pussylover Posted October 5, 2025 Posted October 5, 2025 On 03.10.2025 at 13:12, Xtipu said: ma interesa partea cu .... @Xtipudomnul @manrdo este explicit aici: On 09.07.2025 at 16:29, manrdo said: Este foarte curata si are o pizda delicioasa cu un format foarte cărnos si gustos Limbi, multe limbi (in combinatie cu ce stii tu sa ii faci cu mainile/degetele trupului ei feciorelnic) avand in vedere ca ii place foarte mult (si "toarce" foarte frumos) iar eu atunci cand simt ca explodez imi iau o pauza tehnica pentru o mica (sau mare) gustare. Vezi aici, aici sau aici. Don't take my word (ca sunt biased) for it and your mileage might vary. AP "nu prestez" decat foarte rar si din cate stiu nici ea nu ofera asa ceva. Saptamana asta m-a ajutat orologiul sa o vizitez inainte de a pleca inapoi de unde a venit. A fost un Hit&Run bun. A mai slabit un pic fata de Iulie, talia este mai pronuntata, burtica s-a mai estompat... ~30 min ... + NP + ... + NP iar la sfarsit a lasat picaturi de ambrozie pe perna de sub abdomen. 2
silvia roxana Posted October 27, 2025 Posted October 27, 2025 Bună băieți!Am revenit in Bucuresti pentru câteva zile.Va aștept sa ne dam frâu liber imaginației.Ma găsiți pe Strada Regina Elisabeta 23.Pupici 2 1
papuasul Posted October 28, 2025 Posted October 28, 2025 https://www.anuntul.ro/anunt-ofer-clipe-de-neuitat-BJ9QPk#3wXLoR 1
John Jack Posted November 5, 2025 Posted November 5, 2025 Am vizitat-o pe domnișoara respectiva,este foarte albă( adică nu este de etnie),este foarte frumoasă,corp armonios,nu are tatuaje(decât din ce am observat un fluture mic pe un picior) din pacate nu acceptă FK,CIM. In rest m-am simțit super bine cu ea,a fost atenta cu mine tot timpul,nu a butonat telefonul ca altele,nu a tras de timp,nu face mofturi,face un oral demential (cat am vrut,atât a făcut), se udă natural,normalul a fost și el foarte bine. Iti mulțumesc din suflet pentru timpul de calitate petrecut împreună! 1
Popular Post Petrox Posted November 7, 2025 Popular Post Posted November 7, 2025 Încerc sa îmi aduc și eu contribuția. Vizitata ietri domnita, în mare parte se confirma cele relatate de colegi. Locația centrala, ușor de ajuns pentru mine. La fata locului am întâlnit o fata foarte ok, conform cu așteptările mele, ceea ce mi a creat confort maxim pentru derularea activităților. Fizic, domnita este pe gustul meu, atracția maxima fiind posteriorul pe care știe bine sa l pună în evidenta. Serviciile sunt corecte raportat la prețul 150fin/250h, ambianta și prezenta ei fiind motive sa ma facă sa revin. Recomand titularei sa upgradeze pozele, mie mi se pare ca arata mai bine că în pozele publicate. Anyway, o prezenta corecta și de revenit pentru mine. Am înțeles ca ne părăsește mâine. urmând sa revină printre noi, la sfârșitul lunii. Spor și ciocane tari. Apropo, dacă vreți sa programați pe wassup, folosiți numărul cu 0799 3 2
silvia roxana Posted November 8, 2025 Posted November 8, 2025 Bună băieți!Ultima zi de București,dimineața voi pleca.Va aștept sa ne facem de cap.M am mutat pentru 1 zi pe Calea Victoriei 32-34,la 5 minute de vechea locație de pe Elisabeta 23...Va pup 1
Petrox Posted December 16, 2025 Posted December 16, 2025 Salut. Pentru ca a revenit cu forte proaspete mandra noastră la capitala am vrut sa vad ce vrăji a mai învățat. Pot spune ca serviciile sunt la fel de bune ca la ultima vizita si parca are mai mult gfe. În rest...locația este aproximativ aceea, modalitatea de contact wassup. Ciocane tari. 1
Popular Post 7uuupp Posted January 20 Popular Post Posted January 20 Vă salut! Manat de unele recenzii am reușit să prind un bilet la Silvia! Voi încerca să fiu la obiect pentru ca timpul mă presează; Silvia fosta studentă poate este minionă, poarta ochelari, sânii afectați de timp…dar pasa (mingeacul) este cel pentru care merită încercată. Eu am alocat 1 ora dar am stat puțin peste 30 de minute, 2 numere (din cauza locului strâmt se succed mai repede numerele; de la frecat și acum după aproape 24 ore am capul de jos este afectat). Note: Locatie: 6 Atitudine: 9 Igiena 10 Gfe-0 ON- 7 NP - 9 pentru ca e strâmtă bine! Tarife: 150-250 Cred ca o glonț merita, măcar de palmares 2 3
silvia roxana Posted March 2 Posted March 2 Bună băieți!Sunt pentru 3 zile în București,pe Bulevardul Regina Elisabeta 23,va aștept sa încingem atmosfera și sa ne satisfacem cele mai hot fantezii !A voastră Silvia 2 1
silvia roxana Posted March 2 Posted March 2 Buna!Depinde cum merge treaba mâine și poimâine ca dacă nu merge nu pot sta degeaba..Pupici 1
mihai230579 Posted March 2 Posted March 2 Ok am inteles. sper sa mearga spor si o seara faina. te pwoop
Popular Post silvia roxana Posted March 3 Popular Post Posted March 3 Bună ,dragilor !!!!!!!! Here i am !!!!! București,bulevardul Regina Elisabeta 23.Pupici !!!!! Până maxim vineri !!!! 5
silvia roxana Posted March 4 Posted March 4 Am plecat ca am o problema personala,dar am sa revin pe data de 15 martie și vom recupera și da startul celei mai hot primăveri.Pupici 3
Futuloiu Posted March 23 Posted March 23 @silvia roxana, ai topic in Disponibilitate, ai postat acolo revenirea, lasa topicul asta pentru recenzii, pliz
Popular Post robo88 Posted March 25 Popular Post Posted March 25 Corect, corespunzător, aferent! Tipa e foarte bună, îngrijită, curată — singurul minus e sclipiciul de pe ea (știu băieții ce zic). Comunicare fără stres, locația fix pe Regina Elisabeta, lângă Capșa. De la început s-a simțit chimia. Genul ăla de conexiune unde nu mai stai la povești prea mult și intri direct în acțiune. După câteva minute deja eram cu pulsul sus și nu mai aveam răbdare. Dai si intoarce, cunnilingus, anilingus , footfetish, etc, i-am (mai putin FK) ce i-as mai fi muscat buzele. Ii place sa fie alintata si e strange in brate si te framanta si mangaie daca ii dai incet si apasat, dar ii place la nebunie si cand dai ca surdu-n clopot. Foarte permisiva, degete in pasarica, masata cu degetul la gaurica (backdoor). Nu stiu daca este asa futacioasa de fel sau doar a reusit sa se relaxeze, insa am trait o super experienta. N-am mai prins de ani de zile o sesiune așa intensă — 45 de minute fără pauză, full focus. La un moment dat eram tot încordat, simțeam fiecare mușchi, dar nu voiam să mă opresc. Tipa e foarte implicată, nu stă ca o păpușă. Se mișcă, te provoacă, vine și ea cu idei, schimbă ritmul, schimbă pozițiile — exact ce trebuie ca să nu te lase să respiri. Și reacțiile ei… greu de crezut că sunt jucate. Ne-am învârtit pe toate părțile, multă energie, multă nebunie, fără inhibiții. Clar nu e genul plictisitor. Finalul a fost exact cum trebuie — intens, cu implicare din partea ei până la capăt, finalizare pe sani ajutat de gurita domnisoarei si manuta mea Am plecat rupt, dar cu zâmbetul până la urechi. Sincer, mai voiam, dar corpul deja cedase Am dat o fugă la Capșa, am mâncat ceva și apoi plimbare pe Calea Victoriei până la CEC — mă simțeam de parcă aveam iar 20 de ani. As accepta orice extra-uri ar adauga Merită toți cei 300km/h , fără discuții. Revin sigur. 4 3
parisi855 Posted May 7 Posted May 7 Poate colegul Robo88 a vrut sa lase mai mult sau si a ales vreun extra (daca exista). Tarifele sunt tot 150/250. Am fost azi pentru 30 de min, 150 leusteni, avand confirmarea anterioara pe whatsapp ca tariful a ramas tot 150/250. Revin cu recenzie mai detaliată cand prind putin timp liber. Intre timp poate ne lămurește chiar @silvia roxana 1
silvia roxana Posted May 7 Posted May 7 2 hours ago, pandele1989 said: Luand in considerare vremurile actuale mi se pare un gest lipsit de bun simt sa maresti la 200 finalizarea, 300 ora in conditiile in care serviciile nu au o imbunatatire semnificativa. Probabil e si din cauza alora care o inalta in slavi ca face ca drege ca e mare scula pe bascula. Dar e vorba aia, prost e ala care da nu ala care cere. Bună dragule!Stii vorba aia gusturile nu se discuta,adică dacă mie îmi place ceva ție nu înseamnă că trebuie să îți placa și ție.Pupici !
pandele1989 Posted May 7 Posted May 7 1 hour ago, parisi855 said: Poate colegul Robo88 a vrut sa lase mai mult sau si a ales vreun extra (daca exista). Tarifele sunt tot 150/250. Am fost azi pentru 30 de min, 150 leusteni, avand confirmarea anterioara pe whatsapp ca tariful a ramas tot 150/250. Revin cu recenzie mai detaliată cand prind putin timp liber. Intre timp poate ne lămurește chiar @silvia roxana Probabil a lasat cum era inainte 150/250 ca nu prea se inghesuie lumea. In trecut am vizitat-o si cand era la 100 fin la inceputuri cand era pe Iancului dar si cand s-a mutat in zona Unirii la 150 fin. Parerea mea e ca la conditiile actuale de trai mi se pare cam aiurea sa maresti la 200/400. Practic e lipsa de respect fata de clientii vechi. Pe urma se mira ca nu prea suna lumea. Oare de ce? 1 hour ago, silvia roxana said: Bună dragule!Stii vorba aia gusturile nu se discuta,adică dacă mie îmi place ceva ție nu înseamnă că trebuie să îți placa și ție.Pupici ! Din partea mea poti sa ceri si 300 finalizarea dar o sa vezi ca lumea nu o sa se mai inghesuie cum poate erai obisnuita. What goes around comes around, if you know what I mean
Recommended Posts