giulia e foarte bine ca ai postat aici și poți scrie aici pe topicul asta sa anunți când ești disponibila. Finalizarea corporala este posibila, pe sâni sau fund ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulia Posted September 13 Author Share Posted September 13 Da, este posibil! Oricum datorita ție am descoperit acest forum și tot datorita tie am decis sa postez aici Mulțumesc! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulia Posted September 20 Author Share Posted September 20 Bună dimineața! Disponibila vineri, sambata si duminica între orele 12:00-22:00. Programarile se fac pe whatsapp, va astept! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gica Posted September 20 Share Posted September 20 Asa Giulia, fi mai îndrăzneață cu pozele ca ai ce sa ne arăți. Sani chiar sunt superbi și naturali presupun, dar sunt accesibili în limita bunului simt sau ești sensibila ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted September 21 Share Posted September 21 @gica, nu mai bine faceti voi ping pong cu intrebari in privat ? Ca inteleg ca ai vizitat fata, "datorita" tie a descoperit forumul, deci ar trebui sa stii raspunsul la dilemele tale... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulia Posted September 21 Author Share Posted September 21 Bună dimineața! Nu m-a vizitat, el doar m-a postat aici după o conversației telefonica, dar da, prefer si eu sa detaliez in privat. Mulțumesc moderator! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulia Posted September 24 Author Share Posted September 24 Bună seara dragilor! Sunt disponibila pentru programari pentru mâine și joi, va astept pe whatsapp! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulia Posted September 25 Author Share Posted September 25 Bună ziua disponibila pentru programari astazi si maine! Va aștept 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulia Posted September 30 Author Share Posted September 30 Disponibila pentru programari pentru astazi si maine! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts