Sara Posted November 17 Share Posted November 17 Bună! Numele meu este Sarah, am 28 de ani, 1.65 înălțime. Sunt o bruneta voluptoasa cu ochii albaștri, o fire calma, sociabila, amabila ( cer la rândul meu sa fiți respectuoși) . Pentru întrebări și programări, răspund cel mai repede pe whatsapp : 0766980737 Sevicii: ● Sex normal DOAR protejat ● Sex oral protejat ● Sex anal DOAR protejat + 150 lei ● Cunnilingus/69/ Annilingus ( doar daca igiena este impecabila ) ● Finalizare faciala/ corporala ● GFE ( girlfriend experience) ● Squirt ● Deepthroat ● Masaj prostatic ● Handjob/Boobjob(masura 75 B/C) ● Acțiune Hardcore ( Palme fund/sâni, tras de par, strâns de gat etc) . 30 min( 1 fin) - 200 lei 1h. ( 2fin) - 350 lei Oralul poate fi neprotejat doar daca igiena este impecabila (epilare, miros, etc) . Nu primesc cu mărimi mai mari de 18/19, domni sub influenta alcoolului/substantelor. Squirtul este real, da:)) și se poate atinge prin penetrare sau cu ajutorul degetelor tale( dacă nu știi sa il provoci, te îndrum. Este simplu) Deocamdată sunt în zona Sebastian( intersecție cu Rahova) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 20 Share Posted November 20 @Sara, te rog sa postezi aici disponibilitatea, nu la status, acolo nu se uita nimeni. "Disponibilitate: Luni-Joi : 9:00-22:00 Vineri-Duminica : 10:00-24:00" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted November 29 Author Share Posted November 29 Bunăăă, Începând de astăzi pana pe 5/6 decembrie ma găsiți în Brașov ( zona Faget/str Armoniei) în principiu cu același program, daar discutam pe whatsapp Păsă vă așteaptă să vă încălzească . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts