pidsadera Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 " Bună dragilor, mă numesc Alexa, sunt o fată foarte simpatică și drăgălașă Sunt o blondină minionă de 23 anișori, 1,55 și 45 de kg. Sunt o fată simplă și naturală, sunt prietenoasă, o fire pasională, energică și pozitivă. Serviciile mele sunt sex normal doar protejat sex oral (op/on în funcție de igienă) diferite poziții 69 masaj de relaxare ( doar la oră) finalizare corporală sărutări corporale , mângâieri Cadou: 200 ron finalizare 400 ron ora NU FAC ANAL,FINALIZARE ORALA / FACIALA NU ACCEPT PERSONE IN STARE DE EBRIETATE / SAU CU ACCESORII 0750169535 Metoda de contact WhatSapp " 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pidsadera Posted November 30, 2023 Author Popular Post Share Posted November 30, 2023 Miștocută moldoveanca, mai pe slow mode sex, in zona străzii Vlaicu Voda, foarte usor de ajuns. Dupa ce trece euforia o sa las feedback detaliat. Am plecat satisfacut 4 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 On 30.11.2023 at 16:15, pidsadera said: Am plecat satisfacut Si eu la fel. Buna sa o gasesti sub brad, pe brad, in brad doar cu funda rosie la gat. Poze reale, este frumoasa, curata, bronzata, parfumata cu niste buze la vulva de toata frumusetea. Garsonirea , locatia, toate bune, prosop curat. Este prezenta,te face sa te simti bine,comunicativa. Fara FK, te mangaie, te strange in brate. OP, ce trebuie, cum trebuie. NP, geme discret, orice pozitie, cred ca m-a cam luat valul la vederea funduletului acela si m-a temperat putin. 200 lei,top. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted December 13, 2023 Administrators Share Posted December 13, 2023 2 minutes ago, olivertwist said: OP,ce trebuie,cum trebuie. oral protejat pentru ca asa ai vrut tu, sau nu face decat pro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidsadera Posted December 14, 2023 Author Share Posted December 14, 2023 On 13.12.2023 at 17:09, steroidu said: oral protejat pentru ca asa ai vrut tu, sau nu face decat pro? Te intreaba ce preferi: cu sau fara gumar. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 16 hours ago, steroidu said: oral protejat pentru ca asa ai vrut tu, sau nu face decat pro? Aceasta a fost cerinta mea,face si oral neprotejat 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trumtram Posted December 15, 2023 Share Posted December 15, 2023 E o fata dulce, frumoasa cu servicii si atitudine bune, singurul minus pe care il pun, lipsa FK. Ea este aici până pe 22-23 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted February 12 Share Posted February 12 A revenit,este coada 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trumtram Posted February 13 Popular Post Share Posted February 13 Am vizitat-o deja de mai multe ori, este o fata foarte dulce, trupoasa as zice perfecta, zvelta/slab, atitudine draguta, singura mea plangere este lipsa FK, as saruta-o cu placere. Ea este cu tine tot timpul. Pentru fani avea o labie foarte mare. Vorbește puțin engleză, dar că româna mea este puțin, am reușit să ținem o conversație bună. Voi continua s-o vizitez, blondă, slăbănoagă, nu pe fastfuck, rar de găsit 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted February 15 Share Posted February 15 Mall Vitan, maine ultima zi in Bucuresti 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Black Posted June 25 Popular Post Share Posted June 25 Dupa cum va ziceam, nu am cum sa ratez gagicuta slim cu tattoo in Bucuresti. Deja am cateva vizite la activ la domnisoara Alexa, si de fiecare data a fost ce trebuie. Varsta perfecta, look de studenta inocenta, frumusica. Comunicare initiala un pic mai greoaie, mai distanta pana ajungi la ea, sweet as fuck cand ajungi la ea. Oral neprotejat cu simtul raspunderii, fara perversitate dar receptiva la sugestii (umed ''hawk tuah'', atentie la sateliti). Normal: trebuie sa preiei initiativa, dupa ce se incalzeste, geme frumos, te calareste frumos, la doggy se umezeste abundent. Igiena e impecabila, foarte prietenoasa, respectoasa, dulcica. Overall experienta as nota cu 9 PS: Are potential de mai mult, daca ar avea si o tenta de PSE ar fi fost ''TOP'', din pacate inca nu e acolo. Recomand celor care vor sa incerce ceva nou, care s-au saturat de pitzi, cocalare. 200fin/400 ora, locatie in apropiere de Mall VItan, recomand! 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oblio2023 Posted June 27 Share Posted June 27 unde are hogeacul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gica Posted June 27 Popular Post Share Posted June 27 Locația actuala a fetei este în zona Mall Vitan Program: L-V :10h00-21h00 S-D: 11h00-22h00 Foarte pe scurt am fost la fata și a fost bine, locația zona Mall Vitan, curata, prosop, muzica ambientala bună, fata frumușică dar foarte slăbuta, subțirica, nu chiar pe gustul meu, oral neprotejat bun, făcut cu simt de răspundere, la normal e strâmtă se mișca bine, geme plăcut și nu te lasă la greu, e acolo cu tine. Cât am stat cu ea nu a butonat telefonul și nu am fost grăbit, cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat fără graba, e de recomandat pentru cei care vor o blonda frumușică super slim. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts