Daniro Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 "-oral (protejat sau neprotejat, in funcție de igiena) -normal (DOAR PROTEJAT) -mângâieri , sărut , mic preludiu -accept diferite poziții -finalizare orală/faciala extra 100 Preturi:-200 fin /400 ora Programările se fac doar pe whatsapp! Apartamentul e decent, bun pentru asemenea activități. Aerul condiționat funcționează. Nasol e ca nu merge interfonul momentan.. Sector 3 Raluca este o prezenta fresh, foarte tânără, frumușică cu ochi căprui. Arata mai slim ca în poze categoric și are niște sâni rotunzi potriviți. E sociabila și libertina. Ii place viata din ce am discutat cu ea. Oralul e bun, fără mari artificii, cu mici tente de deep. La normal nu am stat mult, geme tare, natural și plăcut ca aproape îmi venea. Am optat pentru 30 de minute cu extra CIM executat ca la carte. Nota 7.5 per total. Are mult potențial fata și are ce sa îmbunătățească. Pentru fanii slim e de neratat 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted July 30, 2024 Administrators Share Posted July 30, 2024 20 minutes ago, Daniro said: Sector 3 In ce zona are locatia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniro Posted July 30, 2024 Author Share Posted July 30, 2024 30 minutes ago, steroidu said: In ce zona are locatia? Lângă Costin Georgian stația de metrou era ultima oara 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 A fost in mai multe locatii, pare initiata si pastorita de colega Karina, care la randul ei este recomandata de alta "colega", toate fiind ridicate in slavi prin alte parti. Eu n-am reusit sa ajung intrucat au stilul "nu stam noi sa ne batem capul cu nimeni, e oricum coada si facem cum vrem" . Preturi mari pentru ca oricum sunt doritori care apoi fug sa scrie ode 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post olivertwist Posted August 29, 2024 Popular Post Share Posted August 29, 2024 On 30.07.2024 at 13:54, papuasul said: Preturi mari pentru ca oricum sunt doritori care apoi fug sa scrie ode Merita ode! Poze reale conforme cu realitatea,domnisoara este frumoasa,comunicativa,igiena impecabila,acum tatuata in trend. Str. Brailita ,un apartament modern,curat,baie prosop curate,are Colega,nu am vazut-o. Fara GFE,nu a fost nevoie,arata foarte bine dpmdv si incearca sa iti faca pe plac,nu am fost grabit. OP,vizual,sustinut,atentie peste tot,s-a oprit cand i-am cerut eu. NP,orice pozitie,prezenta,te starnge in brate,participa. 200,+++ 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diurpaneu Posted August 29, 2024 Share Posted August 29, 2024 Salut, Am încercat de vreo 2 ori și nu a răspuns pe WhatsApp. Odată am și sunat, voi cum ați luat legătura cu ea? @olivertwist @papuasul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted September 4, 2024 Share Posted September 4, 2024 Mi-e mi-a raspuns la telefon insa e vorba de mai bine de o luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Renco Posted December 20, 2024 Popular Post Share Posted December 20, 2024 Apartamentul este situat în sector 3 pe strada Brăilei tei. Îl împarte cu o colegă. Raluca este o fată tânără, slim, frumoasă la față micuță de statură, sânii frumoși, naturali și perfect simetrici. între noi a fost o chimie și totul a decurs destul de bine. Oralul a fost pe placul meu în mai multe viteze și finalizat oral. Nu se retrage imediat, îți aruncă priviri și îi face plăcere din am simțit pentru ca nu a a oprit până nu i am spus. Normalul a fost într-o singură poziție - doggy. Se implică, da contre, se uită peste umăr si se umezește natural. 200/400 lei De revenit. