maya36 Posted July 5, 2023 Author Share Posted July 5, 2023 Bună dimineața dragalasilor..De azi întru în vacanta ...Va urez și vouă o vacanta frumoasa și relaxantă..Va voi anunță din timp când ma reîntorc..Va pup dulce pe toți.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 18, 2023 Author Share Posted July 18, 2023 Neata dragalasilor..Azi ma găsiți de la 10.30 la ora 18..Sa aveți o zi frumoasa .Va pup O poza mai de vara azi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Cineva s-a intors din vacantaaaaaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 18, 2023 Author Share Posted July 18, 2023 Poze noi.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 20, 2023 Author Share Posted July 20, 2023 Bună dim dragalasilor...Sa aveți o zi liniștită..Azi ma găsiți de la 10 la 18 .. Pupici 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 24, 2023 Author Share Posted July 24, 2023 Bună dim dragalasilor..Va urez un început de săptămână bună..Azi ma găsiți de la 10.30 la 18..Va pup 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 25, 2023 Author Share Posted July 25, 2023 Bună dim drăgălașilor. Azi încep mai târziu, de la ora 11:30. Vă aștept cu drag până pe la ora 18. Vă pup și protejati-vă de soare, azi e caniculă, să nu se încingă... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 26, 2023 Author Share Posted July 26, 2023 Neata dragilor..Azi ma găsiți de la ora 10 la 17 ..Va doresc o zi frumoasa. Pupici. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted July 31, 2023 Author Share Posted July 31, 2023 Neața dragalasilor..O zi frumoasa sa aveți si savoare la cafea..Azi ma găsiți de la ora 12 la 19..Va pup 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 4, 2023 Author Share Posted August 4, 2023 Neata dragalasilor..Va urez o cafeluta relaxanta și un început de weekend frumos ..Azi de la ora 10 la ora 17..Va pup .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 9, 2023 Author Share Posted August 9, 2023 Neata dragalasilor...Azi ma găsiți de la ora 11 la 18..Va urez o zi liniștită.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 11, 2023 Author Share Posted August 11, 2023 Neața dragalasilor...Va urez un încep de weekend frumos..Și sa aveți savoare la cafeluta ..Azi ma găsiți de la ora 10:30 la 17:00 . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 21, 2023 Author Share Posted August 21, 2023 Neața dragalasilor..Sper sa aveți un început de săptămână buna..Azi ma găsiți de la 10.30 la 17.. va pup .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 8 Author Share Posted August 8 Bună ziua dragalasilor. Ce mai faceți ? Da, am revenit . Va aștept cu drag la mine . Pentru programări mesaj pe watap. Va pup și o zi frumoasa sa aveti 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 12 Author Share Posted August 12 On 09.08.2024 at 9:16, maya36 said: Bună ziua dragalasilor azi ma găsiți până la ora 19..Programări pe watap..Va pup și o zi frumoasa sa aveți 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 13 Author Share Posted August 13 Bună dim dragalasilor sa va savurati cafeluta în liniște și relaxare..Azi ma găsiți de la 10-18 .Va pup cum va place vouă 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 16 Author Share Posted August 16 Lista mea și programul: GFE&PSE Companie Masaj de relaxare (doar la ora sau mai mult de o ora) Sex Oral protejat/neprotejat in functie de igiena ta. Deepthroat soft, multa implicare, senzual, umed și atent (un stil mai elegant)FaceFuck nu Hard Sex normal Fin corporala/Fin orala (CIM& Com) GIRLFRIEND Experience. Footfetish / Footjob/Handjob/Sarutari corporale, 69/Diferite poziti/Cunnilingus/Boob job /FrenchKiss(in functie de igiena) / Jocuri cu vibrator sau jucari (pentru voi sau pentru Fac și deplasări de data asta doar la hotel sau la domiciliu pentru clienți cunoscuti deja. Pentru o ora sau mai Masaj prostatic 🎖+ 50L. Prețuri la mine: 250 / 450 Pret Deplasare : 700 ora Program de la 10-19 de Luni - Vineri Va aștept cu programari doar pe watsapp pe nr 0785168614 Va rog sa precizați cât timp va pot răspunde la mesaje înapoi, nu vreau întâmplări neplacute. Nu lucrez în weekend. Exclus : Anal, persoane mai mici de 27 de ani, comportament neadecvat, nu accept violeta fizica sau verbala, nu accept sa ma trageți de par, hard, palme, bile, lipsa de bun simt, in stare de ebrietate, sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la inceputul intalnirii! Am dreptul de a-mi selecta clientela! Mulțumesc mult și va aștept cu drag.. Bună ziua dragalasilor va anunț ca o sa lucrez mâine de la 11 la 18..Va aștept cu programări pe watap. Un weekend frumos sa aveți. Pupici dulci 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 17 Author Share Posted August 17 Bună dimineața dragalasilor azi ma găsiți de la 11 la 18. Programari doar pe watap prin mesaj. Va doresc weekend frumos și o cafeluta relaxanta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted August 17 Share Posted August 17 @maya36: te rog să pui aici informațiile despre disponibilitatea ta şi sau modificări ale locației, tarifelor şi/sau serviciilor. Recenziile o să fie la topicul de mai sus. Mulțumesc şi spor la treabă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted August 19 Author Share Posted August 19 Eu sunt Maya o Milfa la 37 de ani glumeata, comunicativa, sexi, pasionala, dornica de timp de calitate cu persoane de calitate. Pentru cei ce ma cunosc deja și pentru cei ce vor sa ma cunoască va aștept cu drag la mine. Câte ceva despre mine: am 1.65 înălțime fără tocuri cu tocuri 1.80..Nu sunt o tipa slim am 67kg..am forme, sâni si fund mare, cred eu . Adresa este .Splaiul Unirii Lista mea și programul: GFE&PSE Companie Masaj de relaxare (doar la ora sau mai mult de o ora) Sex Oral protejat/neprotejat in functie de igiena ta. Deepthroat soft, multa implicare, senzual, umed și atent (un stil mai elegant)FaceFuck nu Hard Sex normal Fin corporala/Fin orala (CIM& Com) GIRLFRIEND Experience. Footfetish / Footjob/Handjob/Sarutari corporale, 69/Diferite poziti/Cunnilingus/Boob job /FrenchKiss(in functie de igiena) / Jocuri cu vibrator sau jucari (pentru voi Masaj prostatic 🎖+ 50L. Fac și deplasări de data asta doar la hotel sau la domiciliu pentru clienți cunoscuti deja. Pentru o ora sau mai mult Prețuri la mine: 250 / 450 Pret Deplasare : 700 ora Program de la 10 -19 de Luni - Vineri Va aștept cu programari doar pe watsapp pe nr 0785168614 prin mesaj nu răspund la apeluri..nu am cum de multe ori..dacă nu răspund atunci ,voi raspunde imediat cum am timp. Va rog precizați pina la ce oră va pot deranja cu raspuns înapoi. Nu lucrez în weekend. Exclus : Anal, persoane mai mici de 27 de ani, comportament neadecvat, nu accept violeta fizica sau verbala, nu accept sa ma trageți de par, hard, palme, bile, lipsa de bun simt, in stare de ebrietate, sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la inceputul intalnirii! Am dreptul de a-mi selecta clientela! Mulțumesc mult și va aștept cu drag..Va puuup. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts