scrisit Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Stefania 0769957743 g/milf Atras de pozele pe care le-am vazut pe net, am dat fuga la ea.. Sa vad ce nestemata de ascunde in spatele supermarketului. Ati ghicit sau nu... Pozele o avantajeaza, are pe la 50 de ani. Vorbeste mult ca sa treaca timpul, prestatia e cam slabuta... Anal a zis ca nu face. Corpul nu e "wow" cum apare in poze. De revenit? Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 @scrisit, mi-am permis sa pun eu pozele si sa adaug numarul de telefon si in corpul postarii, nu doar in titlu. Prin locurile alea prin care ai vazut pozele lumea o lauda pentru anal, tu zici ca nu face... Cit te-a costat aventura si ce ati prestat ? Locatia e Mall Vitan, nu e vreun secret, dar cuibusorul de nebunii cum a fost ? Curat/dezordine/gindaci ? Cind mai deschizi un topic nou, verifica daca nu are deja deschis un topic nou, cu functia search, dupa numarul de telefon, daca nu are, ca in acest caz, deschizi topicul in Fete Mainstream daca ai gasit anuntul pe Publi24 sau pe alt site de anunturi (si pui si link-ul catre anunt). Daca ai gasit informatiile despre fata prin alte locuri, deschizi topic la Fete din alte surse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrisit Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 Nu stiu cum de am ratat nr. in titlu. Poze n-am avut de unde sa iau. Cu mine nu a vrut. Oricum sunt refuzat des la anal... si normalul nu prea ma atrage. M-a costat o ora, nu mai stiu cat. Cat scrie pe Net ca costa. Ce sa prestam, i-am tras putina muie si apoi a luat-o la mana pentru ca ma zgaria cu dintii. In apartament era curat, evident si intuneric. ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Nu ne-ai ajutat deloc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tcat Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Vizitat acum un an și ceva, aproape 2. Personal nu pot să zic că m-a dat pe spate... Prestat ONP, NP... Am fost atras de pozele pe care le avea, unele sunt ale ei, altele nu.(personal sunt atras de categoria 40+) Locatia pot să zic că ok, curată, prosopul curat, apartamentul este vechi/post comunist nemodernizat dar nu merg pentru "lux". Baia la fel, curata și erau vreo 2 geluri de duș. Vorbește mult și râde încontinuu, cum zicea colegul mai sus și are momente de pisiceala să treacă timpul Tarif atunci 200 sau 250 ron ora, avea și colege în perioada aia.... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts