Jump to content

Raluca Militari 0727550621


Root
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

"Fac oral si normal 100 finalizarea 200 ora. Bulevardul Iuliu Maniu 74-76.🤗"

Oral neprotejat +50 lei

 

 

 

 

IMG-20220623-WA0014.jpg

IMG-20220623-WA0010.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Bună, tu nu ai fost la mine! Eu am locația la Lujerului, nu Gorjului. Și nici televizor nu am în camera de lucru. 😂 Și nici nu accept sărutări, ai greșit anunțul 🤗

Link to comment
Share on other sites

On 25.02.2024 at 12:41, VeePee said:

Tocmai ce am vizitat-o pe Raluca, asa ca va pot impartasi impresiile mele despre experienta avuta.

Tot ce scrie mai sus a ramas valabil: adresa si tarifele. Locatia e grozava pentru cei care circula cu metroul, pentru ca efectiv iesi din gura de metrou si intri in scara blocului. E ok si pentru venit cu masina, se gasesc locuri de parcare daca esti descurcaret. Actiunea se petrece intr-un apartament de 2 camere (cel din poze), curat, fara alti "chiriasi". Am venit cu dusul facut de acasa, asa ca nu am trecut pe la baie, nu stiu cum arata, dar dupa impresia generala, pot presupune ca e ok. 

Raluca e destul de mica de statura, usor impanata, m-a asteptat cu un prosop facut "turban" pe cap (probabil se spalase recent pe cap). Nu e chiar genul meu, nu pot sa spun ca m-a atras in mod deosebit, dar per total e o prezenta agreabila. Poate ar fi fost putin mai atragatoare cu parul la vedere, ca in poze. Are un piercing in filtrum, pentru cei care doresc sa stie si apreciaza astfel de accesorii. Atitudine strict "business" - nici sictir, dar nici vreo urma de entuziasm. I-am inmanat 150 lei pentru o finalizare cu oral nepro si am trecut la treaba. 

Oral decent, alternat supt cu lins, ok ca durata, si-a facut treaba bine si l-a trezit pe soldat. Pus preze, trecut la normal pe la spate. Nu este chiar stramta, dar nici sa te pierzi in ea :) Am pompat mai usor la inceput, dupa care am crescut ritmul si am finalizat. Igienizat cu servetele umede, imbracat si plecat.

Per total o experienta decenta, dar care nu m-a facut sa imi doresc sa revin (caut ceva mai multa implicare, mai multa intimitate - FK, putina conversatie, care lipsesc in cazul de fata).

Multumesc! 🤗

Link to comment
Share on other sites

De data asta, tind să fiu de acord cu Raluca. Nu spun că bigscula minte sau ceva de genul, dar cel mai probabil a încurcat fata(cel mai probabil). Pentru că am fost la Raluca relativ recent, nici urmă de TV în cameră, era un pat mare("scârțâie" puțin, dar nu deranjant sau să nu poți să te desfășori), un dressing cu oglindă și o noptieră(dulap mai mic) whatever.

Confirm, locație la Lujerului. 

100 fin/ 200h

Am fost cam obosit, să nu o chinui aiurea etc, deși în general prefer 1h, am fost 1fin. S a străduit ceva și am apreciat că nu m a lăsat "încărcat". A fost ok cu mine și eu am fost ok cu ea. Dar dacă sunteți porniți pe ideea de GFE(lipicioasa sau chestii de genul), nu-i cazul la ea, părerea mea, sau poate exista, dacă există acel click( ea vă place, who knows)

La mine, personal, GFE ul nu-i ceva ce il consider obligatoriu(îl apreciez, dacă exista, clar este un plus) dar nu ma atrage acela forțat, mai bine mai reala interacțiunea.

Mentionez ca nu apreciez/agreez nici un comportament de sictir, neinteres, mahala etc(la ea n-a fost cazul, cu mine)

Nu am simțit disconfort cat timp am stat la ea și nici grăbit. Cei drept, a durat ceva finalizarea(nu m am uitat la ceas, dar asa s a simtit), eram amândoi cam la "limită" sa spunem stop. A mentionat cam spre final, politicos și subtil, ca deja cam dureaza de ceva timp(dar nu m a deranjat si cam a avut dreptate). Dar cat a durat actiunea, n am auzit din partea ei, întrebările ce mie imi dau trigger "dar mai ai mult?", "dar vrei sa stam toata ziua?" "haide ca ma asteapta alt client" etc. Dar nu sunt absurd si i as fi spus din propria inițiativă, sa ne oprim daca chiar mai dura cateva minute și nu era nici un succes, sau semn de succes.

Am venit mai mult cu ideea sa o vad personal, sa imi pot face o parere si clar sa ma relaxez/simt bine.

Cam 1,60, mie mi se pare simpatică, forme ce te cam stârnesc, să zic așa(sau pe mine cel puțin.) Piercing-uri. Sâni micuți și un fund mai generos. De treabă, liniștită etc.

OP și NP, este un view frumos în general, dar mai ales doggy. Si ceva implicare din partea ei.

N-am întrebat, dar da, nici un sărut din partea mea sau a ei, nu FK, nici pe corp etc.

N am discutat ce se accepta, ce nu se accepta, dar banuiesc ca fix OP si NP, astea sunt serviciile.

Experiența mi-a stârnit ceva curiozitate, personal, o să o mai vizitez.

(Again, experiența fiecăruia depinde de mai mulți factori)

PS: Nu ți contest experienta avuta oliver, sau ceva de genul.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru apreciere 🙏 nu ca m-ar deranja comentariile domnilor dar comportamentul meu depinde de comportamentul omului pe care îl am în fața😂 ar trebui să scrie aici și figurile lor de 2 lei și cat de nesimțiți sunt 😂 unii au impresia ca dacă mi-au dat 100 lei m-au cumpărat cu totul și fac orice să le fac pe plac, să afle și ei ca nu se va intampla asta NICIODATĂ😂

 

23 hours ago, olivertwist said:

@Raluca12388Norocul dansului atunci ca nu a fost la dumneavoastra,nu meritati.

Imi pare rau domnul Oliver Twist😂 ca probabil v-ați facut filme in cap și nu m-am ridicat la nivelul filmelor prono pentru 100 lei😂😂😂 totuși țin să menționez ca sunt la fel de căutată și părerea dumneavoastră pentru mine și clienții mei este nulă. Dacă nu m-am purtat frumos cu tine probabil m-ai deranjat cu ceva. Dacă după atâta timp și atâția oameni ce mi-au călcat casa s-au găsit DOAR 2-3 nemulțumi, eu sunt mulțumită. Îți doresc o seară frumoasă 🤗

Link to comment
Share on other sites

Atunci este posibil sa fi facut o confuzie. Sunt ceva luni bune de atunci, daca domnita spune ca nu a avut locatie la Gorjului spre intersectie cu Apusului ( mai multe detalii gen bloc , etaj nu se dau aici ) si nu a avut acolo tv in camera -   atunci nu este despre ea si este despre altcineva .  Ce pot sa zic - este ca seamana foarte bine (corp , fizionomie ). Recenzia era pozitiva oricum dar daca evenimentul nu e recunoscut inseamna ca nu e despre ea . Poate mai e vreo sansa sa regasesc nr de tel si atunci redirectionam recenzia corespunzator :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...