Jump to content

Comentarii re Gabriela Piata Muncii / 0730974877


Futuloiu
 Share

Recommended Posts

OP adi79_69

"PS - era foarte suparata pe un client pe care la avut cu cateva zile in urma, cand activa in blvd. Timisoara la Frigocom, care i-a lasat un comentariu negativ pe celalalt forum. Comentariul era legat de calitatea serviciilor, locatie, curatenie, igiena fetei - l-am si citit, dar ea spune ca acesta a luat o ora, a platit 300 si dupa oral a cerut normal neprotejat iar ea la refuzat categoric si din acest motiv, crede ea, ca acum pierde clienti! Tare as vrea sa aud si varianta lui, tocmai in ideea de a nu fi dusi noi in eroare sau a avea experiente neplacute!"

 

@adi79_69, daca vrei sa auzi si varianta lui, de ce ii scrii aici ? Tot citesc in ultima vreme " dincolo", "pe celalalt forum", se zice ca, se spune ca... Du-te frate "pe celalalt forum" si intreaba-l pe respectivul ce si cum, nu pune intrebari retorice, poate omu' nici nu stie de forumul asta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Boss, sigur a greșit concluzia omul, dar nu vad de ce trebuie sa ii dam la gioale. 

Acel dincolo e diferit de aici. Posibil ca o astfel de concluzie și descriere, acolo s-ar fi terminat în "sânge " trolian 

Dacă îl alungi și de aici, unde sa se mai descarce omul?

 

In plus nu vad de ce fata ar trebui sa fie la tepare. Concluzia mea e ca nu e pe gustul unanim și posibil are poze retușate 

Link to comment
Share on other sites

Domnilor,

Intentia mea nu este aceea de a starni scandaluri si certuri. Nu asta e scopul!

Vad acest forum, in primul rand, ca un mijloc de ajutor si de avertizare pentru evitarea posibilelor situatii neplacute si, in al doilea rand, pentru a ne impartasi reciproc experiente bune si foarte bune!

Intrebarea este într-adevăr cu iz retoric  #Futuloiu, caruia ii dau dreptate, intentia mea fiind una buna, de a incerca sa-l scot la iveala pe colegul lezat de catre domnisoara, sa-si spuna parerea lui, tocmai pentru a face lumina!

Ma indoiesc ca nu citeste si aici! In momentul in care dai cautare un numar pe goagle iti apar imediat forumurile daca exista recenzii pe unul din ele sau pe ambele! Cum sa nu stii de forumuri?

Experienta mea cu ea a fost una pozitiva (atentie la nuanta), nu cea mai buna, si mi se pare incorect fata de noi comunitatea, sa faci o recenzie negativa la adresa ei doar pentru motivul invocat de ea (refuzul de a face neprotejat)!

Eu nu-i dau credibilitate ei dar mi se pare incorect fata de noi

Sper ca nu v-am adus atingere demnitatii voastre, caci nu asta e intentia, repet!

Multumesc, cu aceasta ocazie, tuturor celor care isi fac timp sa scrie aici, realmente, nu baliverne, caci ajuta enorm!

O zi buna domnilor!

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@adi79_69, nu se supara nimeni, ideea era ca incerci sa lamuresti o problema dezbatuta in alta parte, ceea ce mi se pare total aiurea.

@ari, cind o sa am nevoie de sfaturi o sa le solicit, de ce e nevoie sa se "descarce" aici ? Miine poimiine o sa se plinga escortele ca nu mai pot pune poze decit daca platesc abonament la sarmalagiu... oh wait...

Este la tepare pentru ca are poze false .

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Consider acest forum de gentlemeni, curat și mult mai puțin trolat, peștit, și mai ales liber la exprimare, pertinentă. Dacă am supărat ca am ales sa îmi exprim părerea, atunci posibil sa ma fi înșelat sau am greșit eu exprimarea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...