Jump to content

Selena bruneta 1.80 cm 0747793163

Scratone
 Share

Recommended Posts

Si cum stiti (sau poate acum aflati) ca imi plac brunetele, slim, tall, young and fresh, am sa va dau cateva detalii despre vizita mea la o bruneta inalta si mai ales frumoasa (pacat ca din punctul meu de vedere a exagerat putin cu acidul din buze precum si cu tatuajele de pe corp) pe care am vizitat-o recent in frumosul oras de pe malurile Begai.

Modalitatea de contact a fost whatsapp unde am primit toate detaliile despre servicii si locatie care in momentul de fata se afla pe Bdul Liviu Rebreanu la un bloc nou. Am urcat la capreoara atras de poze dar mai ales de faptul ca ofera un FK si un GFE de exceptie (binenteles daca si igiena ta bucala corespunde), dar si de faptul ca imi doream sa ma vad in fata unei fete brunete inalte de 1.80 plus tocuri ... deh, o nebunie dea mea din timpurile mai vechi.

Servicii oferite ON/OP, NP, FK, COB, 69 cu 200 pe fin si 300 pe ora, dus impreuna +50 si CIM +50. Frumusetea asta ,,mica" nu ofera anal sau NN sau COF, dar credeti-ma ca fata este exact ce trebuie.

Am stat o finalizare din cauza ca eram intr-o pauza de masa si nu prea aveam timp mult de desfasurare, oricum cred ca cu tot cu dusuri am stat in jur de 38 de minute fara sa fiu grabit in vreun fel. Lipicioasa, pupacioasa, se unduieste sun tine ca un sarpe dragalas, o minunatie sa o ti in brate si in cuc.

Ca note :

Aspect 9 (pt buze si tatuaje am scazut un pct), OP (eu am ales) 9,5, NP 10, GFE + FK 10, recomand cu incredere.

Atasez si pozele brunetei inalte mai jos.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

• Thanks 1