alexxyaa Posted January 21 Share Posted January 21 Bunaaa, numele meu este Alexya sunt o fata calma si comuncativa . Fac deplasari la locatia ta, hotel , pensiune. Daca te-ai plictisit de anunturi false , contactează-mă! 100% reala! Fac si confirmare video!! 0765200368 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted January 22 Share Posted January 22 Buna @alexxyaași bine ai venit ! Adaugă dacă vrei ceva preturi și ce oferi Mulțumim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morcov55 Posted January 22 Share Posted January 22 Am intrebat pe WhatsApp: 500 de lei o ora , oral , normal și mici fantezii , se poate și masaj de relaxare si pozitii diferite. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted February 3 Author Share Posted February 3 Bună dragilor programul meu începe seara din păcate uneori mai repede de ora 22.00 alteori de la 22.00 . Pupici și astept apelul vostru. Pentru mai multe detalii 0765200368 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted February 19 Author Share Posted February 19 Bună dragii mei, țin sa anunț ca am revenit la București și fac doar deplasari. Ca servicii și preț este 500 lei ora, sex oral, sex normal, mici fantezii. Masaj de relaxare si diferite pozitii, 69 . Doar pentru deplasari 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrisit Posted February 20 Share Posted February 20 Eu sunt curios de inaltime are Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted February 21 Author Share Posted February 21 Sigur am 1.57 înălțime și 52 kg Și pentru cei interesați de serviciile mele am și locație Ma găsiți pe Rezervelor 54 Numarul pentru locatie 0753346125 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted February 22 Share Posted February 22 13 hours ago, alexxyaa said: Și pentru cei interesați de serviciile mele am și locație Cu aceleasi obligatii financiare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted February 22 Author Share Posted February 22 Nu vai dragule . Este 150 de lei finalizarea 300 de lei ora . Sex oral cu prezervativ sau fără prezervativ 50 de lei extra în funcție de igiena Sex normal. Menționez nu fac sex fără prezervativ Pozitii diferite, chiar și 69, nu acept săruturi, doar corporale și nu fac finalizare orala. Masaj de relaxare sau erotic, pupici Azi voi lucra doar de la ora 22.00 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari Posted February 25 Share Posted February 25 Ne hotărâm si noi care este numărul de muncă!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted February 25 Author Share Posted February 25 Am lăsat nr sus pentru locatia mea pentru deplasari gasesi alt numar. Ambele le am de munca dacă citești vei vedea ca e de deplasari și celalalt de locatie . Numarul pentru deplasari/cuplu 0765200368 Numarul pentru locatie 0753346125 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted February 25 Author Share Posted February 25 ( Doar pentru cupluri ) Bună cine este interesat întru și cu cuplu. Dar anunt este pentru prima data nu am mai făcut și nu prea ma pricep. . Astept apel 0765200368 Va rog când sunati specificați ce doriți pupiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted March 7 Author Share Posted March 7 Revin la București, pupici, sunati pt mai multe detalii 0765200368 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxyaa Posted March 8 Author Share Posted March 8 Bună este 150 fin 300 ora, oral, normal, mici fantezii, oral neprotejat în funcție de igiena 50 plus și finalizare orala 50 plus, la mine sau 500 ora deplasare. 0765200368 Aaa, prețul la deplasare include finalizare orala și oral neprotejat (în funcție de igiena). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts