Jump to content

Ana BDSM Brasov - in vizita - Pod Constanta 0731847690

radu2
 Share

Recommended Posts

Stapana cu experienta ofer sesiuni de dominare soft/hard in locatia mea. Poze reale!
Scrie-mi pe Whatsapp fanteziile tale. 
Abia astept sa te am la picioare

0731847690

12e97b935ba2ea785b9e4bc7937196d2.jpg0aea062d543a0506b42575b4adeb2b86.jpgd13aa6ceda8cb49b60302d2866dd0416.jpg477a72ea1bef753bf993b247ecf5c97f.jpg

Amabila pe WhatsApp, ofera: 

Cunnilingus, annilingus, facesitting, umilire, pegging, palme peste fata/corp, spit play, pet play, bataita usoara/medie, uro, electro-play, foot worship, body worship, calcat in picioare(trampling), cbt, choking, sissy play, penetrare starpon (dildo), imobilizare cu catuse, ballbusting

Cadou:  400Ron / ora 

• Thanks 2

Programat de Luni pentru Miercuri, ora stabilita nu a putut fi respectata si nici reprogramata - desi eram deschis la variante, nu m-am ales decat cu ceva justificari si scuze.

• Sad 3

• 1 month later...

Saptamana aceasta este in Metropolis Residence, dincolo de Pod Constanta... nitel cam in afara drumurilor batute, ca sa zic asa...

acelasi cadou mentionat mai sus

sa vedem daca se aliniaza planetele pe strada mea... comunicarea doar pe whatsapp...

• Thanks 1

• steroidu changed the title to Ana BDSM Brasov - in vizita - Pod Constanta 0731847690
On 30.08.2023 at 21:54, hadi282 said:

Programat de Luni pentru Miercuri, ora stabilita nu a putut fi respectata si nici reprogramata - desi eram deschis la variante, nu m-am ales decat cu ceva justificari si scuze.

La cum scrii tu aici denota ca ai venit pana la locatie si nu te-am primit, ceea ce nu poate fi mai departe de adevar. Nu am facut niciodata asa ceva.

Mi-a aratat cineva recent aceasta postare care i-a creat o anumita reticenta de a ma vizita, si m-a enervat, in primul rand pentru ca ai omis unele detalii, ca cel de mai sus! Acum nu mai tin minte care a fost problema, dar mai mult ca sigur nu mi-ai inspirat incredere si seriozitate, si probabil am programat pe cineva mai hotarat.

Nu inteleg ce recenzie e asta cand tu nici macar nu ai apucat sa vii sa ma vezi. Internetul e plin de frsutrati ...

• Administrators
51 minutes ago, Mistress Ana said:

La cum scrii tu aici denota ca ai venit pana la locatie si nu te-am primit

Nu reiese neaparat asta. Zi-ne insa, te rog, unde lucrezi acum (Pod Constanta sau Ghencea) si pana cand ramai in Bucuresti. 

On 09.11.2023 at 11:16, Mistress Ana said:

Nu inteleg ce recenzie e asta cand tu nici macar nu ai apucat sa vii sa ma vezi. Internetul e plin de frsutrati ...

Nu e nici o recenzie, e un share al rezultatului unei programari facute cu tine pe whatsapp.