pidsadera Posted September 18 Share Posted September 18 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pidsadera Posted September 19 Author Popular Post Share Posted September 19 RECENZIE: Locatie: 8.3 (Reper: Rin Grand Hotel) Aspect: 8.7 (chip: 9.2 / corp: 8.2, moldoveanca atleta frumoasa undeva la 1.70 cm, ochi verzi, sani medii frumosi, par cret, carne tare, cateva tatuaje, miroase placut, dantura alba) Oral: 9 (neprotejat, bun, cu atentie la motocei, deep, nu complet dar foarte umed si placut, cateva viteze, eye contact) Normal: 9 (protejat, geme placut, foarte stramta, se uda natural, se implica maxim si participa la actiune, in LOT e taifun) Gfe: 10 (lipicioasa, FK/DFE din belsug) Atitudine: 10 (deschisa la discutii, calda) Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 350 RON (pentru o ora) Naratiunea: Va salut, Mi-am aranjat bine timpul sa o cunoscut pe Sweetkati, totul pe whatsapp, usor si rapid. Conversatia la distanta a fost una placuta cat si intre 4 pereti. Sweetkati m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, cu zambetul pe buze, are un zambet foarte frumos. A sarit pe mine inca de la intrare, foarte lipicioasa. Am stat putin sa ne cunoastem, pe canapea din bucutarie, m-a servit la alegere cu o bautura racoritoare. Pentru cine este interesat, este fumatoare, dar nu am simtit deloc miros de tutun in asternut. Sweetkati este atenta la detalii, a cerut voie inainte de a scoate o tigara sa fumeze la final. La baie e totul ok, apa de gura, mai multe geluri de dus, primit prosop curat, cabina de dus. In asternut ne-am incins rau de tot, deci mare grija cardiacilor, sedinta de cardio garantat . M-a lasat sa o dezbrac usor usor, se aprinde rau de tot si iese frumos de tot. Oralul si normalul au foarte bune, ii place 69, dar mai ales ii place sa se uite in ochii tai cand se joaca cu peleul in gat, lins tot obiectivul. Mi-a lasat impresia ca ii place grav pula, in LOT se misca formidabil, in doggy si alte poziti participa activ. Am schimbat mai multe pozitii, stie sa te faca sa se simti foarte bine. Am plecat de la Sweetkati cu 2 kg mai putin, dupa o ora de sex de calitate. Overall a fost foarte bine, eu m-am simtit foarte bine. Va recomand sa cunoasteti o bomboana "Bucuria" / Sweetkati !, de revenit clar da! Spor! Notite) 1)Punctul forte este GFE, foarte lipicioasa 2)Atitudine pro/client, atenta la nevoile tale 3)Te intreaba cum preferi oralul: cu/fara 4)Accepta 69 7 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidsadera Posted October 21 Author Share Posted October 21 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts