Jump to content

Feuda Ion Alin - SashaMonik - Stapana Maya Brasov / Bucuresti 0755366141


Ion alin
 Share

Recommended Posts

Și încă ceva pentru toți cei care citesc aceste postări : de ce aceea fata maria având numărul de telefon 0755366141 postează acum anunț tot ca stăpâna cu numele de maya? Eu zic ca maria asta o face în bătaie de joc sa se creeze confuzii... Nu e corect sa (fure) un nume al unei stapane F cunoscute cum e MAYA cea reala (0770393004) 

Acum în decurs de 1 ora aceasta fata 0755366141 are 2 anunturi cu nr ei unul din București ca și stăpâna și un anunț pe Brașov ca face dominare la web... Uitați-vă oameni pe publi 24 sa vedeți cum își bate joc de oameni 

Link to comment
Share on other sites

Buna seara, mulțumesc pentru promovare. Daca erai un om serios nu mă abureai cu sume și vise și veneai din prima . Îmi pun orice nume vreau,nu fac referire la alte dominatoare,nu descalific pe nimeni,nu sunt in concurenta cu nimeni.asa că stați în banca voastră și fiți asumați până la capăt. Nu mă cunoașteți și nici  nu o sa mă puteți cunoaște real vreodată.

Link to comment
Share on other sites

Sashamonica : puneți orice nume vrei da nu maya... Eu am venit pt tn pana și pe când sa ajung eram la 30 km de tn ai zis ca nu ma mai primești... Vrei sa arat toate mesajele ce ai vorbit cu mn? Lăsate de prostiile astea și nu mai avea treaba cu alte stapane. O urăști F tare pe Mistress maya. Astea is treburi ce faci tu? Ceri bani în avans ca nu ai benzina sa vii la mn în oraș după aia vad ca ai trecut prin orașul meu nu mai anunțat după aia am acceptat sa vin la Cluj și pe când sa ajung ai zis sa ma întorc înapoie. Asta e atitudine de stăpâna? Și îmi ceri sa te promovez eu pe net? 

După 1 ora ce miai zis toate astea miai zis ca îs un sclav împuțit și dacă vin la tn ma calci în picioare și o sa plec de la tn cu o amintire pe care nu o sa o uit toată viata ca îmi faci..... Spune vrei sa arat toate mesajele aici? 

Link to comment
Share on other sites

Oamenii siau dat seama ca fata asta își bate joc de toți... La ora 18.31 Maria Alexandra are anunț cu dominare web in Brașov și la 22.24 ședințe de dominare in București 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Ion alin said:

La ora 18.31 Maria Alexandra are anunț cu dominare web in Brașov și la 22.24 ședințe de dominare in București

Întreb ca un neavizat ce mă recunosc: dominarea web în Braşov nu o poate face din Bucureşti?

Trecând mai departe, secțiunea Fight Club este mai portivită pentru continuare.

Gents, mistresses, slaves and all others: basic rules apply. No punches or kicks to the balls, no fingers into the eyes.. you know.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Scratone said:

Pai la lovelilii astea futzi cateva pornaciuni ... pe bune

...chiar bune!

Ideea este că unii nu vor să fută bunăciuni... sau nu vor să fută, pur şi simplu. Vor să fie bătuți, umiliți..etc. Dacă ajungi prin lumile lor poți fi uimit de ce vor unii sau alții. Este o nişă, unde, poate 1800 Lei nu înseamnă mai nimic. Cunosc un caz în care stăpâna l-a trimis acasă pe sclav fără portofel (unde avea ceva carduri şi destul cash). Pur şi simplu, la un moment dat i-a zis:  "ieşi afară! Lasă portofelul pe masă" şi aşa a făcut.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, sashamonik said:

La el muia nu face parte din sex oral!. 

Înțelegem.

Îmi e milă de tine

MFD: Auzi pisi? Ca sa citez din tine insati: "Ofer doar dominare soft și hard,medicala și sadism.exclus sex exclus nuditate exclus ani/cunilingus." Daca zici exclus sex, apoi mai zici exclus cunilingus (care este o forma de sex oral) inseamna ca tu nu intelegi niste termeni. Foarte bine ar fi putut sa insemne ca nu excluzi felatia, sau muia. Asta ca sa o luam pe partea de logica. Dar cum tu faci bani doar cu corpul tau, ma indoiesc ca intelegi ce-am scris aici.

Si in ultima instanta: de supt pula o sugi oricum. Intrebam doar cu cat...

  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, andrei scl said:

Am fost ieri la ea.nu face ce promite și pe deasupra mia furat și 400 Ron din buzunar 

 

Ti-ai facut cont acum 4 ore, scrii ca unul de clasa a 2-a si vrei sa halim vrajeala asta ieftina ?

Unde ai fost, pe ce numar ai luat legatura cu distinsa,ce s-a intamplat, cit ai platit ?

 

Link to comment
Share on other sites

Sashmonik : bună pot sa te întreb ceva? De ce ai oprito pe MAYA (0770393004) in brasov și sa o întrebi informații personale despre mine? Asa procedează o stăpâna adevărată? 

O stăpâna o întreabă pe alta stăpâna informații personale despre un sclav? 

Link to comment
Share on other sites

 

Sashmonik TEAI DAT DE GOL SINGURA ești pa de acum în colo ramai doar o amintire pe tărâmul romanesc dute în Elveția unde ai zis ca ai mai fost da de adevărată MAYA da ca mai ai o singura data treaba cu ea.. Ești pa.. Pa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...