Jump to content

Sfatuitorul vs. Tottau, Uritescu - Anna ex-App Town // Berceni 0720751978


Sfatuitorul
 Share

Recommended Posts

Buna, tuturor,

Eu cand am spus ca fata asta e “ceva”, mi-au sarit multi de aici in cap… Sunt 100% de acord cu @steroidu - ceea ce a facut @Anna1, DIN PROPRIE INITIATIVA, eu nu am mai intalnit!

Sa procedezi astfel si cu toate astea sa se gaseasca parerologi, ca “nu e bine, ca se pot modifica datele, ca extraterestrii, ca oculta mondiala, ca masoneria…” Doamne fereste, cate frustrari si inchipuiri…

@Anna1: ti-am mai spus-o in particular, dar acum lasa-ma sa “go loud” - TE ADOR! ❤️ Esti O MINUNATIE de fata si sper din tot sufletul ca momentul in care vei decide TU sa pleci de aici si din “bransa” sa fie cat mai aproape!

Pentru ca orice BARBAT (deci nu “bajat”, nu “baietzel”, nu “baietzash”, nu “barbatush”) din lumea asta ar fi mandru sa ii fii partenera si tovarasa de drum in realitatea (simulacrul?…) numit “viata”.

Pentru cei din categoriile de mai sus, care se pregatesc sa verse alte galeti de hate, venin, fantasmagorii sau orice alte baliverne - abtineti-va! Sau nu, oricum este irelevant 😂

Ceea ce e relevant e faptul ca uneori ai norocul in “viata” sa intalnesti astfel de Oameni, precum @Anna1 ❤️

Way to go, girl!

  • Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

@Sfatuitorul, pentru ode inchinate don'soarei, ai la dispozitie PM, te rog sa-ti versi efluviile lipicioase acolo, chiar nu trebuie sa citim toate limbile aplicate, nu o sa ai parte de vreun tratament diferentiat.

Inca o data, PM, da ?

  • Like 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

@Sfatuitorul, tu ești cumva umerii pe care se sprijină gradele de agent (care apar în pozele Annei)? Te rog să scuzi gradul de depravare al întrebării. Cât și lipsa de evlavie.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Nu cred sa fie ‘agentul’, parca totusi a scris prea corect gramatical ptr un ‘agent’. De obicei sunt semi analfabeti 😁

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Alexander2024 said:

Nu cred sa fie ‘agentul’, parca totusi a scris prea corect gramatical ptr un ‘agent’. De obicei sunt semi analfabeti 😁

“Pentru” se prescurteaza “pt.”, nu “ptr.”… 😂 Asta a-propos de analfabeti…

Oricum, nu se recomanda utilizarea prescurtarilor… Dar, ma rog, tu probabil fiind un fan al “scurt”-ului, e de inteles…

 

Inca o lectie gratuita pentru tine, mocofane: “corect” nu suporta “prea”… 

 

Succes la identificarea gradului meu 😂

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sfatuitorul said:

“Pentru” se prescurteaza “pt.”, nu “ptr.”… 😂 Asta a-propos de analfabeti…

Ești într-o gravă eroare de autoevaluare a propriilor cunoștințe despre limba română. Sindromul "buricul pământului" ți-a fracturat gândirea și complexul tău de superioritate arată clar că n-ai nici măcar 5°, ca berea. Asta că tot te-ai apucat să jignești total aiurea coforumiștii. Ceea ce vroiam eu să-ți spun, nu are legătură cu incompetența, care merge mână în mână cu îngâmfarea, ci cu o carte intitulată Ortografie pentru toți, lucrare ce conține un capitol dedicat abrevierilor. Nu o citi, ptr că o să ai un șoc. Ah, apropo de a-propos... Nu există în limba română. Apropo de analfabeții funcționali.

Link to comment
Share on other sites

On 05.04.2024 at 14:45, Anna1 said:

 

Mi-ar fi placut sa accept invitatia lui Steroidu de a suspenda "ostilitatile", dar fiind ca imi pui intrebari si comentarii [["Ce ai vrut sa spui și nu ți-a ieșit?"]], ca acel alter ego-ul tau (sau simplu sustinator, 7 din 9 postari sunt laude grozave pentru tine care iti fac mai mult daune decat bine, cum ti-a scris o data un admin) ma ataca si oricum circul continua, raspund cu afectiune, fara ura pe care o arati contra mine [[Îți ceri scuze degeaba, pentru ca oricum deranjezi!"]]

Eu nu sunt un bebelus increzut, nu m-am contrazis, am doar incercat sa fiu gentleman, motiv pt care am scris ca sunt destul de sigur ca esti sanatoasa, am vrut sa zic ca cred ce a fost declarat, nu mi costa nimic.. chiar daca sugi mandra sute de cocosi fara prez si primesti in gurita ta impertinenta litri de sperma si secretii a oricui (chiar si ale mele!).. cine stie cati au fost la fata la brailita (sau la mosilor, ultima veste raportata) sau cine stie unde mai.. cine stie de ce te crezi si esti considerata mai buna, mai trustworthy si mai sanatoasa decat alte fete.. care ofera servicii mai multe si mai bune.. si mult mai ieftine

[["Ce ai vrut sa spui și nu ți-a ieșit?"]] : ca e o smecheria care nu ar trebui sa mearga de a face ceva atat de inutil si fara valoare reala ca trimiterea analizelor fara nume, pt ca e un lucru capabil sa-ti atraga simpatie, admiratie, complimente, etc de oamenii.. cum pot sa zic?.. bine dispusi? credinciosi? naivi? As fi curios sa vad ce reactii ar fi daca fata in cauza s-ar trezi din hibernare si ar face aceasi lucru pe care l-ai facut tu.. 

Nu am nimic contra tine, sa fie clar ca nu-mi pasa daca si cat sunteti sanatoase tu si celalta (bineinteles sperand si dorindu-va sa fiti mereu ok), si pt ca nu ne intalnim. Imi place incruntarea ta, imi place uneori sa te tachinez un pic, fara rautate, te plac pt ca esti witty.. dar atat.. nici macar nu am scris despre cand te am vizitat, pt ca ar fi fost o recenzie un pic negativa la obiect (chiar daca nu aveam regretat) sau oricum nu la fel de entuziasta ca alte pe care le-ai primit, de exemplu [["observ"]] radu0100 (o singura postare) avea dat niste 10, chiar si referindu-se la gfe pt ca avei acceptat chiar niste mici sarutari pe gat, "un adevarat GFE", chiar repetat in recenzie 😨.. un pupic pe buze ar fi meritat 50? Daca i-ai fi bagat limba in gura ti-ar fi dat 110? Si danywtd cu 3 postari, toate despre tine, cu 11+... nici nu mentionez unu care ti a dat niste 10,11 (again si la GFE), chiar 20 (acest fiind cel mai razonabil)

Alte precizari:

Te-am vizitat ceva timp dupa ce aveam vizitat fata in cauza, trebuie sa fiu si eu sanatos daca esti tu, altfel foarte probabil ca te-as fi infectat;

[[nefiind implicată în niciun scandal!]] citeste "scandalul bustiera", s-a scris si despre tine - cu dovada! O conversatie pe WhatsApp! - ca faci normal neprotejat, mai ales in "circuitul tau";

Poate ca principalele diferente dintre tine si fata in cauza sunt ca tu esti mai desteapta, mai smechera si mai obraznica, ca scrii des pe net, ca mentii tot contactul, in timp ce ea probabil crede ca, fiind ca a negat o data, a fost destul, treaba s-a incheiat si nici mai citeste/raspunde.. dar mai presus de toate ca tu ai aparatori (reali sau alter ego) si ea nu le are.. eu nu stiu daca e bolnava si cu ce sau nu, si eventualele declaratii/analize anonime ei pt mine ar conta la fel de mult ca ale tale, dar vad ca nu are.. sfatuitori..

P.S. Poate ca singura contagiune in curs este aceea a modurilor de a gandi si de a actiona folosite de "vecini" transmisa pe acest forum

Te pup cu BFE (BoyFriend Experience) de 12

  • Like 1
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Nu aveți fraților privat sa va descărcați acolo intelectualitatea? Hai sa lăsăm loc de recenzii.. Pentru mine Ana rămâne în top 3 fete pe care le-am vizitat. 

Am fost și a 3 a oara la ea acum ceva timp. Serviciile au rămas la fel de bune. Ea este o păpușă cu pielea catifelata, tonifiata ca merge la sala, niște sâni deosebiți din punctul meu de vedere și e o placere sa ai o conversație cu ea.

Oralul a rămas la fel de bun, aproape deep, umed, susținut și cât îți poftește inimioara. Cu toate ca doream CIM am capitulat în misionar la gemetele ei naturale. 

Spor la treaba băieți! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Sfatuitorul said:

“Pentru” se prescurteaza “pt.”, nu “ptr.”… 😂 Asta a-propos de analfabeti…

Oricum, nu se recomanda utilizarea prescurtarilor… Dar, ma rog, tu probabil fiind un fan al “scurt”-ului, e de inteles…

 

Inca o lectie gratuita pentru tine, mocofane: “corect” nu suporta “prea”… 

 

Succes la identificarea gradului meu 😂

Felicitari ptr demonstratia de ‘forta’, demonstratie prin care ai demonstrat cat esti de….stii tu…

Legat de lectii gratuite, jos palaria, apreciez oricand o lectie gratuita de unde chiar as avea ceva de invatat, atata timp cat lectia este data de cineva abilitat care in niciun caz nu esti tu. 
Cat despre identificarea gradului tau, l am identificat deja, este gradul de natarau :))  ca si daca ai avea grad, who cares?! Hotaraste te in care lume ramai, in aia cu grade sau in aia impotriva gradelor, ca nu merge asa la nesfarsit cu picioarele in ambele lumi :)) stii ce zic ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Administrators
11 hours ago, Scratone said:

unei fufe care ofera NN

ai dovezi ca ofera NN? ti-a oferit tie?

altfel, e o acuza grava si va trebui sa stergem comment-ul. 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Scratone said:

Mie nu ca nu sunt interesat, dar vezi scandalul bustiera (tot aici) exista un printscreen cu o conversatie pe whatsapp unde un futac intreaba de servicii neprotejate (si atentie ca nu este vorba de ON ci de NN) si fufa ii scrie ca daca a mai fost la ea face. Asa ca despre ce vorbim acilisha ? Am mai spus-o, ii acordati prea multa importanta ... cand este strict de evitat !

39-D5-DFC1-A9-E6-4-E1-A-955-C-507-D985-A6-E58.thumb.png.68d67c1a8ca5b70580e5c912d0b7fdc3.png.42b700c4683bcb6b6cb03b1b7f8d232f.pngD3158-D7-A-3318-41-FB-AA30-2-AC579-F7-D19-B.thumb.png.64e0601d5fb35bf473933615e31c3201.png.51f727023334fe66eeb667d9ea201392.png

 

 

PS. Apropo si tottau a scris mai sus, dar probabil eu ti-am sarit in ochi ! Nu-i asa ?

Gărgărița, înainte sa aduci acuzații nefondate, zic sa dai un search pe numărul acela de telefon (care nu îmi aparțin, btw) și sa te convingi ca nu sunt eu! 
Nu am oferit niciodată în această carieră, mai mult de ON, nu am permis vreodată nici măcar atingeri neprotejate deasupra, cum accepta alte domnișoare. 
Te rog frumos să îți îndrepți atenția către un alt topic, alt scandal, către altă domnișoară și să mă lași în pace, deoarece aduci niște acuzații grave, pe care dacă nu le rezolvăm la nivelul forumului, le rezolvăm altfel! 
Nu sunt genul de persoană scandalagioaica, nu îmi plac certurile și cine mă cunoaște, știe aceste aspecte! Chiar dacă par irascibila pe forum, nu sunt așa și în persoana. Deci, fă niște verificări mai amănunțite și te rog, să fie ultima oară când aduci astfel de acuzații la adresa mea! 
Cel mai probabil asta este ultima oară când mai scriu pe acest forum, deoarece observ ca începeți din ce în ce mai mulți, să scrieți tâmpenii despre fete, care nici măcar nu au cum să se apere sau să își spună punctul de vedere, pentru ca multe dintre ele nu au cont și nici măcar nu cunosc acest site! 
Ați ajuns de-a dreptul penibili, vă abateți de la regulile forumului și vreți să vă suporte toată lumea aberațiile, doar pentru ca sunteți useri vechi (bătrâni) care se duc la escorte tinere și vreți să aveți parte de gfe și de fk cu limba până-n gat. 
Pe tine nu te înțeleg, ai stat 3 săptămâni să te gândești ce să scrii? Te plictiseai atât de tare încât ai simțit nevoia să scormonești pe forum? Take care! 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Scratone said:

Iegxact cum spuneam mai sus ... ea NU, poate alta ! 

PS. Gata ca si asa ti-am acordat prea multa atentie ... flit.

In cazul de față, eu ți-am acordat atenție, pentru ca tu ai cerut-o prin postul de mai sus! Eu nu caut atenție, pentru ca am, Slavă Domnului, atât de multă încât îmi țin telefonul pe “nu deranjați” 

Acestea fiind spuse, aș aprecia daca nu ar mai trebui să continui această conversație de cacat, pentru ca nu-mi place sa stau la taclale cu moși! Hugs 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, papuasul said:

Asa! Zi-le, ceapa lor de "mosi"!!! :( 

Haha, ce sa le zic? Ca ei vorbesc, ei aud. Îți las exemplu mai jos, să vezi ce fel de user este el :)) 

IMG_0154.png

11 hours ago, Anna1 said:

Haha, ce sa le zic? Ca ei vorbesc, ei aud. Îți las exemplu mai jos, să vezi ce fel de user este el :)) 

 

Tot el plânge :( 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Scratone said:

 desi este poza ei la avatar. 

 

39-D5-DFC1-A9-E6-4-E1-A-955-C-507-D985-A6-E58.thumb.png.68d67c1a8ca5b70580e5c912d0b7fdc3.png.42b700c4683bcb6b6cb03b1b7f8d232f.png     D3158-D7-A-3318-41-FB-AA30-2-AC579-F7-D19-B.thumb.png.64e0601d5fb35bf473933615e31c3201.png.51f727023334fe66eeb667d9ea201392.png

 

Sooo ... cum este boss ? Oare am dreptate ?

PS. Apropo si tottau a scris mai sus, dar probabil eu ti-am sarit in ochi ! Nu-i asa ?

Maestre: la o simpla cautare pe net ai fi vazut ce este cu numarul 0751805083. Nu pare ca ar fi al persoanei careia i te adresezi. Din screenshot-urile anexate eu nu imi pot da seama daca in poza respectiva apare ea sau este alta. Just my humble pov.

Ti-asi recomanda sa fi mai atent in momentul in care faci astfel de acuze si esti sau vrei sa fi vehement. La fel si cu astfel de mesaje private.

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Nick Name said:

Maestre: la o simpla cautare pe net ai fi vazut ce este cu numarul 0751805083. Nu pare ca ar fi al persoanei careia i te adresezi. Din screenshot-urile anexate eu nu imi pot da seama daca in poza respectiva apare ea sau este alta. Just my humble pov.

Ti-asi recomanda sa fi mai atent in momentul in care faci astfel de acuze si esti sau vrei sa fi vehement. La fel si cu astfel de mesaje private.

El are o problema personala cu mine, strict pentru ca este un moș trecut de vârsta pe care eu o accept și probabil este ofticat ca nu poate sa futa puștoaice la alegere :)) 

Pe mine nu mă deranjează ce scrie el, pentru ca de atâția ani de când am anunț aici pe forum, nimeni, niciodată, nu a scris despre ce aberează el acolo. 
Pe lângă asta, pe numărul acela de telefon, au lucrat două foste “colege” 

Una dintre ele încă mai prestează, într-adevăr, oferă NN, dar nu mă interesează și cealaltă este cea căreia îi aparține numărul de telefon de mai sus, este mai grăsuță și a prestat foarte puțin în București, pentru ca nu avea clienți, de aceea folosea diferite poze false (la o căutare pe Google, veți vedea ca fetele au scris despre ea ca le ciordește pozele) 

Fotografiile cu mine, sunt în online dinainte să încep să lucrez, asta pentru ca o fostă colegă lucra folosindu-se de ele, cea pe care am mentionat-o mai sus. 
Eu am dovezi pentru orice chestie în parte, dar nu mi se pare un subiect interesant, de aceea nu stau la discuții cu neterminați. 
 

Link to comment
Share on other sites

On 24.04.2024 at 14:00, Anna1 said:

El are o problema personala cu mine, strict pentru ca este un moș trecut de vârsta pe care eu o accept și probabil este ofticat ca nu poate sa futa puștoaice la alegere

Cred că și eu mă încadrez în categoria "moș" trecut de vârsta pe care o accepți tu. Și eu mă oftic pentru că aș vrea să te fut (da, ești bună!), dar respect cerințele tale și nici nu te caut să văd dacă totuși m-ai primi. Asta nu înseamnă că trebuie să mă exprim altfel decât cu bun simț și o fărâmă de respect, ceea ce cred ca o pot face (și am pretenția de la) toți membrii acestui forum (undeva, era ceva cu "gentelman's club"). Let's keep it that way.

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Nick Name said:

Maestre: la o simpla cautare pe net ai fi vazut ce este cu numarul 0751805083. Nu pare ca ar fi al persoanei careia i te adresezi. Din screenshot-urile anexate eu nu imi pot da seama daca in poza respectiva apare ea sau este alta. Just my humble pov.

Ti-asi recomanda sa fi mai atent in momentul in care faci astfel de acuze si esti sau vrei sa fi vehement. La fel si cu astfel de mesaje private.

MAESTRE .... ultima mea postare pe acest forum ....

CC0-E0-DDD-971-E-4574-8481-20-FD9420-A423.thumb.png.dc41765927e6abfecff7970b2bca013f.png.457617748b2162318646fbf0592b0b15.png

 

Ia zii NickName, o fi ea, nu o fi ea ? ....

 

Pentru conformitate ca vad ca nu crezi ca a avut nr asta de telefon

https://www.nimfomaneforum.ro/topic/3384-maniere-și-bun-simț-0751805083/ .... nu este forumul de dincolo, este ceva asemanator !  ... ca sa nu fiu acuzat de altceva

https://escortebrunete.com/eu-sunt-beatrice-am-19-ani-164-inaltime-si-50-kg/

https://escortebrunete.com/daca-doresti-sa-petreci-timpul-intr-o-companie-buna-atunci-nu-mai-cauta/

 

Nu este ea ... asa-i ? Pai isi schimba numele de scena, nr de telefon si locatia mai ceva ca si ciorapii .... numai ea stie de ce ! Va spune ? Nope .... Imediat vine si spune ca nu este ea, ca o colega i-a furat pozele si a pus anuntul ... hai ca imi face scarba.

Oricum nu o vizitam, basinoase din astea nu caut.

 

PS. Futuloiu, NickName, un admin sau moderator va rog sa-mi stergeti contul de pe acest forum, deja imi este sila ....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...