Jump to content

Alexyaa mignona tattoo 0765200368 deplasari / 0753346125 locatie

alexxyaa
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Punctualitate: 1/10

Aspect 2/10 Mi se pare ca este de etnie dar poate ma insel. Mica, fara cur, fara tate, dar oarecum draguta la fata. Singurul motiv pentru care nu ii dau 1/10 sunt ochelarii. Cu ochelarii pe fata arata ca o mica profesoara...de limbi straine ?😅😅 Iar fundul ala este bomba daca ai probleme de vedere si nu ai ochelarii la tine.

Servicii: 5/10 nota de trecere pentru efortul depus in timp ce era deasupra mea. Parea foarte determinata micuta....poate ca ii placea. Sau poate ca vroia sa ma termine mai repede. Cine stie...😅😄

GFE/PSE: 1/10 nimic de mentionat aici.  A fumat o tigara...absenta asa... inainte de actiune...fara prea multe vorbe dupa care a s-a dezbracat repede si a trecut la treaba. 

De revenit: NU. La pretul de 200 ron pentru o finalizare cu oral neprotejat mi se pare ca am luat oarecum teapa. Dar aia e....parea draguta din poze si am vrut sa vad si in realitate cum e.

• Like 1
  • Thanks 2

1- nu sunt de etnie, sunt româncă, 2- am fund dar n-am piept, recunosc .

Și ca servicii te asigur ca sigur m-ai găsit într-o stare posibil proasta orice om are zile și zile.  

Nush cum sa zic, dar daca ai o zi atat de proasta cum zice colegul, mai bine iti inchizi telefonul pana iti revii

• Like 2

Locatia Mihai Bravu,zona Baba Novac

Programarea telefonic respectata,comunicare fluenta.

Garsoniera modesta, curata, baia, prosop,curate.

Poze reale care reflecta realitatea precizarile domnisoarei mi se par pertinente si sunt de acord cu dansa.

Este curata, conversatie decenta, atitudine pozitiva.

OP ,banal.

NP ,orice pozitie, se implica, prezenta.

Fara GFE,FK,PSE

150 lei

@azamantes2077 toti ne-am dus pentru ochelarii aia :)

• Like 1
  • Thanks 1

• Futuloiu changed the title to Alexyaa mignona tattoo 0765200368 deplasari / 0753346125 locatie

Mulțumesc Oliver. 😘😘

Dragi mei țin sa menționez ca nu voi mai lucra cel puțin o perioada va rog nu mai ma contactați numărul este același doar ca nu voi mai lucra 

Dacă revin voi posta