Jump to content

Miss Antonia Pasaj Mărășești / 0756505862


curios11gmx
 Share

Recommended Posts

" Sunt: autoritară, elevată, puternică, capricioasă, răsfățată. Caut sclavi financiari, menajere, fetish-iști, masochiști sexuali, feminizați, umili, servili, sclavi pe care să îi folosesc ca animale de companie și să îi dresez, sclavi pe care să îi pedepsesc și să îi cert, de care să râd și să îmi bat joc, sclavi care să îmi facă cumpărăturile, să îmi facă masaj, să îi folosesc dupa bunul meu plac.

Fanteziile, jocurile, fetish-urile practicate de mine sunt: dominare fizica, verbală, a minții.

Adult baby services, facesitting, golden shower (uro), foot fetish, foot job. Umilire verbală/publică. Penetrare cu strap-on/vibratoare. Feminizare forțată. CBT - Cock & Ball Torture (ADOR). Soft/Hard bondage. Ballbusting. Pony games. Ceruire (Hot wax). Gheata. Soft/Hard nipple torture. Clamps. Chastity device. Trampling. Collar and leash. SPH - Small Penis Humilation. Teasing and denial. Role play. Accept anilingus. Spit - Scuipat. Smoking fetish. 

Sunt deschisă și la alte fantezii (exclus sadism, cunilingus, scato). Întreabă-mă. Toate serviciile pot fi “personalizate”.

- 400 de lei (minim) pentru ședința 1h

- Ținută latex în timpul ședinței 150 de lei extra

- Penetrare cu strap-on 150 de lei extra"

Zona: pasaj Mărășești

0756505862

----------

La MissAntonia am mers prima oară să fac ceva mai ieșit din comun. Eram într-un moment când aveam nevoie o smucitura care sa mă scoată dintr-o stare de autocompatimire de care nu eram mulțumit deloc. Dar asta e mai puțin relevant pentru o recenzie. Căutam o femeie frumoasă și autoritară. Mă consider și acum un mare norocos că am ajuns la ea. Nu o să spun prea concret ce anume am făcut, e suficient să zic că a fost vai de pula mea, exact cum mi-a promis. Ideea este că nu sunt masochist, deși ea nu m-a crezut, dar nu-i nimic, atât timp cât am obținut rezultatul pe care-l urmăream. Mi-a făcut tot ce aveam nevoie, plus mult și bine pe deasupra. Am “beneficiat" de tratamente dure și remarci provenite clar din partea de dominare (de ex. “ce-mi pasă mie ce vrei tu!”). Încerc să spun că, pentru cei care caută asta, la ea găsesc, cu vârf și îndesat, de nu pot ei duce cât are ea de dat.

Este înaltă (1.75m), suplă, foarte fit (genetică+fitness mult). Mie îmi place s-o văd pe tocuri foarte înalte, impunătoare. E atentă și pretențioasă la manichiură și pedichiură. De asemenea, se preocupă mult de îmbrăcăminte, încălțăminte, e întotdeauna la nivel ridicat, fie elegantă, fie sexy. Am lăsat la sfârșit să zic de ochii de culoare albastră dechis. Taie cu ei, deci aveți grijă.

În ce privește oferta de servicii, vă domină, vă persecută, vă pedepsește, vă fute cu strap-on-ul de nu mai știți pe ce lume sunteți. Are idei, nu scăpați ușor de la ea.

antonia06.jpg

antonia05.jpg

antonia04.jpg

antonia03.jpg

antonia02.jpg

antonia01.jpg

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • curios11gmx changed the title to MissAntonia 0756505862 inalta 175 cm, fit, ochi albastri, atitudine dominanta innascuta
  • steroidu changed the title to MissAntonia 0756505862 1.75m, fit, ochi albastri, atitudine dominanta innascuta
  • Root changed the title to MissAntonia 0756505862 1.75m, fit, ochi albastri Mărășești
  • 2 weeks later...

Va salut,

am avut placerea de a o intalni pe Antonia spre sfarsitul anului trecut si nu mi-a parut nicio clipa rau :D poate doar ca s-a terminat prea repede sedinta...

Cu toate planetele dezaliniate, cu niste intamplari pe plan personal care nu imi dadeau o stare prea fericita, am apelat la Antonia pentru o sesiune de dominare.

Asa cum mentioneaza in anunt si au confirmat si colegii, te primeste imbracata elegant dar sexy, niciodata goala sau in lenjerie. Debutul intalnirii a fost o discutie despre scopul vizitei si motivele pentru care solicitasem ce solicitasem la telefon. Multora le poate parea foarte rece si chiar neplacuta atitudinea Antoniei din timpul interviului, dar, cel putin pentru mine, a fost de folos sa afle mai multe detalii si sa stie pe ce butoane sa apese in continuare. Sunt convins ca sedinta urmatoare va fi si mai buna.

