Root Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 ANDREEA, doamna matura, ofer sex total, acc. cunn. ann. dif. pozitii, 150L/h, uro, roscata miniona, 1.60m, 47 kg, 40 ani, sani nr.3, domnilor manierati pt o doamna de la tara, fara fite, te astept sa ne cunoastem 10 dim-2 dim, discretie, 10 Oct 13:08 0735352772 ( 0735.352.772 ) Bucuresti vorbit azi la tel : bruneta, 40 de ani, ofera sex total, oral neprot. in functie de igiena, accepta FK, poze reale scoruri : 100 lei /fin sau 150/ 2 fin/ 1 h locatie : Domo- Budapesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackman Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Am ajuns eu la doamna zilele trecute, sunasem pe telefonul colegei Ana 0764798308 ( 0764.798.308 ) de aici http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13048.msg75740.html#msg75740. Mi-a comunicat ca Ana nu este in locatie, insa ma poate primi ea. Blocul este chiar la interesectia Budapesta, apartamentul cu 3 camere, livingul de trecere, mobilat mai batraneste dar parea curatel. Doamna este cea din poze, din pacate in momentul in care m-am dus nu stiam ca despre ea este vorba. Cam 155 inaltime, are mai mult de 47 kg, burtica, bondoaca cu picioare scurte si fund mare. O cred ca spune in anunt ca este de la tara, are exact acea fata imbatranita de femeie muncitoare de la tara , pe care mai degraba ai vedea-o facand placinta cu branza decat sa o suga pe bani. Avand in vedere ca nu era in targetul meu, m-am scuzat si am cerut sa ma conduca la usa pentru ca nu raman. Nu a comentat, m-a condus si dus am fost. [attach1][attach2][attach3][attach4][attach5][attach6][attach7][attach8][attach9][attach10] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest papuasul Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 O precizare importanta: are dintii praf. La cum se prezinta cred ca si oralul protejat poate fi periculos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuckerist Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Tot ce se spune este adevarat. Am fost si eu si-mi pare rau. In ultima vreme se pare ca-mi dau singur teapa. Am parte numai de naspete. Locatia este ultimul bloc pe Cantemir inainte de intersectia cu Budapesta. Chiar taranca cu pretentii. In plus mai mirosea si a ceapa. Miniona cu sani mici dar sfarcuri mari. In gura arata devastator. Sustine ca face si uro dar pretul este extra cu 50 ron. Ma intreb la ce sa platesti 50 ron ptr un pisat? Totusi am ramas. Am platit 100 ptr un anal chinuit. Nu merita investitia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted November 23 Share Posted November 23 https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-miniona-matura-zKK4z6#anyXoy 0764828788 0725146744 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex007 Posted November 30 Share Posted November 30 O stiu de ani de zile....o mare tepara! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 30 Share Posted November 30 @Alex007, si noi o stim, dovada faptul ca are topic de 12 ani, dezvolta si tu oleaca, ca nu sintem forum de #șîeu... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redeagle222 Posted November 30 Share Posted November 30 Pai asta avea 40 de ani prin 2007. Cred ca acum bate undeva pe la 60+ . Am fost la ea in perioada respectiva. Nu imi mai aduc aminte alte detallii, decat ca era destul de uratica la fata . Daca vrei sa futi ceva ok la 60+ spre 70, te duci la Estera . Inca se merita … dar doar pt cei cu fetisuri 65-70 de anisori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soricelul Posted November 30 Share Posted November 30 Estera mai activeaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redeagle222 Posted November 30 Share Posted November 30 Nu am mai fost pe la ea de vreun an cred … Incearca si tu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts