Jump to content

Masaj Tantric Mihai Bravu 0731675865


simplu
 Share

Recommended Posts

Realizez masaj tantric barbatilor rafinati, doar la domicilul lor sau la hotel. Masajul tantric se adreseaza in special celor care doresc sa-si imbunatateasca virilitatea si controlul energiei sexuale, celor care au nevoie de relaxare, afectiune si intimitate. Masajul se realizeaza nud. Nu ofer sex sau alte servicii adiacente.
Pretul: 200 lei/ora. Taxiul separat.
Ma numesc Amira, am 28 de ani, 1,70 cm si 60 kg. Sunt in poza de langa lac.

Despre masajul tantric
Se numeste tantric deoarece acest gen de masaj respecta principiile sistemului Tantra Yoga, cunoscut in Orient de mii de ani. Tantra promoveaza, in primul rand, continenta sexuala si utilizarea sexualitatii ca instrument pentru vindecare (fizica, sufleteasca, spirituala) dar si pentru atingerea Extazului amoros in cuplu.
Masajul tantric ajuta la echilibrarea psihica si la revitalizarea structurilor energetice in ansamblu. Barbatii care sunt vlaguiti si lipsiti de libido pot fi ajutati considerabil prin acest tip de masaj. Cei care deja detin o virilitate legendara, se vor bucura de dinamizarea energiei erotice si afective in corp si chiar de atingerea unor stari orgasmatice la nivele superioare ale fiintei lor, nu doar in zona genitala.

 

ma cam retine faptul ca nu are locatie si implicit pretul destul de mare. stie cineva mai multe despre ea?

 

542379f501da931ecf6a1d28c78bb003.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

0731675865

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-tantric-tantric-massage/9i7f5dgd5d727eg01g1g69ihgde71i1e.html#&gid=1&pid=4

300 lei / 1,5 h.

" Realizez masaj tantric barbatilor rafinati, intr-o ambianta minunata si parfumata cu senzualitate si mister, la domiciliul meu. Masajul tantric se adreseaza celor care doresc sa-si imbunatateasca virilitatea, controlul energiei sexuale si pentru o stare tonica generala, celor care au nevoie de relaxare, afectiune si intimitate. Masajul se realizeaza nud. Poze reale! Zona Mihai Bravu. Nu ma deplasez. Raspund doar pe whatsapp. Multumesc"

erywse.JPG

dfudtrj.JPG

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

" Masajul meu este tantric-oriental, plin de senzualitate rafinată, tandrețe, cu continență erotică. Asta înseamnă că bărbatul nu va ejacula (sub nicio formă) la masaj. Tehnicile mele deosebite de masaj favorizează ascensionarea energiei în trup astfel încât bărbatul nu se va simți tensionat sexual ci va avea o stare euforică, de armonie şi bună dispoziție. Acest masaj este pentru bărbații care vor să simtă un masaj adevărat, afectuos şi care s-au săturat de tratamentul superficial şi rece oferit în general, in ziua de azi.
• Durata şedinței: 1.5 ore.
• Se face nud de ambele parți.
• Preț: 400 lei/şedință.
• Nu mă deplasez.
!!! Nu ofer sex (de niciun fel) sau alte servicii în afară de masaj.
*Rog bărbații cu probleme cutanate, cu handicapuri fizice sau cu o greutate de peste 110 de kile să se orienteze către alte tipuri de masaj. Mulțumesc! O zi frumoasă!"

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to Masaj Tantric Mihai Bravu 0731675865

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...