Jump to content

Iulia si Sandra - 0733353313 / 0791385624 / 0728400095 - Bd Elisabeta Universitate / Cismigiu


papuasul

Recommended Posts

Golanii din gasca mea zic ca au avut interactiuni ok cu ea, singura din locatie care e cat de e ok, scorurile sunt mari, conditiile minimale (ty @strato pentru "sacrificiu" si consemnarea detaliata).

Am vrut sa intreb de CIM (de FK si anal ne-am lamurit), dar aceeasi golani zic ca sa filmeaza in locatie asa ca pentru mine e "NU" :(  

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 23.03.2024 at 21:58, tottau said:

Iulia nu arata de varsta ei, are cateva kilograme mai mult decat pozele, dar e futabila fara efort, are sani wow.

E serioasa cu programarile, care dureaza o ora, nu te simti grabit si in orice caz nu sta dupa ceas, 200 doar masaj si 300 cu ON si NP. E posibil cunni, dar nici o alta optiune/fantezie.

As spune ca are bun simt si este inteligenta, poti vorbi cu ea. Poate pare rece si detasata la inceputul intalnirii (chiar si dupa), dar de indata ce o bagi in ea si pana o scoti totul se schimba..

Pt mine fiecare vizita a fost o experienta placuta, pt ca se uda (chiar prea mult), geme sincer, participa, isi da drum. Pe scurt, te face sa te simti barbat, iti da satisfactie.

Faceti dus impreuna inainte si dupa, in camera de munca, prosoape sunt curate, actiunea se petrece pe o saltea pe podea, din pacate arcurile nu sunt foarte bune.

Nu stiu cum face masajul, dar as spune ca merita o vizita, pacat ca nu face o finalizare la 150/200, m-as duce mai des

Mulțumesc, te aștept cu drag și data viitoare. 

4 hours ago, papuasul said:

Golanii din gasca mea zic ca au avut interactiuni ok cu ea, singura din locatie care e cat de e ok, scorurile sunt mari, conditiile minimale (ty @strato pentru "sacrificiu" si consemnarea detaliata).

Am vrut sa intreb de CIM (de FK si anal ne-am lamurit), dar aceeasi golani zic ca sa filmeaza in locatie asa ca pentru mine e "NU" :(  

Bună, camera este pentru siguranță și atat

15 hours ago, Stratocaster said:

"I saw her heading to the table / Like a tall walking big black cat / When Charlie said I hope that you're able, boy / 'Cause I'm telling you she knows where it's at." — The Hollies

 

Cu Iulia am avut o experiență foarte sui generis.

Contactul inițial a fost pe WhatsApp cu câteva zile înainte de a își face ea apariția pe forum, de-aia știam deja meniul când a întrebat @Futuloiu ce și cum. Mesajele au fost politicoase și oarecum seci.

Odată ce și-a făcut cont, și după relatarea lui @tottau, am zis că probabil merită încercat. Aveam de pierdut cel mult 300 de lei și câteva zeci de minute din viață, iar la câți bani și timp am băgat de-a lungul vremii în hobby-ul ăsta deviant, așa ceva e nematerial deja.

Locația o știam, mai fusesem acolo acum câteva luni ca să capsez o durdulie foarte tânără, care a stat prin business-ul ăsta doar cinci sau șase zile, după care a decis că nu-i de ea. Până să o recenzez deja dispăruse, așa că n-am mai descris întâmplarea. Apartamentul e organizat ca un salon de masaj, duș în fiecare cameră, și cred că fiecare tipă în principiu are camera ei. Saltea întinsă direct pe jos (perfect, nu are ce scârțâi), cearșaf, prosop. Senzația, cel puțin la 12 ziua, nu e una de prea mare curățenie, dar în niciun caz nu e mizerie.

Iulia e o tipă pe la 40, poate nesemnificativ mai mult. Arată ca în poze și e blondă sau aproximativ p-acolo. Are între 1,65 și 1,70, o figură care, din păcate, îi trădează vârsta, un corp cu 10-12 ani mai tânăr decât ar trebui să fie, și o atitudine absolut neutră. E politicoasă, relativ distantă, iar prima impresie lăsată este că i s-ar cam rupe dacă ești sau nu acolo. Într-o lume în care sunt foarte puține cele care se bucură real de oaspeți, iar covârșitoarea majoritate mimează bucuria respectivă cu falsitatea unul La bemol scăpat într-un arpegiu de Do major, măcar doamna în cauză e sinceră. Metalimbajul transmite clar "nu te plac, nu mă interesează neapărat să mă placi, tu ești aici ca să îți faci o dambla iar eu sunt aici ca să îți ofer acea dambla ca serviciu, în limitele pe care mi le-am setat, limite pe care nu le voi încălca pentru că nu am chef".

Duș eu, scurt refresh ea, între timp mă întinsesem pe saltea în așteptarea masajului. În situații de genul "prima vizită" începutul cu un masaj poate fi un fel de preambul, dar de data asta m-am bucurat că a fost foarte scurt, și l-am salvat în memorie între niște paranteze mari și opace.

Odată întors cu fața în sus a urmat un body-massage scurt, mai plăcut decât "masajul de relaxare" dinainte, după care Iulia a trecut la un oral destul de plăcut, dar o idee cam repezit. M-am amuzat un pic în sinea mea, știind că asta sigur nu e calea cea corectă pentru a scăpa repede de mine, dar eram destul de calm iar ceea ce mi se făcea era OK. La un moment dat a propus să vină deasupra în 69... și aici lucrurile au început să se schimbe masiv.

Ca să nu relatez fază cu fază, ca Sebastian Domozină: tipa nu e deloc insensibilă, răspunde absolut mișto la stimuli, se umezește gustos și, dacă e supusă la accelerarea graduală a stimulării are contracții foarte puternice. A, da... și se lasă cu squirt dacă îi găsești și masezi punctul respectiv, ceea ce nu e greu, având un vagin foarte strâmt și nu prea adânc (stau să mă gândesc dacă am întâlnit o altă tipă de 40+ la fel de strâmtă... și nu cred). Iar toate astea se întâmplă în timp ce ea continuă felația cu din ce în ce mai mult patos, și pot dura ceva vreme.

La normal, iarăși, nu e cu acrobații și nici cu drăgăleală... dar, dacă are cu cine, îi place, o arată, și lucrurile pot deveni spectaculoase. Fiind strâmtă și relativ scurtă, sfertul rămas perfect rațional al minții mele zicea "stai, omule, mai molcom, că deja lovești în cervix cam tare", în timp ce restul perora "mai molcom? Tu auzi gemetele? Crezi că sunt de durere?Nu simți că deja are spasme în coapse și gambe și e arcuită toată? Mai molcom??? Amice, ești idiot???".

Bref, de fapt, e un "glonț" la 300 de RONișori. "Glonț" care poate ține 15 sau 55 de minute, depinde ce vrea sau poate fiecare. Al meu a ținut vreo 35, că aveam chef să explorez și exploatez dar nu voiam să întind coarda prea tare.

D2D - 44 min.

De revenit: hmmm... cam da, dar nu atât pentru ce face, cât pentru cum face când i se face. 😀

De recomandat: da, celor care pot juca confortabil între limitele impuse de ea (nu foarte largi), dar au chef să simtă că, pentru o repriză, au parteneră, nu o gonflabilă stoică și uneori fatalistă.

 

"I like smoke and lightnin' / Heavy metal thunder" — Steppenwolf

Mulțumesc și te aștept cu drag și data viitoare. 

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Masaj erotic cu finalizare 200 lei

Contact intim , oral și normal 300 lei

20240130_154141.jpg

20240130_154219.jpg

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Masaj erotic cu finalizare 200 lei.

Contact intim, oral și normal 300 lei.

0791385624

20240130_154219.jpg

20240130_154151.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to Iulia si Sandra - 0733353313 / 0791385624 / 0728400095 - Bd Elisabeta Universitate / Cismigiu
  • 2 weeks later...
  • Nick Name changed the title to Iulia 40. Nr telefon 0791385624

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...