Jump to content

Roxana/Silvia Studenta 0733416824 (0799624059 Wapp) Regina Elisabeta

Recommended Posts

Posted
On 03.10.2025 at 13:12, Xtipu said:

ma interesa partea cu ....

@Xtipudomnul @manrdo este explicit aici:

On 09.07.2025 at 16:29, manrdo said:

Este foarte curata si are o pizda delicioasa cu un format foarte cărnos si gustos

Limbi, multe limbi (in combinatie cu ce stii tu sa ii faci cu mainile/degetele trupului ei feciorelnic) avand in vedere ca ii place foarte mult (si "toarce" foarte frumos) iar eu atunci cand simt ca explodez imi iau o pauza tehnica pentru o mica (sau mare) gustare. Vezi aici, aici sau aici.

Don't take my word (ca sunt biased) for it and your mileage might vary.  

AP "nu prestez" decat foarte rar si din cate stiu nici ea nu ofera asa ceva.

Saptamana asta m-a ajutat orologiul sa o vizitez inainte de a pleca inapoi de unde a venit. A fost un Hit&Run bun. A mai slabit un pic fata de Iulie, talia este mai pronuntata, burtica s-a mai estompat... ~30 min ... + NP + ... + NP iar la sfarsit a lasat picaturi de ambrozie pe perna de sub abdomen.

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Bună băieți!Am revenit in Bucuresti pentru câteva zile.Va aștept sa ne dam frâu liber imaginației.Ma găsiți pe Strada Regina Elisabeta 23.Pupici 😘😘

• Like 2
  • Thanks 1
  • 2 weeks later...
Posted

Am vizitat-o pe domnișoara respectiva,este foarte albă( adică nu este de etnie),este foarte frumoasă,corp armonios,nu are tatuaje(decât din ce am observat un fluture mic pe un picior) din pacate nu acceptă FK,CIM.

In rest m-am simțit super bine cu ea,a fost atenta cu mine tot timpul,nu a butonat telefonul ca altele,nu a tras de timp,nu face mofturi,face un oral demential (cat am vrut,atât a făcut), se udă natural,normalul a fost și el foarte bine.

Iti mulțumesc din suflet pentru timpul de calitate petrecut împreună!

• Like 1
Posted

Bună băieți!Ultima zi de București,dimineața voi pleca.Va aștept sa ne facem de cap🥵🥵🥵.M am mutat pentru 1 zi pe Calea Victoriei 32-34,la 5 minute de vechea locație de pe Elisabeta 23...Va pup 

• Like 1
  • Futuloiu changed the title to Roxana/Silvia Studenta Centrul Vechi 0733416824 (0799624059 Wapp)
  • 1 month later...
Posted

Salut. Pentru ca a revenit cu forte proaspete mandra noastră la capitala am vrut sa vad ce vrăji a mai învățat. Pot spune ca serviciile sunt la fel de bune ca la ultima vizita si parca are mai mult gfe. În rest...locația este aproximativ aceea, modalitatea de contact wassup. Ciocane tari.

• Thanks 1
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Bună băieți!Sunt pentru 3 zile în București,pe Bulevardul Regina Elisabeta 23,va aștept sa încingem atmosfera și sa ne satisfacem cele mai hot fantezii !A voastră Silvia 🥰🥰

20260302_122611.jpg

• Like 2
  • Confused 1
Posted

Heey sa inteleg in weekend nu esti? sambata adica.

Posted

Buna!Depinde cum merge treaba mâine și poimâine ca dacă nu merge nu pot sta degeaba..Pupici 

• Haha 1
Posted

Ok am inteles. sper sa mearga spor si o seara faina. te pwoop

Posted

Mulțumesc frumos!pupici 😘🥰

Posted

Am plecat ca am o problema personala,dar am sa revin pe data de 15 martie și vom recupera și da startul celei mai hot primăveri.Pupici 😘😘😘🥰🥰

• Like 3
  • 3 weeks later...
Posted

@silvia roxana, ai topic in Disponibilitate, ai postat acolo revenirea, lasa topicul asta pentru recenzii, pliz

• Futuloiu changed the title to Roxana/Silvia Studenta 0733416824 (0799624059 Wapp) Regina Elisabeta
  • 1 month later...
Posted

Poate colegul Robo88 a vrut sa lase mai mult sau si a ales vreun extra (daca exista). 
Tarifele sunt tot 150/250.

Am fost azi pentru 30 de min, 150 leusteni, avand confirmarea anterioara pe whatsapp ca  tariful a ramas tot 150/250.

Revin cu recenzie mai detaliată cand prind putin timp liber.

Intre timp poate ne lămurește chiar @silvia roxana

• Like 1
Posted
2 hours ago, pandele1989 said:

Luand in considerare vremurile actuale mi se pare un gest lipsit de bun simt sa maresti la 200 finalizarea, 300 ora in conditiile in care serviciile nu au o imbunatatire semnificativa. Probabil e si din cauza alora care o inalta in slavi ca face ca drege ca e mare scula pe bascula. Dar e vorba aia, prost e ala care da nu ala care cere.

Bună dragule!Stii vorba aia gusturile nu se discuta,adică dacă mie îmi place ceva ție nu înseamnă că trebuie să îți placa și ție.Pupici !

Posted
1 hour ago, parisi855 said:

Poate colegul Robo88 a vrut sa lase mai mult sau si a ales vreun extra (daca exista). 
Tarifele sunt tot 150/250.

Am fost azi pentru 30 de min, 150 leusteni, avand confirmarea anterioara pe whatsapp ca  tariful a ramas tot 150/250.

Revin cu recenzie mai detaliată cand prind putin timp liber.

Intre timp poate ne lămurește chiar @silvia roxana

Probabil a lasat cum era inainte 150/250 ca nu prea se inghesuie lumea. In trecut am vizitat-o si cand era la 100 fin la inceputuri cand era pe Iancului dar si cand s-a mutat in zona Unirii la 150 fin. Parerea mea e ca la conditiile actuale de trai mi se pare cam aiurea sa maresti la 200/400. Practic e lipsa de respect fata de clientii vechi. Pe urma se mira ca nu prea suna lumea. Oare de ce?

1 hour ago, silvia roxana said:

Bună dragule!Stii vorba aia gusturile nu se discuta,adică dacă mie îmi place ceva ție nu înseamnă că trebuie să îți placa și ție.Pupici !

Din partea mea poti sa ceri si 300 finalizarea dar o sa vezi ca lumea nu o sa se mai inghesuie cum poate erai obisnuita. What goes around comes around, if you know what I mean😉