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidsadera Posted January 10 Share Posted January 10 " ️PRETURI️ZONA VITAN️PROGRAM 12:30-19:00( 18:00 ultima programare) 200 lei finalizarea 400 lei ora 50 extra CIM 50 extra GFE" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pidsadera Posted January 10 Popular Post Share Posted January 10 RECENZIE: Locatie: 8.8 (Reper: ap. in zona strazii Brailita, pat comod, prosop mare curat, la baie apa de gura, 2 geluri de dus) Aspect: 9.5 (chip: 9.4 / corp: 9.6 gagicuta tinerica frumoasa foc undeva la 1.60 cm/21 ani, corp atletic armonios, ochi caprui, sani medii potriviti, fund rotund ferm, slim, cateva tatuaje discrete, putin botox in buze - pe scurt o papusica) Oral: 7.2 (neprotejat, ok, cu atentie la motocei, incearca deep, eye-contact prezent, atenta la detalii, pe slow mode) Normal: 7.8 (protejat, foarte stramta, se implica/participa la actiune, are momente cand geme placut, alteori putin teatral) Gfe: 8 (precum studenta care vrea sa ne simtim bine, FK inclus) Atitudine: 10 (deschisa la discutii, glumeata) Igiena: 10 (a facut dus in prezenta mea, miroase placut discret floral) Halat: 450 RON (pentru o ora + optiunea GFE) Naratiunea: Va salut, Am cunoscut-o pe Raluca in prima parte a lunii ianuarie, discutia avand loc pe whatsapp. Raluca imparte aceasi locatie cu Eva, apartament cochet in zona strada Brailita. Atentie la usa, unde se desfasoare actiunea, camera de langa baie, sa nu ramaneti cu clanta in mana . Pentru cine este interesanta Raluca este fumatoare, se poate sta la un mic chit-chat in bucataria open space; eu nu am simtit mirosul de tigara la FK, foloseste apa de gura si este foarte curata. In asternut lucrurile au decurs bine, eram magnetizat la cum arata Raluca, belea mare, de fapt eram beton armat. Oralul a fost bifat fdoar ca sa fie bifat, la normal am avut o mega surpriza, Ralu este mega stramta, cu greu am intrat, a folosit saliva ca lubrifiant pana s-a mai udat si ea. A fost foarte bine, propune pozitii, patul are o oglinda foarte bine amplasata, se vede foarte bine in doggy style. Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania Ralucai, to be continued! Spor! Notite) 1)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 2)Pe fundal, de la TV, ruleaza o melodie ambientala potrivita 3)Nu accepta 69/cunni (in cazul meu) R 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted January 10 Share Posted January 10 Unele dintre cele mai bune interactiuni,astazi a fost ultima zi,de luni pleca din Romania. Succes in ce si-a propus,merita. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ceteceul Posted January 13 Popular Post Share Posted January 13 Salutare, Am vizitat-o pe Raluca de 2 ori în ultimele 3 săptămâni, o dată înainte de Crăciun și joia trecută. La aspect este exact cum a descris-o pisdera, nu cred că pot adăuga ceva în plus. La prima vizită interacțiunea a fost de o jumătate de oră la care am fost plăcut impresionat de oral unde încearcă deep până se îneacă și de cât de strâmtă este și mi-am zis că mai merită vizitată. A doua oară am venit cu așteptări mari și am luat o oră cu toate opționale e incluse. GFE-ul pot spune că nu a meritat. Cu mine doar au fost niște săruturi pe buze și intre reprize nu a mai plecat din cameră (cum face dacă nu iei opțiunea de GFE). Nu mai menționez că a butonat mobilul în pauză deci e o opțiune de care mă puteam lipsi. Primul număr a fost ok cu finalizare în balon. La al doilea doream finalizare orală dar s-a plâns că i-a obosit maxilarul și culmea e că eram primul client al zilei (restul de 7 clienți pe care a recunoscut că îi mai are pe ziua aia oare n-au mai avut parte de oral?). Deci și aici o țeapă că nu a mai reușit să presteze un oral decent la al doilea număr. Am încercat o finalizare normală dar deja mi se luase și am pus stop interacțiunii. Nu a schițat nicio dorință să mă termine la al doilea număr. Nici cu mine nu a dorit cunni spunând că nu mai acceptă de vreo 2 săptămâni încoace. Spre deosebire de pisdera nu am avut impresia că gemtele ar fi autentice în niciun moment. Și la normal are obiceiul de a se ține cu mâna de ca să se asigure că nu cade prezervativul, un pic enervant. Sincer să fiu, ea merită o vizită pentru felul în care arată dar dacă nu ai niciun click cu ea serviciile sunt slabe. A menționat că nu mai pleacă în afară pentru moment, deci e în continuare disponibilă. 4 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts