Meganvale11 Posted January 6 Share Posted January 6 0767319710 https://www.anuntul.ro/anunt-alina-mosilor-zKeVjQ#z482eQ 70/150, on ,np, sărutări pe corp. Fără fk. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted January 6 Share Posted January 6 Zice ca are 24 de ani, singura in locatie, accepta CIM fara nimic in plus, disponibila pana la 7-8 seara. Discutie ok, zona cu renume prost, preturi rezonabile, astept o recenzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post olivertwist Posted January 10 Popular Post Share Posted January 10 Str. Profesor Ion Maiorescu, are 24 de ani, poze reale, atentie: este inalta ~ 1.80! Garsoniera curata, baie fara conditii, fara prosop. Este draguta, curata, sanii mici, lata in solduri, comunicare buna, sarutari corporale, ON fara deep dar acorda atentie peste tot, nu se grabeste. NP, nu accepta LOT in schimb intoarsa a stat in cea mai cinstita pozitie de multa vreme, fara sa incerce sa te restrictioneze ca altele, se implica , nu este falsa. Cireasa de pe Tort, 70 lei cu CIM, unde a stat pana la sfarsit, nu s-a miscat!!! 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gigi_gigi Posted January 18 Popular Post Share Posted January 18 Confirm cele mentionate de colegul twist. 70 RON 1 fin / 150 Ora Oral - de nota 7 (se simteau dinti, s-a conformat dupa ce i-am spus) fara deep sau atentie la sateliti Normal - 7.5 misionar, scad pentru prezervativele no name, dar traia momentul e acolo cu tine, ofera saruturi corporale, te trage in ea. Dameza: As zice un 8, inalta, fata comuna, ten deschis, amabila si fara graba. Locatie: de un 7, cearsaful cam forjat, nu am primit prosop. Stat 20 min, fin CoB, de apreciat ca s-a dus sa se spele si nu a folosit servetelele umede. 4 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post papuasul Posted January 19 Popular Post Share Posted January 19 Dap, mi-am pierdut si eu timpu'! Este o "amarasteanca" (nu prea are treaba cu apa si sapunu' - colegii n-au punctat acest aspect) care face un CIM cumintzel. Locatia amarata si ea. In timp ce ma "rezolva" ma cugetam "ce caut eu aici? cat am decazut?" (ceva la nivelul ofertelor "de c***t" de joia de la Lidl - ieftin si degeaba; wow, ce m-am intaratat ) Nu duce lipsa de musterii, m-am opintit serios ca sa imi fac loc in programul ei foarte incarcat. 1 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new.user Posted January 20 Share Posted January 20 7 hours ago, gigi_gigi said: Avand in vedere ca cere pe ora cat altele pe numar e clar ca nu o sa gasesti pe frumoasa adormita, cred ca s-a/am pct cele bune si cele rele restu e cancan sau de gustibus. nici la alea de 150 finalizarea nu ai garantia ca primesti servicii bune.si nici prea frumoase nu sunt totusi doua lucruri...putina apa intre clienti si sa raspunda la telefon nu sa-l inchida cand ajungi acolo poate sa respecte 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted January 20 Share Posted January 20 36 minutes ago, new.user said: totusi doua lucruri...putina apa intre clienti Daca tot ati adus dumneavoastra vorba,raportul este 2:1 in favoarea ei,m-am abtinut cand ati scris pe alt topic de "recenzie nefavorabila" On 18.01.2023 at 21:48, gigi_gigi said: de apreciat ca s-a dus sa se spele si nu a folosit servetelele umede. On 10.01.2023 at 10:02, olivertwist said: curata, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted January 20 Share Posted January 20 Pai e o mica diferenta intre "s-a dus" si "s-a spalat". Eu am fost primul client in ziua respectiva (cel putin asa mi-a zis) si nu a fost ok. Dpmdv e subiect inchis, am trecut-o in catastif unde consider ca ii e locu'. Oricum nu o sa ii scada numarul de clienti, are balta peste. Din pacate asta e unul din motivele pentru care la nivelul asta e "piata" acum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackman Posted January 20 Share Posted January 20 Am fost si eu sapt trecuta si parerea mea coincide cu cea a lui @papuasul. Cred ca fata se spala, dar este ceva trafic creat si de pretul mic pe finalizare. Chiar daca te speli dupa fiecare client, cand bagi 4 pule cu prezervativ pe ora e posibil ca flora vaginala sa fie un pic afectata. In rest, info sunt corecte: cearceaf super tavalit, baie naspa, prosop nema. Doar atitudinea ei este ok, un pic submissive...cumva pacat ca a intrat intr-o rutina de facut bani mai multi pe termen foarte scurt prin volum. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABYOMSITTER Posted January 20 Share Posted January 20 A schimbat 80- 200 .... nu face nici macar finalizare orală .... PAS A zis ca asta nu este anunțul ei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts