Administrators steroidu Posted October 29, 2025 Administrators Posted October 29, 2025 44 minutes ago, miha72184 said: Da ți se poate bloca nr dacă nu știați și nu mai poți folosi nr dr telefon eu am pățit asta de 3 4 ori pana acum Daca e o cartela pre-paid, trebuie sa o mai incarci din cand in cand. Probabil asta e. 1
miha72184 Posted October 29, 2025 Author Posted October 29, 2025 4 hours ago, steroidu said: Daca e o cartela pre-paid, trebuie sa o mai incarci din cand in cand. Probabil asta e. Era o cartela noua logic ca avea credit pe ea draga 4 hours ago, olivertwist said: Nu se poate Ba se poate nu va mai dați atat de deștepți eu am primit de câteva ori nr restricționat sau nr blocat ce e asa greu de înțeles
olivertwist Posted October 30, 2025 Posted October 30, 2025 22 hours ago, miha72184 said: nu va mai dați atat de deștepți Parca ar stabilit mai demult ca suntem,iar vreti sa o luam de la inceput? 4
fullspy Posted October 30, 2025 Posted October 30, 2025 27 minutes ago, olivertwist said: Parca ar stabilit mai demult ca suntem,iar vreti sa o luam de la inceput? Credeti ca imi mai dadeau astia sa conduc un autobuz daca nu stiam cum este cu cartele SIM?! Îți risipesti energia in zadar. 2
olivertwist Posted October 30, 2025 Posted October 30, 2025 Aveti dreptate,este inutil la cat va expuneti dumneavoastra singura pe Tik-Tok nu vad care ar mai fi scopul 2
miha72184 Posted November 12, 2025 Author Posted November 12, 2025 On 30.10.2025 at 13:37, olivertwist said: Aveti dreptate,este inutil la cat va expuneti dumneavoastra singura pe Tik-Tok nu vad care ar mai fi scopul Sa expus cineva cumva pe tik -tok si eu nu stiu asa ca nu mai vb in necunostinta de cauza
Popular Post miha72184 Posted March 1 Author Popular Post Posted March 1 Îmi pare rău mie nu îmi place persoanele care chinuie omu asa adică înțeleg ca iei o ora dar deja atâtea întrebări și atâtea chestii mi se pare absurd nu prea îmi place sa vb in timpul actului sexual ..nu sa terminat al 2 Lea nr pentru ca nu mai era timp și te lungisei prea mult la primul Si nu am nici un anus cu forme de uzura îmi pare rău iar fundu și păsărica mea mereu au fost strâmte 1 3 1
fjoker Posted March 1 Posted March 1 5 hours ago, miha72184 said: Îmi pare rău mie nu îmi place persoanele care chinuie omu asa adică înțeleg ca iei o ora dar deja atâtea întrebări și atâtea chestii mi se pare absurd nu prea îmi place sa vb in timpul actului sexual ..nu sa terminat al 2 Lea nr pentru ca nu mai era timp și te lungisei prea mult la primul Si nu am nici un anus cu forme de uzura îmi pare rău iar fundu și păsărica mea mereu au fost strâmte Sunt curios de ce zici că te-am chinuit, având în vedere că ne-am încadrat în timp, cu 3 dușuri la mine, un apel telefonic de 5 minute și niciun serviciu cerut din afara celor din meniu... Te-as fi întrebat în privat dar m-ai blocat...
fullspy Posted March 1 Posted March 1 6 hours ago, miha72184 said: persoanele care chinuie omu Cât timp ar trebui să stea omu' la tine pentru un număr ca să nu te consideri chinuită? 5-7-10 minute? Pick a number!
albdom82 Posted March 1 Posted March 1 (edited) 8 hours ago, miha72184 said: ...iar fundu și păsărica mea mereu au fost strâmte O mică curiozitate am și eu, de unde știi tu că fundu' și păsărica ta mereu au fost strâmte? Așa ți s-a spus și ție de către alții, sau ți le-ai măsurat tu singură? Și ce repere ai avut, adică față de ce alte funduri și păsărici, ale tale sunt strâmte? În funcție de ce le-ai măsurat și ce ai folosit pentru a le măsura, având în vedere că tu nu ești posesoare de pl? Sunt curiozități normale și aș aprecia un răspuns. Mersi. Edited March 1 by albdom82
miha72184 Posted March 1 Author Posted March 1 Stai liniștit draga știu pentru ca mi se spune des îmi pare rău ptr tine Vino la mine și vei vedea draga 16 hours ago, fullspy said: Cât timp ar trebui să stea omu' la tine pentru un număr ca să nu te consideri chinuită? 5-7-10 minute? Pick a number! Draga eu mam referit la ora aici nu la fin și stai liniștit ca la mine un client sta și câte 25 de min la o fin eu nu grăbesc pe nimeni 2
fjoker Posted March 2 Posted March 2 20 hours ago, fjoker said: Sunt curios de ce zici că te-am chinuit, având în vedere că ne-am încadrat în timp, cu 3 dușuri la mine, un apel telefonic de 5 minute și niciun serviciu cerut din afara celor din meniu... Te-as fi întrebat în privat dar m-ai blocat... .
Recommended Posts