Sabrina23 Posted July 26, 2024 Posted July 26, 2024 Hei, multumesc de interes, vizite, recenzii and all Chiar si cand apar indisponibila, sunt la un mesaj distanta pe whatsapp Altfel, nu prea postez (aici si dincolo). Prefer mai low profile - nu imi place sa ma aglomerez, si nu pot/nu vreau sa lucrez pe banda rulanta. Vreau sa las aici serviciile/preturile actualizate. Le-am schimbat acum mai bine de un an, dar mi s-a tot intamplat sa vina persoane aratandu-mi anuntul vechi de aici ------------------------------------------------------------------------------------------------ Salutare. Sunt Sabrina, si fac masaj erotic si dominare de cativa ani. Ofer urmatoarele servicii: Masaj relaxare +erotic Masaj de relaxare, body to body si masaj erotic cu finalizarea ta - strict prin tehnici ale masajului. 300 ron/h. (extra-uri: masaj prostatic 50 ron; a 2a finalizare 50 ron) Masaj relaxare + femdom soft Un masaj mai complex - prima parte masaj de relaxare, urmat de erotic cu elemente de de soft femdom/BDSM, fetișuri, roleplay, watersports etc. 400 ron/h. Femdom O ora in care te lasi pe mainile mele ca supus/sclav/bottom, pentru a te domina soft sau hard. De la tie and tease cu edging la infinit, umilire, la cunoasterea laturii mele cu adevarat sadice. Totul desigur safe, sane si consensual, conform cu fanteziile tale, respectandu-ti limitele, si luand in considerare partea de aftercare. Am echipamentul necesar pentru a te supune celui mai dulce sau crud supliciu: instrumente de impact, imobilizare, strap-on, medical, dildo-uri, plug-uri etc. De-asemenea mai multe costumatii tematice sau din latex/vinil. In general sunt foarte deschisa la play, diverse fantezii, fetisuri - si astept mesajele voastre cu idei sau scenarii. 500 ron/h - tribut minim Precizari: Am atestat de tehnician maseur. Am 1.6m, ∼51 kg. NU ofer sex normal, oral, anal, COF, CIM. Permit atingerile in limita bunului simt, fara fingering. Permit finalizarea pe corpul meu, cu exceptia zonei intime si a fetzei. Imi plac interactiunile cu GFE ridicat, chill si cuddling, inclusiv sarutari si FK - dar totul depinde de igiena voastra si chimia dintre noi. Cunni/anilingus: din nou, in functie de igiena, dispozitia mea + extra 50 RON. Bautura din partea mea. Nu sunt fumatoare, si va rog sa nu fumati cand veniti la mine in vizita (exceptie tigari electronice). Tin foarte mult la igiena (proprie, a locatiei, a jucariilor folosite), discretie si respect reciproc. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela. Programarile: va rog sa le stabilim din timp, prin mesaj whatsapp sau SMS la 0726860155, sau email 23sabrina.sabri23@gmail.com Va rog sa imi comunicati ziua, ora si tipul de servicii dorite + IMPORTANT: ora pana la care va pot raspunde la mesaj. (Promit sa raspund cat de curand voi putea. Totusi, daca se intampla sa nu reactionez, va rog sa reveniti). Programarile deja stabilite le vom confirma pe whatsapp/SMS, cu cel putin o ora-doua inainte --- altfel le voi considera anulate si va voi bloca. Locatie: Sala Palatului. I speak English, je parle français, ich spreche Deutsch. 2 1
Popular Post Sabrina23 Posted June 2, 2025 Popular Post Posted June 2, 2025 Buna seara. Tot eu, las aici o actualizare a preturilor/serviciilor. Update servicii/preturi: Masaj relaxare +erotic Masaj de relaxare, body to body si masaj erotic cu finalizarea ta - strict prin tehnici ale masajului. 400 ron/h. (extra-uri: masaj prostatic 50 ron; a 2a finalizare 50 ron) Masaj relaxare + femdom soft Un masaj mai complex - prima parte masaj de relaxare, urmat de erotic cu elemente de de soft femdom/BDSM, fetișuri, roleplay, watersports etc. 500 ron/h. Femdom O ora in care te lasi pe mainile mele ca supus/sclav/bottom, pentru a te domina soft sau hard. De la tie and tease cu edging la infinit, umilire, la cunoasterea laturii mele cu adevarat sadice. Totul desigur safe, sane si consensual, conform cu fanteziile tale, respectandu-ti limitele, si luand in considerare partea de aftercare. Am echipamentul necesar pentru a te supune celui mai dulce sau crud supliciu: instrumente de impact, imobilizare, strap-on, medical, dildo-uri, plug-uri etc. De-asemenea mai multe costumatii tematice sau din latex/vinil. In general sunt foarte deschisa la play, diverse fantezii, fetisuri - si astept mesajele voastre cu idei sau scenarii. 600 ron/h - tribut minim Precizari: Am atestat de tehnician maseur. NU ofer sex normal, oral, anal, COF, CIM. Permit atingerile in limita bunului simt, fara fingering. Permit finalizarea pe corpul meu, cu exceptia zonei intime si a fetzei. Imi plac interactiunile cu GFE ridicat, chill si cuddling, inclusiv sarutari si FK - dar totul depinde de igiena voastra si chimia dintre noi. Cunni/anilingus: din nou, in functie de igiena, dispozitia mea + extra 50 RON. Bautura din partea mea. Nu sunt fumatoare, si va rog sa nu fumati cand veniti la mine in vizita (exceptie tigari electronice). Tin foarte mult la igiena (proprie, a locatiei, a jucariilor folosite), discretie si respect reciproc. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela. Programarile: va rog sa le stabilim din timp, prin mesaj whatsapp sau SMS la 0726860155, sau email 23sabrina.sabri23@gmail.com Va rog sa imi comunicati ziua, ora si tipul de servicii dorite + IMPORTANT: ora pana la care va pot raspunde la mesaj. (Promit sa raspund cat de curand voi putea. Totusi, daca se intampla sa nu reactionez, va rog sa reveniti). Programarile deja stabilite le vom confirma pe whatsapp/SMS, cu cel putin o ora-doua inainte --- altfel le voi considera anulate si va voi bloca. Locatie: Sala Palatului. I speak English, je parle français, ich spreche Deutsch. 4 3
Popular Post radu2 Posted August 25, 2025 Popular Post Posted August 25, 2025 Am vizitat-o pe domnisoara. Locatia e langa Sala Palatului, aproape de Hilton, usor de ajuns. E un bloc vechi, cu un lift cam creepy, etaj superior. Apartamentul insa e foarte curat, spatios, lucreaza singura. Am apreciat prosopul curat, apa de gura cu paharele de unica folosinta, geluri de dus neutre, papuci. Cada e mica si cumva pe doua niveluri, nu am inteles ce a vrut sa faca autorul ei acolo, eram foarte atent sa nu imi rup gatul. Conform Sabrinei, e "piesa de muzeu". Muzeul Holocaustului. Sabrina arata bine pentru gusturile mele, putin la nord de 30 de ani, sani medii dar fermi, placuta la fata, par cret, pistrui pe piept (nu foarte contrastanti cu pielea super-alba). Piesa de rezistenta e curul - super bombat si tonifiat, fara sa fie o bunda braziliana imensa; e fix cat trebuie. Nu m-am putut abtine sa nu o pipai de cand am intrat - nu stiu daca a deranjat-o sau nu, I could not help it. Facies-ul i se deschide mult mai bine atunci cand zambeste si o face mult mai atragatoare - desi zambete am primit doar spre finalul intalnirii, inainte de asta a fost destul de sobra/profi. Mentine un triunghi pubian jos, dar care e bine ingrijit, fara pilozitati in orice alta parte (o fi bine, n-o fi bine). Gleznele si labele picioarelor sunt mici si fine, din pacate nu exista mani/pedi, fata e all-natural. Am fost invitat sa ma intind pe pat si printr-o manevra neasteptata, m-am trezit legat de maini de marginile patului (tot setup-ul era pregatit). N-am mai fost niciodata legat si nu pot spune ca mi-a placut, dar am zis sa experimentez si asta. A urmat o sesiune de masaj, body-rubbing si face-sitting interesanta. Triunghiul pubian mentionat mai sus e foarte misto la frecarea body-to-body. Putin frustrant a fost ca nu puteam sa o pipai corect, avand mainile Jesus-style. Dupa vreo 30 de minute, m-a dezlegat si am putut sa ma bucur in voie de corpul ei frumos dpmdv. Am citit ca face si FK, dar cu mine n-a facut, desi am toti dintii in gura - probabil sunt prea barbos - asa e cand arati ca Nicolae Iorga, nu se pupa fetele cu tine. Pasarica e mica - nu am vazut ceva asa mic din liceu - cu labii frumos deschise, dar gaura e practic invizibila. Anus impecabil, de asemenea - m-am bucurat de ambele (din pacate nu cu pula, doar cu limba, dar stiam la ce ma duc). Dupa vibratiile corpului, cred ca a avut si ea un mic orgasm. Contactul dinspre fata catre mine a fost strict manual, nu ofera sex de niciun fel. Alte fetish-uri se pot face in sufragerie, unde exista un nylon mat de vreo 6mp. Amenda: 600 RON pentru putin peste o ora DTD. De revenit? Foarte posibil, la urmatorul salariu. 3 2
Sabrina23 Posted January 7 Posted January 7 Hello. Am actualizat lista de servicii si preturi, precum urmeaza mai jos. Persoanele care au deja programare la mine zilele astea si saptamana viitoare beneficiaza de tarifele vechi. Va pup. ================= Masaj relaxare +erotic Masaj de relaxare, body to body si masaj erotic cu finalizarea ta - strict prin tehnici ale masajului. 500 ron/h. (extra-uri: masaj prostatic 50 ron; a 2a finalizare 50 ron) Masaj relaxare + femdom soft Un masaj mai complex - prima parte masaj de relaxare, urmat de erotic cu elemente de de soft femdom/BDSM, fetișuri, roleplay, watersports etc. 600 ron/h. Femdom O ora in care te lasi pe mainile mele ca supus/sclav/bottom, pentru a te domina soft sau hard. De la tie and tease cu edging la infinit, umilire, la cunoasterea laturii mele cu adevarat sadice. Totul desigur safe, sane si consensual, conform cu fanteziile tale, respectandu-ti limitele, si luand in considerare partea de aftercare. Am echipamentul necesar pentru a te supune celui mai dulce sau crud supliciu: instrumente de impact, imobilizare, strap-on, medical, dildo-uri, plug-uri etc. De-asemenea mai multe costumatii tematice sau din latex/vinil. In general sunt foarte deschisa la play, diverse fantezii, fetisuri - si astept mesajele voastre cu idei sau scenarii. 700 ron/h - tribut minim Precizari: Am atestat de tehnician maseur. NU ofer sex normal, oral, anal, COF, CIM. Permit atingerile in limita bunului simt, fara fingering. Permit finalizarea pe corpul meu, cu exceptia zonei intime si a fetzei. Imi plac interactiunile cu GFE ridicat, chill si cuddling - dar totul depinde de igiena voastra si chimia dintre noi. Cunni/anilingus: din nou, in functie de igiena, dispozitia mea + extra 50 RON. Bautura din partea mea. Nu sunt fumatoare, si va rog sa nu fumati cand veniti la mine in vizita (exceptie tigari electronice). Tin foarte mult la igiena (proprie, a locatiei, a jucariilor folosite), discretie si respect reciproc. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela. Programarile: va rog sa le stabilim din timp, prin mesaj WHATSAPP la 0726860155, sau email 23sabrina.sabri23@gmail.com Va rog sa imi comunicati ziua, ora si tipul de servicii dorite + IMPORTANT: ora pana la care va pot raspunde la mesaj. (Promit sa raspund cat de curand voi putea. Totusi, daca se intampla sa nu reactionez, va rog sa reveniti). Programarile deja stabilite le vom confirma pe whatsapp/SMS, cu 2h inainte --- altfel le voi considera anulate si va voi bloca. Locatie: Sala Palatului. I speak English, je parle français, ich spreche Deutsch. 2 1
Recommended Posts