Igor Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Gasita in AT, apare si la prestari servicii si la matrimoniale cu anunt de masaj. La telefon detaliaza oferta si pretul, 100 ron masaj cu finalizare, sau 150 masaj cu companie intima. Locatie pe Mosilor spre Obor, vis-a-vis de Tata si Fiul. Gagica seamana cu cea din poze, dar nu cred ca sunt ale ei. In realitate este mai implinita(burtica, chiar daca zice ca a facut sport in tinereti), iar parul este lung nu scurt... Cine stie poate or fi pozele mai vechi. Are 38 de ani, daca nu cumva chiar si mai mult. Sta cu inca o tovarasa intr-un apartament ciudat, baia are 2 usi, una in hol si una in a doua camera. Prestatie mediocra. Am ales masaj de relaxare si doar atat si cred ca bine am facut. Face ceva gen masaj pe la spate si pe picioare dupa care te intoarce si se freaca cu tatele date cu alifie de tine si de pula. "Specialitatea casei" o reprezinta saruturi pe tot corpul... hardly something exciting. Am finalizat in manuta ei, m-am dus la dus si am plecat. Nu a facut dus nici cand am venit si nici cand am plecat, iar un usor miros de transpiratie ma face sa ma gandesc ca nici dupa. Nu am sa revin din cauza ca pretul este prea mare pt ceea ce se ofera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplu Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 daca cautai atent gaseai topicul meu referitor la dama in cauza....tzeapa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Scuze, am cautat dupa telefon si nu am gasit nimic. Pozele din threadul tau par a fi mai aproape de adevar decat pozele curente din AT. Aceeasi gagica alt telefon Mda, fast-fut.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilcorteingles Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 fusei si eu acolo, bani aruncati pe fereastra, nu am simtit nimic. decartat la inceput 150 ron. (mi-a parut rau de ei) am cerut la final sa vad colega, undeva la vreo 45-50 primaveri, nu m-am aventurat decat la oral, bine facut cu limbi pe oo scuipat, intersant. colega te linge din cap pana in picioare (zice ca asta e masajul suedez ) inclusiv degetele de la picioare, aviz amatorilor. s-a decartat 150 ron la inceput . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolas1 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 mda...cum era de asteptat, poze mai mult decat false, mandra - asa cum se crede ea - e trecuta lejer de 45 de ani, iar fizicul ei e bun prieten cu shaorma. nu o recomanda cu nimic! . prestatie jalnica, igiena precara, masaj ioc, serviciile sexuale - bataie de joc, iar ca bonus, un mic control se pare prin buzunare in timp ce tu incerci printr-un dus sa scapi de aceasta experienta nefasta.sfatul meu:evitati aceasta teapa!!! :'( [edit Steroidu: Nicolas, recenzia ta e una extrem de negativa, de aceea te-as ruga sa dai si cateva detalii: de ce a fost prestatia jalnica? in ce consta igiena precara? si - cel mai important - esti sigur ca ti-a fost furat ceva cat ai stat la ea? merci, S] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts