Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nice review. I also visited her a few days ago. During the meeting she was sweet. But after it, she was a totally different person lol. 

Locatio: 8 Good location, but very small bathroom for me. 

Aspect: 9 She is beautiful with very small breasts. Problem with teeth and a big mole on her ass that she photoshop but nothing wrong. 

ON: 6 Even a virgin girl give better oral sex. It was very banal but for her it was too hard? Then I started to be gentler with her but she claim that I was bad to her or something lol but it was lies 

NP: 9 she is flexible, accept all positions even though it seems like she prefer Doggystyle. 

Attitude : 9 in real life 4 after the meeting

When we met she was very adorable and talkative. We had a good time together. She smiled many times. Talked about her life and everything. She only complained once during oral, but then I kept asking her every few seconds "Is it ok?" and I was very soft with her. But no idea why she started behaving like a totally different person after the meeting. 

I don't know what to give as final note, but she is definitely worth at least 1 visit. 

Too bad she has such behavior. 

150+50 CIM 30 minutes 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Root changed the title to Raisa - 0721147418 Piata Romana
  • 9 months later...
  • 3 months later...
Posted

Foloseste 0721131179

2.thumb.jpg.22ca79cb585718406275845b1cde4554.jpg

4.thumb.jpg.0b68726256298dc27f22ef78d0b1d508.jpg

6.thumb.jpg.6f2c5dcfaaab2a70c2a3593e84f9e1b2.jpg

7.thumb.jpg.75aa9a2233e83742c4d524e80773057c.jpg  

• Like 1
  • 3 months later...
  • Futuloiu changed the title to Raisa - 0729431120 Piata Romana
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

nu mai ziceti facefuck ca asta presupune sa o tii de ceafa si sa i dai tu. : ))

ce face Raissa e un deepthroat mai violent, superb, insa nu e acelasi lucru.

se activeaza perversii(eu) si se duc cu idei gresit . 

in rest numai de bine, o fata de 9,9. putin rigida dar isi merita banii cu varf si indesat.

• Like 1
  • Nick Name changed the title to Raisa - 0729431120 Lujerului (fost Piata Romana)
Posted

Stii tu ce stii, in mare parte da, facefuck'ul e asimilat cu tinerea capului partenerei dar nu presupune asta, presupune insa imobilizarea capului fie si de marginea patului, trasatura definitorie fiind ca actiunea sa fie sustinuta de purtatorul de pula, asta pentru a face o descriere corecta a facefuck'ului. Deci, da , mia culpa, pentru folosirea unui termen neadecvat dar mi'a parut cel mai descriptiv pentru actiunea in sine, deoarece la modul cum ma prinsese de buci si ma tragea in gatul ei in momentul in care se izbea cu barbia de abdomenul meu...

Posted

Stiu toate variatiile de ##### in gura, mersi . Partea importanta, de retinut ca nu te lasa sa deții controlul. De fapt oralul e doar in pozitii pe care le agreeaza ea. Cel putin eu am incercat si s a pierdut/a refuzat. In fine detalii prea multe. E fata buna, da nu se lasa tavalita, e cam bibelou. Tre sa o tratezi cu prea mult respect in pat ceea ce este cam moartea pasiunii pentru mine : )))

• Thanks 1
Posted

Hello, nu fac face-fuck, nu accept împins de cap sau alte nebunii cu palme la fund😁 Eu sunt pe stilul mai soft, gfe dacă avem chimie, fac deep cum pot, nu este susținut. Restul sunt aici, că nu știam de ce e lumea așa mirată că nu accept nu știu ce🤣😅 

Pupici 😘

Edit Futuloiu = E ok asa ? Doriti si cartofi prajiti la comanda ?

93399367-9382-4271-BF9E-0188F16804B2.jpeg.1322e0f3d4fcbbbdb02b42d42fcfcf47.jpeg

• Like 2
Posted

Nu cred ca era necesara precizarea "pe celalalt forum", ca nu sintem locul de spalat rufele de dincolo sau de ventilat frustrari. Tocmai din aceasta cauza am editat, si daca continui sa mentionezi "celalalt forum" o sa te invit sa postezi acolo, ok ?

• Haha 2
Posted

Stil mai soft sau mai "in scarba asa" , soft fiind cuvantul "dragutz"

Multumesc

• Haha 3
  • 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

As fi lasat si aici o recenzie, era pe "Wish List" dar am vorbit cu ea si momentan este indisponibilă.

Am zis să împărtășesc și cu restul. Zicea ca o să dureze ceva până revine, pacat. Dar nu pot sa spun ca nu inteleg, are si ea viata ei personală, ca oricare alta persoana.

• 5 months later...