Jump to content

Nicoleta Delfinului (ON inclus) 0730687961


ChiarEu

Recommended Posts

Masaj de relaxare 0730687961

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/83h1gegge29d78391i2ddh89g1ig2428.html

"Doamna maseuza ,efectuez masaj de relaxare, un masaj al întregului corp care stimulează pozitiv sistemul nervos și muscular.Sedinta durează o ora,folosesc ulei de calitate, slab parfumat,nu irita pielea.Programul este de luni pana vineri în intervalul orar 12-20. Locatia este situata in sectorul 2,pe Strada Delfinului.Pt detalii si programari doar mesaj pe whatsapp sau sms. "

 

https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDhnLgq.html?isPreviewActive=0&reason=extended_search_extended_distance&sliderIndex=2

"Doamnă maseuză efectuez masaj de relaxare, un masaj al întregului corp ce stimulează pozitiv sistemul nervos și muscular.
Ședința dureaza 60min,masajul il voi face cu ulei de calitate,hidratant,slab parfumat.
Programul în general este luni-vineri în INTERVALUL ORAR 12-20.
Fac programări si in weekend dar mai rar,în funcție de programul personal.
Locația este situată in sectorul 2 pe Strada Delfinului.
Detalii și programări doar prin mesaje pe whatsapp sau sms deoarece este o formă mai ușoară de comunicare pt mine."

Capture3.JPGCapture1.JPG

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Varianta1:masaj de relaxare,masajul il fac nud, pe pat si se termina cu finalizare orala.Ma poti atinge,ma poti saruta( în limita bunului simt).Atentie,o singura finalizare orala!Aceasta varianta costa 200 lei.
Varianta2:masaj cu doua finalizări, adică sex oral la început cu finalizare, dp masaj iar la sfârșitul masajului din nou sex oral cu finalizare-aceasta varianta costa 300 lei.
Varianta3: asta foarte rar,doar daca exista o chimie,masaj cu sex oral și sex normal protejat 300-400lei(300 o finalizare, 400 doua finalizări oral+normal)
EXCLUS finalizare pe față si tot ce tine de anal.Sexul oral se poate face si cu prezervativ.
Dacă stabilim programare rog confirmare cu o ora înainte ca poti ajunge.Nu este salon!

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

On 14.12.2023 at 12:33, rrbm said:

Cum dam de doamna? 

Programarea se face pe whatssapp pe numarul din Titlu dar raspunsul este unul intarziat.

On 14.12.2023 at 20:50, ari said:

Deci iar e coadă 

Da,este.

 

Varianta 1 + Varianta 3 + Altele

Poze reale,domnisoara este draguta ,cu forme,curata,parfumata.

Apartament modest ,curat.

Nu frecventez Saloane de masaj,nu stiu despre cum face masaj,  eu am fost sa o regulez special pe domnisoara aceasta pentru ca m-a intrebat un user in privat daca am penis.

On 08.12.2023 at 21:51, Stratocaster said:

Continuarea o pasez imaginației dumneavoastra!

 

Pret N/A

 

 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to Masaj de relaxare Delfinului (ON inclus) 0730687961
  • 4 weeks later...

impresia mea este ca nu are toate tziglele pe casa!

pe scurt: spre deosebire de @uritescueu sunt fan al masajelor deci am zis ca nu pot sa o ratez. mai ales ca are ashram-ul destul de aproape de o locatie pe care o frecventez (Fundeni). i-am scris de vreo 2 - 3 ori prin decembrie dar mi-a dat ingnor. am zis ca e coada si are de unde alege. zilele trecute ma trezesc cu mesaj de la ea, pe la ora 22, cum ca lucreaza si ar avea locuri libere. ii zic OK hai sa facem o programare. reusim sa ne sincronizam orarul dupa care incepe chestionarul: de unde ai numarul meu? de la un prieten care a fost.. :), care prieten? cum il cheama? e irelevant ii zic.... continuam in tonul asta dar intr-un final cadem de acord ca "par un client serios". a doua zi, revine cu cerinte: trimite-mi o poza "semnificativa si relevanta ca sa vad cu cine ma intalnesc". ii zic ca nu am poze online si nu voi face o exceptie. zice ca ei ii trimit poze toti clientii, altfel nu-i primeste  :)

  • Haha 2
  • Angry 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Vrei să spui că a acceptat să facă sex cu tine de la prima vizită sau doar că ați căzut de acord să nu facă masajul pregătitor, ci direct sex oral? Te întreb pentru că acum mi-am adus aminte că mie mi-a spus de unii clienți care preferă boticul înaintea masajului.

Link to comment
Share on other sites

Direct la oral, sugerat de ea. M-avea lasat jos 10-15 minute pt ca avea nevoie de un refresh, si fiind ca aveam spus ca pt mine masajul nu era important si ca nu termin repede, probabil s-avea gandit la timpul.

Au fost 3 momente in care am crezut ca poate ea o va baga inauntru sau imi va permite sa o fac (ca iubita de primul an de liceu mai mult sau mai putin virgina), in timpul freciunii cu saruturi si mangaieri, mai ales cand a vrut sa ma pun deasupra si sa o sarut pe gat, deschizandu-si picioarele. Sincer nu-mi amintesc de ce nu s-a intamplat, cred ca a zis ceva care m-a descurajat, mai ales dpdv hidraulic, dar m-a facut sa intineresc, m-a adus inapoi in timp de multi ani, chiar m-a facut sa apreciez numerosii monstri, balene, cadavre, schelete fara tate, fara cativa dinti etc care mi-au permis sa le patrund direct, fara prea multa agitatie.

Din pacate, ca si cu politia, orice spui poate fi folosit impotriva ta din partea ei. De exemplu: daca propui sa schimbati ceva, ea este capabila sa o ia ca pe un repros ca ceea ce face in momentul acela nu este ok si se supara 🙈  Spre deosebire de stimatul coleg Stratocaster, eu as spune ca cu cat vorbesti mai putin cu ea, cu atat mai bine

  • Thanks 3
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Pentru că mai dă-l dreaq de masaj, da' o muie bună nu refuz, am reluat discuțiile pentru o nouă întâlnire. Zici că am negociat vizita lui Putin la Istanbul, așa că, până la scopul și durata vizitei, copy/paste recenziei din 20 decembrie '23. Doar un mic amănunt - cum privești blocul, în partea dreaptă (spre șos. Fundeni) am identificat teritorii nerevendicate oficial, unde se poate parca. După tradiționalul sfert de oră alocat patrulării prin fața scării, primesc viza de intrare. Față de data trecută, găsesc o Nicoletă vizibil obosită, fapt care m-a cam pus pe gânduri. Bag vrăjeală, o întreb dacă e supărată, a pățit ceva, sugerez că dacă chiar nu are chef putem amâna, etc Exclude ferm varianta ”mai vorbim noi altădată” și merge să pregătească foliile acelea de hârtie, pentru protecția așternutului. Cum era deja dezbrăcată, când s-a aplecat spre pat, zăresc printre buci urme ce pot conține indicii despre labii un pic mai mari, moment în care gândurile vrăjmașe nu-mi mai dau pace. Ia-o în brațe, pup-o pe spate, gât, scot din colecția de vorbe sterile replica ”hai să-ți fac eu un pic de masaj, că meriți un pic de relaxare”, etc Ideea îi pare ok și ne întindem un pic la vorbă, timp în care aflu că a avut o programare de 3 ore pline, acțiune, alea-alea, că întotdeauna la sfârșit de săptămână e foarte obosită și tot așa. Ca să numai bat câmpii, trec la concret: întâlnirea a fost un lung preludiu, urmat de un oral mult mai bine făcut ca data trecută, cu schimburi dese de tehnici, gemete, slurp - slurp, limbi pe și sub coaie, etc Grand finale: 69, poziție din care mi-a permis să dau și eu în gura ei, supt până când a ieșit toată răutatea din mine, un pic de mângâieri pe pulpe în loc de postludiu. Ea zice că orgasmul ar fi fost simultan, dar nah! Nu prea pun botul la momeala asta. Acum, mă frâmântă altă întrebare: to fut or not to fut Nicoleta? Poate camaradul @olivertwist , dă un mic indiciu și ne zice cum a decurs varianta 2 + altele.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Asta cu programarea de 3 ore mi-a bagat-o si mie pe la mijlocul saptamanii trecute cand am fost pe la ea!
Nu am scris o recenzie caci parea extrem de obosita si nu "m-a dat pe spate" cu prestatia.

Ref la parcare, cea mai buna si safe locatie e la XXL

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, quark said:

nu am scris o recenzie caci parea extrem de obosita si nu "m-a dat pe spate" cu prestatia.

Masaj + oral sau ai și dat la ea?

Link to comment
Share on other sites

On 12.02.2024 at 17:20, uritescu said:

Masaj + oral sau ai și dat la ea?

meniu clasic. masaj +oral. 

recunosc ca nici nu ma pasiona mai mult

Link to comment
Share on other sites

Confirm și eu majoritatea aspectelor care, cu deosebită dibăcie, au fost scrise aici. Este fată mai reținută la început, dar cu care ai ce să vorbești; probabil interacțiunea cu e ține și de compatibilitate. Atmosfera e foarte plăcută. Masajul e relativ banal, dar oralul e plăcut și totul e făcut fără grabă. Pot sa spun că, pentru prima dată în cei câțiva ani de curvarie, nu m-am simțit deloc, deloc grăbit si totul chiar a decurs ca o întâlnire "civilă". Am plecat de acolo cu o stare de buna dispoziție pe care rar o am după ce merg la escorte. Eu zic că e o experiență interesantă și aș mai merge.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am vizitat-o pe Nicoleta cu ceva vreme in urma. Am ales “varianta 3” - o ora in compania ei, 400 RON; am sarit peste partea de masaj (nu sunt interesat de masaj, fie el si erotic) si am avut parte de ON si NP. Prestatia a fost decenta, nimic insa memorabil, nimic care sa ma determine sa revin … Un mare “-“ pt pat (scartaie din toate incheieturile), un “-“ pentru nerespectarea la timp a programarii (20 min am tropait prin jurul blocului) - dar desigur acestea sunt aspecte relativ ne-esentiale... Consider ca la 400 RON / 1 ora (aceleasi servicii) sunt oferte mai atractive in piata. 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to Nicoleta Delfinului (ON inclus) 0730687961

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...