Dupa dicutie am fost poftit la dus, iar la revenire am fost luat direct in primire cu ordine specifice. Fara sa dau prea multe detalii, am capatat ce am cerut si mai mult decat atat - pentru ca in urma dicutiilor Antonia isi face o idee despre fiecare si despre ce vrei. Apoi incearca sa merga in acea directie dar isi adauga amprenta personala care face deliciul intalnirilor, daca esti dispus sa gusti neprevazutul. Este atenta la detalii si urmareste reactiile tale pentru a reactiona in consecinta.

Trebuie sa marturisesc ca a impins putin limitele mele, dar a fost atat de placut.

Pot sa confirm ce au spus deja antevorbitorii mei, are o prezenta fizica foarte placuta, mai ales pentru cei carora le plac picioarele lungi si zvelte. Nu am facut FK, nu intra in scenariul sesiunii. As reveni de cate ori as avea ocazia.

Locatia intr-un bloc sau grup de blocuri noi, intrare securizata cu portar, dar cand am fost eu se ascundea de frig si nu a fost prea intrusiv. Cadoul asa cum se precizeaza a fost 400 iar ora a fost ora sau poate chiar usor depasita.

 

  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to Miss Antonia Pasaj Mărășești / 0756505862
  • 2 months later...

A făcut un anunț.

Quote

Voi face un experiment. În următoarea perioadă intenționez să mă concentrez pe ce fac mai bine, pentru că-mi place și mă simt în elementul meu.

Să domin!

Să exercit autoritate, să fiu apăsătoare, să provoc durere, s-o observ și s-o măsor. Să apreciez eu dacă a fost suficientă și merită alinată sau recompensată.

Concret, acest lucru înseamnă că bărbații care nu m-au cunoscut până acum trebuie să facă pasul direct la next level, Antonia dominatoarea. Atenție, în acest context nu este inclus sex, nu neapărat, nu contează ce vreți voi!

În cazul celor care au fost deja la mine, lucrurile rămân ca înainte.

 

E3FEF845-BBB8-4F81-907A-660ADE78945C.jpeg.2b85ee788a7e2f151bfba0ae312123c2.jpeg_1.jpg

5E37A196-1026-41D8-853D-E8B7FF54756C.jpeg.10cd78b08673b590a29df49701ab1bb5.jpeg_1.jpg

Detalii:

Quote

Next level, dominarea, la mine, are trei intensități.

  1. Erotică “Hello stranger! Are you lost?” - începătorii îmi plac în mod deosebit. Îi primesc cu interes, se pot simți în siguranță cu mine. Îmi pot spune, treptat, fanteziile lor, lucruri care îi fac să se simtă vinovați. Îi îndrum și le dau curaj să se descopere singuri. Dar am și răul (oare?) obicei de a împinge, câteodată, lucrurile un pic mai departe. Prea relaxați, prea vulnerabili, prea bine! Dau câteva exemple, să fie mai concret: teasing and denial, light bondage, tickling, sensory deprivation, handjob, edging, foot fetish, queening (face sitting), breath play, dirty talk, dildo show (extra 50), smoking fetish, ice, role play (teacher, lady boss).
  2. Soft “You uncomfortable? Good for me" - ai mai văzut, ai mai făcut, ți-a cam plăcut. Iată cum e când eu nu mai am rețineri. Poți să te plângi, te ascult cu interes. Te doare ce-ți fac? Vreau detalii. Descrie-mi în amănunt cum e. Suferă un pic pentru mine, demonstrează că poți. S-ar putea să merite. Exemple: ce e menționat mai sus, plus: trampling, boot licking, small penis humiliation, spit, uro (extra 50), prostate massage with toys, waxing, nipple clamps, collar&leash, verbal humiliation, pony games, chastity device. adult baby, strap-on penetration (extra 150), me in latex outfit (extra 150)
  3. Hard “Abandon all hope!” cedează orice control, crezi că știi în ce te bagi, dar voi scoate tot ce am mai rău în mine. Am și zile proaste, sunt lucruri care nu merg cum vreau, mi se adună nervi. Mi-i revărs, mă descarc, te calc. Nu trebuie să spun prea multe, doar că nu va fi bine pentru tine. Ballbusting, face slapping, whipping, caning, nipple torture, cock&balls torture, fisting, strap-on facefucking, big strap-on (extra 150)

Serviciile se pot combina şi personaliza după preferinţe, exemplele sunt orientative.

400/h + extra menționate mai sus

Important:
Igiena - vă rog să acordați mare atenție acestui aspect deoarece am avut surprize neplăcute. În caz contrar vă voi pofti afară. De asemenea, pentru strap-on trebuie să vă pregătiţi înainte.
Programul este de la 12:00 la 22:00, metoda de contact pentru programări este prin WhatsApp la numărul 0756505862. Rugămintea mea este să specificaţi până la ce ora vă pot răspunde.
Locația este în zona Pasaj Mărășești
Nu accept cunilingus, scato

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela mai ales după modul în care mi se solicita o întâlnire, mă adresez doar acelor bărbați care au citit despre mine, nu răspund mesajelor legate de servicii și preț.

0756505862

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...