Afriq Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Anuntul postat in publi24 : Bruneta dornica de placeri, te astept sa ne facem de cap intr-un ambient placut. Cauta-ma si nu iti va parea rau. Nu raspund la numere private, rog si ofer discretie si igiena tel. 0731849912 . Stabilim de la prima ora intalnirea pentru seara! Am incercat sa o chem la hotel, dar pretul prohibitiv m-a cam speriat (100 euroi - am inteles si de ce! Dupa explicatii pretul e corect...) Buun... pe seara, luat taxiul catre calea Aradului vis-a-vis de PennyMarket, sunat din fata magazinului, ma ghideaza usurel, lejer de ajuns acolo (din centru 10 lei taxiul), bloc vechi, scara la fel. Pe tocuri inaltuta cam cat mine, un trupsor slim, foarte frumos echilibrat, niste ochisori sagalnici si un zambet magic! Ma conduce catre lacasul placerilor, noroc cu privelistea fetitei ca nu prea m-am uitat la ambient! Totusi, la plecare am aruncat un ochi critic, respectiv: apartament comunist, destul de recent renovat, dar neglijent finisat... curatenia OK, fara probleme, baia curata dar obosita... Ce e important e fetita... Un pic de chit-chat foarte placut - are un talent de conversatie rar intalnit care chiar e relaxant, te face sa simti ca o cunosti de o vesnicie... las banii de la inceput ca sa nu ii uit (ca is batran si sclerozat!), ma aranjeaza in patul cu cearceafuri de satin alb in asa fel incat sa nu dau cu capul, picioarele sau alte parti anatomice in cadru sa raman dracu invalid... mai ma si se alinta un pic si trece la un oral fooarte frumossss! Cu de toate! Ma vede cam mult prea nerabdator si scoate instrumentul de tortura... un durex infernal (doamne cat urasc varianta performaaa!!!) care dupa ce ca e cu un cauciuc mai gros parca de data asta a fost si mai stramt ... nu reuseste de la prima incercare... nici la a doua... se inversuneaza si... a treia a fost cu noroc! vede o usoara inhibitie aparuta in urma incercarilor nereusite si ma invioreaza cu un oral protejat - dar nu prea mult ca avem si alte treburi! Fiind obosit de pe drumuri si din cauza orei tarzii am solicitat, usor timid, un misionar batranesc... Testat compatibilitatea - se pare ca nu avem probleme! URAAA!!! Nu prea mi-am dat seama cat a trecut - oricum nu prea mult, sau insuficient dupa gustul meu - pana am finalizat obosit in caciulita... o fi fost oboseala de dupa drum... cauciucul prea strans... fetita prea excitanta... nu stiu... oricum a fost foarte bine! Pauza de refacere? Ok... fuge la dus in speranta (?) ca poate mai avem parte de inca o tura... pe dracu' !! Aproape trecuse ora Hai macar pret de o tigara sa mai stau... Am mai stat nu una ci doua tigari la povesti, incantat de zambetul frumos al fetitei... nu m-a dat pe usa afara, desi meritam ca depasisem timpul... Imi cheama un taxi si, cu parere de rau... dus am fost! Note: Aspect: 9 - trup frumos proportionat, sanii cam micuti dar fermi si usor excitabili, un zambet seducator, bronzata uniform la solar, foarte ingrijita. GFE: 10. Atrag atentia ca nu is adeptul FK asa ca nu iau in calcul acest aspect! Oral neprotejat: 9 Normal: 9 dar mai mult din cauza mea... am mers numai pe varianta misionar, finalizare prea rapida pentru gustul meu... fara probleme de nepotrivire la dimensiuni Locatie: 8 Halatul: 250 lei / ora Aaaa... programul de lucru: de pe la pranz (cand se trezeste...) si pana pe la miezul noptii. Depinde de programari. Daca nu are cred ca pleaca mai devreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obi Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 inca activa in peisaj ,dupa aproape 10 ani de activitate , 2-3 kg in plus si o pereche de silicoane , pretul actual este de 350ron/h , anal =+100 ,fk , 69 ,annilingus ,fantezii . 0742822135 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratone Posted January 29 Share Posted January 29 Colegule obi din pacate Anda s-a retras demult, eu eram client fidel la ea ... asa ca sigur confunzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noway Posted February 28 Share Posted February 28 S-ar putea sa vorbiti de doua "Ande" diferite Pe Anda din primul post nu o stiu, dar Anda din poza lui Obi mai activeaza, pe nistrului, si o face chiar foarte bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratone Posted March 1 Share Posted March 1 16 hours ago, noway said: S-ar putea sa vorbiti de doua "Ande" diferite Pe Anda din primul post nu o stiu, dar Anda din poza lui Obi mai activeaza, pe nistrului, si o face chiar foarte bine. Eu vb de Anda bunaciunea de pe Aradului, nu de Anda de la Fabr de bere (super slim, acum cu silicoane). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noway Posted March 23 Share Posted March 23 On 01.03.2023 at 13:06, Scratone said: Eu vb de Anda bunaciunea de pe Aradului, nu de Anda de la Fabr de bere (super slim, acum cu silicoane). Poza aia a lui Obi e a Andei de la Fabr de bere (ma rog, nu mai e acolo acum...acum e pe nistrului, pe malul begai intr-un bloc nou) Dar da, topicul e despre cealalta Anda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts