bogdanel123 Posted October 11 Share Posted October 11 Felicitari ! Sa ne spui si ce pret are funduletul tau ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted October 11 Author Share Posted October 11 Buna. Încă nu m-am gândit la un preț. Vreau sa fie ceva mai finuț și nu o sa accept mai mult de 2 sau 3 ori pe zi maxim anal. Cum se spune, nu am rodaj facut atit de mare în cât sa știu cât pot duce. Va fi doar la ora, sa pot fi luata finuț la început. Cel puțin pana ma obișnuiesc. Și in plus vreau sa fie de fiecare data o placere pentru mine. Asa cum am avut orgasm sa mai am . E prea bestial sa nu vreau. Deci nu cred ca o sa accept ceva prea gros sau foarte mare pana nu ma obișnuiesc cu mai multe mărimi. Programare în prealabil, sa pot sa ma pregătesc corespunzător din timp ..nu pe fuga. Eu cred și vreau sa fie cel mai frumos lucru făcut în compania voastră, nu ceva de duzina... Cine e interesat poate sa ma întrebe. Nu o sa pun preț în lista, nestind cât sa zic și cât pot. Va pup 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted October 14 Author Share Posted October 14 Bună dimineața dragalasilor. Programul meu pentru azi este 9-16. Va urez un început de săptămână frumoasă..Puuup dulce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted October 21 Author Share Posted October 21 Bună dimineața dragalasilor, azi ma găsiți de la ora 10:00 la 19:30. Programări doar pe watap va rog .O zi frumoasa și un început de săptămână bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted October 22 Author Share Posted October 22 Bună dimineața dragalasilor. Azi va aștept de la ora 9:30 la 17:00. Programări doar pe watap. Va pup dulce și sa aveți parte de o cafeluta fierbinte. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted October 23 Author Share Posted October 23 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți de la ora 9:00 la 16:30. Programări doar pe watap. O zi liniștită sa aveți. Va pup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post maya36 Posted October 31 Author Popular Post Share Posted October 31 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 4 Author Share Posted November 4 Bună dragalasilor. Sa aveți un început de săptămână frumos. Va pup dulce . 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post maya36 Posted November 5 Author Popular Post Share Posted November 5 Bună dimineața dragalasilor, azi ma găsiți de la ora 9:30 la 17:00. Va aștept pentru programari doar pe watsapp. O zi frumoasa sa aveți. Va puuup 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post maya36 Posted November 5 Author Popular Post Share Posted November 5 Cu chef de poze 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 6 Author Share Posted November 6 Neata' dragalasilor. Ce mai faceți ? Programul meu pe ziua de azi este de la ora 9:30 la 17:00. Va urez o cafeluta energizanta sa aveți. Pup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 6 Author Share Posted November 6 Va puuup 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post maya36 Posted November 6 Author Popular Post Share Posted November 6 Poza noua . Sper sa va placa !? 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 7 Author Share Posted November 7 Neata dragalasilor . Programul meu pe ziua de azi este de la ora 10:00 la 19:00 . Sper sa aveți o zi frumoasa si o cafeluta cu savoare , dacă se poate sexy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post maya36 Posted November 8 Author Popular Post Share Posted November 8 La mulți ani tuturor dragalasilor care poarta numele Sf Mihail si Gavril. Sa aveți o zi frumoasa de nume Astazi programul meu este de la 9:30 la 14:30, am un pic mai scurt programul având și eu o mica sărbătorită în viata mea. Va pup și va aștept cu drag. Programări pe watap 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted November 8 Share Posted November 8 Sa'ti traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa va bucurati una de cealalta ! La multi ani ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 8 Author Share Posted November 8 Multumesc mult. La mulți ani dacă porți numele sau dacă ai pe cineva în familie cu numele. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 11 Author Share Posted November 11 Bună dimineața dragalasilor, Sper sa aveți un început de săptămână frumos și mai cald decât vremea de afara. Azi ma găsiți de la ora 9:30 la 19:00. Programări pe watap. Puuup dulce 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 11 Author Share Posted November 11 Poze noi dragalasilor. Sper sa va placa costumasul !? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted November 11 Author Share Posted November 11 Ce mai faceți dragalasilor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts