Jump to content

(V) Bi/Anca MILF si Alexa Uro Pasiv Camera de Comert 0723121633 0749106866


pompierul
 Share

Recommended Posts

Anuntul luat din AT:

MILF, mother i like to fuck , oral, normal, anal, uro activ sau pasiv (se poate si in camera), locatie de lux ultracentrala curata, discretia si igiena sunt pe primul loc, 16 Feb 17:08 0749106866 ( 0749.106.866 ) Bucuresti

 

[attach=1] [attach=2] [attach=3]

 

Contactat telefonic: cursiva, isteata, prezinta oferta din anunt, poze mai multe pe site personalizat, profi: http://bianca.byethost24.com/index.html

http://bianca.byethost24.com/BIANCA%27s%20photo/album/index.html

Locatie zona Universitate, singura; presteaza si gangbang din cate am inteles, detalii la fata locului. Pozele sunt un pic ciudate - in unele este frumusica, in altele nu...detalii - 167cm, 50 kg...

Pretul ar fi de 250 lei, ora de 75 minute.

Am cautat referinte si aici si pe alte forumuri/net, dar nu am gasit nimic.

post-4207-150392356592_thumb.jpg

post-4207-150392356593_thumb.jpg

post-4207-150392356594_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • pompierul

    4

  • Nick Name

    3

  • finlandezul

    3

  • erika.defoe

    3

Am vizitat-o eu. Sta intr-un bloc in spatele Pietei Alba iulia, lo garsoniera decenta, curatica.

Doamna e maritata, copii, atitudine prietenoasa si deschisa. Nu zice nu la fantezii, pozitii sau fetish-uri.

Eu am beneficiat de un anilingus foarte fain, finalizare COF si un anal / normal de nota 9.

Am stat o singura finalizare, platit 150 RON. la 250 RON ora mi se pare cam multisor.

Cred ca mai revin.

Link to comment
Share on other sites

Dragi confutadores, ceva nu se leaga in zicerile voastre.

Ori sta la universitate dupa cum zice pompierul, ori la Alba Iulia dupa cum afirma anjinsan!?

@anjinsan cand ai fost tu la ea? in luna carui an? poate intre timp si-a schimbat locatia.

Iar pe pagina ei spune ca ar sta la Unirii.

  • Varsta 25
  • Nationalitate - European
  • Zodia - Fecioara
  • Inaltime - 165cm
  • Masuri - 89-62-90
  • Constitutie - Atletica
  • Ochi - Negri
  • Par - Blond
  • Fumatoare - Nu
  • Limbi - Engleza;Franceza(mediu)
  • InCall/OutCall
  • Locatie - Bucuresti/Unirii
  • Tarif - 250 lei/H
  • Tarif cu URO pasiv - 350 lei

Link to comment
Share on other sites

Scuze! Dupa cum se vede si in site-ul personal, locatia o are in zona Unirii, deci e mai aproape de adevar colegul cu Alba Iulia care a vizitat-o decat mine care am tastat Universitate. Oricum vreau s-o calc si am sa recenzez.

Link to comment
Share on other sites

Dragilor...Bianca sta aproape de Unirii,la camera de comert,chiar blocul din spatele acesteia,nu mai este la alba iulia,este un apartament curat ,modern,mai are o colega ,care nu se vede niciodata.Nu mai este de actualitate link-ul cu pagina personala,acum este www.discreet-ellite.com si este actualizat cu o galerie completa de imagini si mai aspectuos zic eu.Numarul este acelasivizitat-o ieri si am fost surprins placut de domnisoara.O sa citesc regulile site-ului pentru o recenzie completa si revin.

Link to comment
Share on other sites

Cain: adresa care o anunti tu exista si in anuntul de pe AT, dar pana asta dupamasa/seara era in lucru si deci inaccesibila, singura modalitate de a intra fiind linkul postat de mine, primit de la Bianka telefonic, vineri, cand i-am reclamat imposibilitatea de a accesa adresa din anunt. Oricum informatia ca a inceput sa functioneze e pretioasa, am verificat si merge, asa ca eu unul iti multumesc, dar ti-as multumi inzecit daca ai posta o recenzie cat mai completa; asta daca ai fost la treaba.

Link to comment
Share on other sites

salut la confrati !!!

am vizitat eu doamna acum o saptamana..

 

locatia este langa camera de comert...blocul lipit de aceasta..apartament ok, baie curata, geluri de dus diferite, prosop curat!

mai are o colega dar nu am avut placerea sa o cunosc.

 

donshoara m-a intampinat in rochia albastra din pozele de mai sus.

la prima vedere este ok, cu mult peste ce gasim in piata...daca stai sa o privesti mai atent, incepi sa observi celulita, ceva burta....iar cel mai deranjat mi s-a parut ochiul drept...aproape zici ca este de sticla...)...sper sa nu, dar are clar o problema la el. eu am incercat sa nu ma mai uit in ochii ei...)

 

prestatia este ok...se implica 100%...sarutari, mangaieri...tot tacamul....vrea sa te simti bine.

oralul....unul din cele mai bune din cate am avut parte....o baga pana in gat, gigel dispare....scuipa pe ea, limbi pe oua...totul foarte, foarte umed.

pasarica este epilata corect. doamna lasa senzatia de curatenie...nu am simtit nici un fel de miros neplacut.

 

din pacate pentru mine am agatat scula in cui dupa primul numar pe care duduia l-a executat doar oral...v-am zis ca a fost unul din cele mai bune si am considerat ca nu are nici un rost sa o opresc...dus pe urma si m-am tirat.

 

locatie: 8..as da 10 daca ar locui singura

aspect: 7...problema la ochiul drept..sper sa ma insel si sa fie ok....si fata este mama a 2 copii...lasa urme asa ceva...nu mai este "caprioara"

servicii: 10 pentru oral....nu am incercat altceva

 

250 am cotizat la fata

finalizare orala....decartat micutii la baie..

 

bafta la toti !!!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ziua buna stimabili colegi,

 

Am vizitat- o de curand pe posesoarea anuntului, anuntul l-am gasit prima data pe site-ul placere.ro - id: gospodinaporno.

Locatia - in aproprierea Camerei de Comert, nu sta singura mai are o colega nu am cerut sa-mi fie prezentata, un apartament de 2 camere curat, baie curata geluri de dus 3 la numar.

Serviciile prestate sunt cele enumerate din anunt + 100 uro pasiv, am stat 2 ore iar halatul a fost 450.

Ca si servicii prestate pentru mine au fost oral, anlingus , anal, normal. Un oral umed cu DT ,anlingusul ok din punctul meu de vedere, normal ok , o mica problema la anal din partea mea prezervativele folosite imi faceau mici probleme.

Ofera servicii de menages a trois dar nu am insistat la acest capitol.

Per total m-am simtit bine, finalizarea a fost orala.

Notare servicii prestate :

oral - 9

anlingus - 10

normal - 8

anal - 7 din cauza protectiei folosite

 

Va doresc o zi buna in continuare,

 

Cu sitma,

Ptolomeu41

 

Link to comment
Share on other sites

Buna ! In primul rand va multumesc pentru notele acordate,dupa cum v-ati dat seama sunt Anca (Bianca) sau  cum spune email-ul erika.defoe.Vreau sa dau o explicatie la ce spunea alex22 mai sus in legatura cu ochiul meu drept.Nu este de sticla ; am avut o conjunctivita care s-a lasat cu complicatii si care in combinatie cu stresul (spusele medicilor) ochiul meu drept este un pic mai mare decat fratele lui stang.Urmez un tratament si sper sa se rezolve cat mai curand.Oricum ....multumesc inca odata si va pup pe toti.

Link to comment
Share on other sites

Buenos dias confutadores

 

Scuzele de rigoare daca gresesc cu ceva,inca sunt incepator pe aici.

Asa cum am promis sa revin cu o racenzie,uuite ca a venit si ziua cea mare :P.

Am fost acum cateva zile la do'nsoara Anca sau Bianca,ea spune ca anca vine de la bianca.Dupa o programare telefonica in 40 minute si m-a rugat sa comfirm cu 20 minute inainte,o voce placuta si comunicativa,ajung la domiciliul indicat de Dansa pe mircea voda chiar in spatele camerei de comert,imi deschide domnisoara imbracata placut ochiului , in topul rosu si ciorapeii cu banda din fotografia atasata de colegul Pompierul ,ma pofteste in dormitor,in cealalta camera era colega ocupata in momentul acela,care la sfarsit am rugat daca pot sa o cunosc si a venit o alta Don'soara mai in varsta de 40 de ani,bunicica la prima vedere, dupa care am stat circa 10-15 minute de vorba ,povestind,glumind,foarte comunicativa si deschisa dupa care mi-a inmanat prosopul curat  si papuci de unica folosinta si m-a poftit la baie,acolo curat fara mirosuri ciudate,4-5 geluri de dus.Facut dus rapid ,mers in camera mai povestim si ncepe cu un oral incet ,adanc si foarte umed,nu se grabeste deloc la asta,spune ca este specialitatea ei,dupa parerea mea chiar este,mie placut mult.Am finalizat oral si facial mers din nou la dus si eu si ea revenit in camera a inceput tot cu acel oral dar am zis sa mai schimbam una alta,am incercat tot ce se putea cu participarea ei din plin,da contre geme foarte real,zice ea ca se si implica cam de fiecare data.Am trecut si la anal,dat fiind faptul ca nu sunt cel mai tat dinlume,a mers ca uns analul ,finalizare anal (in prezervativ) am facut dus ,imbracat,mai stat putin de vorba si am plecat fericit.Locatia destul de curata si foarte linistita .250 lei si asa cum zice si la telefon  250 lei ora care poate avea cel mult 75 minute,cu totul cred ca am stat 70 min.

 

Note :

Locatie 9

Anillingus 10

Normal  7 nu am incercat prea mult dar ok

Anal 9 spre 10

De revenit,de recomandat  zice ca  lucreaza si Duminica dar doar pentru cunoscuti sau prin recomandari.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Anca si Alexa (26 si 22 ani) va asteptam alaturi de noi pentru un show cu adevarat special,Alaturi de noi vei avea parte de o atmosfera incendiara .Asa cum bine stiti eu practic sex total iar alexa normal,acceptam si uro atat activ cat si pasiv.

Uro activ este incul in pretul de 400 lei iar uro pasiv se adauga 100 lei pentru fiecare din noi,poate fi doar cu una sau cu ambele,se accepta uro si in camera si poate fi oriunde pe corpul nostru...chiar si pe fata sau in gura.

Ne puteti gasi la numerele : alexa 0723121633 ( 0723.121.633 ) sau eu anca ;0749106866 ( 0749.106.866 ) Daca nu raspund eu puteti suna pe numarul alexei,saptamana asta lucram mai tarziu  ca de obicei,pana la orele 23 in fiecare zi.

Acceptam si mai multi barbati odata ,gen gangbang.

Va atasez cateva fotografii atat cu alexa cat si cu mine,o sa facem si impreuna in curand.

Va pupam

[attach1][attach2][attach3][attach4]

post-6425-150392358822_thumb.jpg

post-6425-150392358824_thumb.jpg

post-6425-150392358864_thumb.jpg

post-6425-150392358866_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

In sfarsit am ajuns si eu la Bianca! Spre rusinea mea, mi-au trebuit 2 luni...

Contactul se face facil, pe telefoanele din titlu, la care raspunde repede; am incercat si varianta sms, functioneaza de asemenea. Am facut o programare prin mail, de pe o zi pe alta, care a fost respectata - respect.

Am ales varianta de matineu, fiind primul client la ora 10.

 

Locatia se afla mai nou in zona Natiunile Unite, foarte usor de accesat, ceva probleme la parcare, dar rezolvabile. Un apartament cu 2-3 camere, racoros, curatel, de nota 8; colocatara - Ana - foarte discreta. BAia curatica, lipsa papucei, geluri puse la expozitie sau pentru inspectia baietilor de pe forum(!!!!!), apa calda, prosop mare, curat, uscat.

In camera, tendinta de obscur, spulberata de mine prin solicitarea de a avea lumina ca sa ne putem vedea mai bine(Scufita Rosie); sifonier cu umerase, pat mare, usor scartiietor.

MILF = o pustoaica skinny, simpatica, fasneata si dornica de afirmare, careia ii lipseste doar checklist-ul din dotare: tot ce face, tot ce poti vedea in locatie are legatura cu ceea ce noi punctam aici, si tanara asteapta reactia noastra chiar de acolo de la fata locului....Fata de poze arata mult mai bine - pozarul o dezavantajeaza clar, din punctul meu de vedere; dupa poze ma asteptam la o uratica, cu fund mare si sani medii si lasati. In realitate, am gasit o skinny simpatica, cu sani micuti nr. 1, frumosi, batosi, fund placut proportionat.

La prestatie, nu am ce sa comentez: foarte atenta, FK abundent, mangaieri, oral cu spit din plin, vecinatati bagate in seama, DT reusit cu toate ca are o gura proportionala cu trupul - mica - normalul si analul executate corect, protejat, pozitii la alegere.

 

Este gata sa execute orice i se cere( in masura in care stie despre ce  e vorba - am solicitat cateva elemente de BDSM pe care sa mi le aplice si s-a cam blocat, desi era vorba de ceva uzual, care se practica si in vanilla), se straduieste foarte mult sa fie clientul multumit. Asta, adunata cu checklist-ul locatiei, mie unul mi-a dat ca rezultat ceva fals: notele sunt mari, fara indoiala(locatie 8, GFE 8, oral 8, normal 9, anal 9, fizic 8) dar falsitatea asta(repet - simtita de mine) trage in jos la GFE pentru cei atenti la detalii, care nu sunt la Bianca doar sa si-o bage in ea si sa se elibereze. Din acest motiv, pretul de 250 de lei pentru o ora mi se pare mare, 100 extra pentru uro pasiv mi se pare de prost gust, 150 extra pentru dominare pasiva soft mi se pare interesant dar ametitor de scump - pentru ca se aduna la cei 250 si rezulta un 400 dureros, mai ales in conditiile in care nu are nici experienta nici cadru si logistica adecvata.

 

Vizita mi-a placut per total, desi nu merita suma solicitata, dar faptul ca tot ce face este un fel de reclama pentru a atrage cat mai multi clienti, ma face sa ma gandesc serios daca voi incerca si a doua vizita. Probabil ca voi ramane in continuare fidel tipelor mature, experimentate si corecte, adica tipe care fac ceea ce fac cu simtul raspunderii, nu pentru a da bine in recenzii. Si bine inteles, nu voi rata nici o Stapana interesanta, in masura in care timpul si "timpul" imi vor permite!

Link to comment
Share on other sites

Guest falcao.valy

 

  Salut. In cele din urma am bifat si eu la Anca. Locatia s-a schimbat , este mai nou intre restaurantul Budapesta si liceul Sincai, usor de ajuns, stadal. Locatia curata ( mi-a placut foarte mult ) , baia foarte ok, geluri de dus din besug, prosop curat, papucei. Nota 10.

Anca , este o tipa slim, miniona, in jur de 1.65, in jur de 50 kg, blonduta , tunsa scurt, sani mici nr1 , insa ok, draguta , volubila , zambitoare, naturala , iti face placere sa vorbesti cu ea , are o atitudine foarte profi. Inainte de dusul de improspatare al meu ( urmat imediat de al ei ) , mi-a relatat ce NU e voie , adica : degete in pizda sau in cur ( mai apoi aveam sa constat ca nici in gura nu accepta - degetul adica la supt ) si joaca cu pula fara cauciuc in jurul orificiilor mentionate. Zis si facut si trecem la actiune. Incepem cu FK abundent , care ii place si il intretine , isi plimba limba prin gura ta , limbile se impletesc frumos. Actionez eu primul si incep sa cobor pe gat, pe sani , ii iau la rontait si cobor la pussy , unde incep sa o ling constiincios , observ ca ii place , geme, strange cearceaful cu palmele alea mici , o aduc la extaz si ma indeparteaza , zicandu-mi ca vrea sa suga si ea . Ii ofer pula mea erecta care abia astepta si incepe sa suga , sa linga , coboara si linge foarte misto oo-le , ii zic ca vreau s-o ia pe toata , vreau DT, si intr-adevar se infige in pula , mi-a placut mult senzatia , un DT foarte bun , efectiv am simtit cum i s-a dus pe esofag toata ( un DT cel putin la fel de bun cu al Biancai-Intercontinental , cunoscatorii stiu ; la Rahela , care am auzit ca este la inaltime in acest domeniu , spre rusinea mea nu am ajuns , chiar daca un confrate mi-a promis ca ma duce de mana... scuze pt divagarea de la subiect ) , ii zic sa incercam si pozitia mea favorita si anume cea in care ea este cu capul in jos , iar eu ii introduc toata pula pana la coaie in gat . S-a supus, nu a comentat, iau dat ceva lacrimi , dar a suportat. Zic ok , hai sa trecem si la normal, bagam cauciucul si incep misionarul -umeri craci , pompez ce pompez , ma stange de buci si finalizez glorios in cele din urma in prez.

Pauza , vorbim de una de alta , foarte placuta si ai ce vorbi cu ea. Ii zic hai sa atacam si actul 2 , ea accepta , dar ma intreaba totusi : termini in 15 min , caci urmeaza alta programare ? eu raspuns ca ma straduiesc , ea accepta si atacam numero due. Atentie caci am inteles ca este destul de stricta la capitolul timp , adica 1 ora si putintel peste... Actul 2 debuteaza cu un oral de incalzire din partea ei care are darul de a-l readuce rapid pe cel mic la viata, punem prez si adopta pozitia women on top, foarte misto , ii zic fute-ma si incepe sa ma calareasca puternic . La un moment dat , din senin , ma intreaba : nu vrei sa facem si anal ? Eu: evident ca da . Perfect , da cu gel , si atacam analul in misionar ( am inteles ca asa ii convine ei mai mult , ma rog , mie personal nu mi-a placut mult pozitia pt ca nu am putut sa dau mai tare ) , pompez din freu, este stramta ( ! ) si finalizez in cele din urma , depasind cu putin cele 15 minute rezervate.

Dus , pupaturi cordiale la despartire si promisiunea de a ne revedea curand.

Note :

Anca - corp 8.5

FK-9

Oral -  DT 9.5

Normal -9.5

Anal 9.5

De revenit !

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat locatia de pe Sincai; Erika este departe de a fi o MILF; mai degraba aduce aminte de Jasmine (fetite dulci), pentru cine isi aduve aminte.

Legat de locatie: confirm cele spuse de emeritul Falcao.

In cazul meu, la capitolul prestatie nu am pres multe de spus, foar ca ceasul a inceput ss cronometreze ora din momentul in care am intrat pe usa. Asta m-a deranjat la momentul in care ma pregateam de nr. 2: m-a trimis la baie in loc sa ma ia la pat. Daca stiam ca ssa merge ceasul, scurtam la zero discutia de inceput, unde am stabilit ce si cum, legat de actiunea ce urma ss se desfasoare in pat.

In rest , voi reveni cu lectiile facute, dupa ve voi incerca sa prestez la mai vechea cunostiinta si vecina de cartier a Erikai, numita Annona.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Am sunat cu perseverenta,de 2 zile, tel d-soarei Alexa nu functioneaza, iar al Ancai suuuna,si suuna, dar nimeni la celalalt capat al...satelitului. Aveti cumva idee,dragi confrati, de s-au schimbat procedurile de andocare? ori e doar greu de prins duduia? multumesc & spor la toate cele minunate!

Link to comment
Share on other sites

Buna.

 

Alexa nu mai este in peisaj de un secol deci numarul nu mai este valabil.

Cat despre mine... am fost in zilele alea.

L-S 10-20

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

...si cateva kg in plus!

 

Details Update:

Am sunat la numarul afisat in post si am aflat ca are o alta locatie, undeva pe langa Mall Vitan; mai exact: undeva in blocul din spatele unitatii de pompieri din zona; si mai exact: prietenul google.maps ne ofera o imagine de vis a primului bloc de pe partea stanga, cum intri pe stada Breaza, din Calea Vitan.

Locatia: un apartament cu doua camere, din care am vazut doar una precum si baia. Este curat si la baie si in camera. Patul, un pic scartaietor, nederanjant, este suficent de mare pentru a face loc trupului meu suav alaturi ce cel a distinsei doamne. Prosopul a fost curat la primire si le fel si la predare, doar ca un pic mai ud.

Dameza: la fel cum o stim, pentru cei care au fost, doar ca am avut impresia ca s-a ingrasat un pic.  Pentru cei care nu au fost pana acum la ea, pozele sunt suficiente si elocvente.

Detalii nepicante: am ajuns cu lectiile facute si am purces rapid la dus, ca sa nu pierd timpul pretios platit de mine. Dupa dus am intrat rapid la treaba ca sa nu fiu expediat inainte de a doua finalizare.

Actiunea / Detaliile picante: dupa dusul meu am inceput cu cateva saruturi si am invitat-o la un oral neprotejat (nefiind necasara indicatia mea "fara prezervativ la oral") pentru ca ne stim de ceva vreme. Am finalizat rapid pentru a avea timp pentru nr. 2. Dupa o pauza scurta/medie am inceput numarul doi cu un oral din partea damezei, efectuat cu multa saliva/spit si cu suficienta atentie acordata zonelor limitrofe. Dupa montarea orala a prezervativului am purces la un normal cu ea in diferite pozitii. Nu am mai avut chef de incercat analul dupa ce am patruns normal asa ca am finalizat glorios in cauciuc, chiar daca la inceput imi doream o finalizare de filme porno in gura ei.

Mi-am promis solemn ca la urmatoarea vizita voi incerca analul.

Puncte minus: nu ai voie cu degetele la pasarica si nici la fund.

 

Pentru alte detalii, nu ezitati sa ma contactati!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...