Jump to content

Mistress Unlimited 0755576565


Cautatorul
 Share

Recommended Posts

Din pacate nu pot sa pun poze si anunt, vine in Bucuresti periodic pentru cateva zile, anunturile fiind postate strict in perioada respectiva...Nu stiu daca a mai scris cineva de ea, imi fac datoria si povestesc:

Telefonul din titlu e valabil, programare de joi pentru vineri pe wapp, respectata de amandoi, confirmare cu 2 ore inainte, nota maxima.

Locatie: Prelungirea Ghencea, pe langa un Lidl, adresa se primeste dupa confirmare; o vila amenajata pentru intalniri BDSM, cu un studio profesional, echipat full cu orice iti doresti in materie, nota 9. Locuri de parcare la discretie.

Mistress: 155 cm, 55 kg, bruneta, par lung, corp bine intretinut de sportiva de performanta, nota 8; carne tare pe ea, sani nr. 3, burtica si picioare de atleta, depaseste binisor conditia de skiny girl...atitudine prietenoasa care compenseaza din plin lipsa corpului de fotomodel. Accesorii si tinuta profi, jucarii la alegere.

Atitudine 10: gfe, pse, atat cat se poate la o Mistress; abordare prietenoasa, discutie preliminara sedintei pentru cunoastere reciproca a limitelor.

Baia ok, nota 9.

Servicii complete la alegere: BDSM soft sau hard, medical, shibari, dominare erotica, etc.

Tribut: 400 lei/ora.

Am ales si am primit profesional o gama larga de servicii de dominare, tortura, bataie, umilire. Nota 10.

Face strict dominare, recomand pentru cei interesati de acest serviciu la modul profi, nu un soft facut de o escorta...

Vine periodic in Bucuresti, ocazie cu care anunta pe cei apropiati si posteaza si pe Publi24, unde are ceva poze reprezentative pentru dominare, nu ale ei. Sta 2-3 zile in care are sedinte, evenimente de gen.

Pentru mine a fost o experienta foarte buna si voi incerca o colaborare de durata.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Program de vizita in Bucuresti:

8 iunie: 15-21

9,10 iunie: 08-21.

Programari cu o zi inainte, cu confirmare in ziua programarii. Pentru clienti noi, avans de 100 lei prin transfer bancar.

  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

grasa si mica, locatia la naiba in praznic, baile cam vechi si nementinute... am vazut ca are un fel de peste cu bani in avans, un pic dubios, cred ca poate scrie si ea singura si mai ales, sa puna si niste poze

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Credeam ca am facut o mica recenzie. E neplacut ca actioneaza doar prin acesti pesti, nu posteaza poze reale etc. si ca pozele false prezinta fizicuri perfecte, de care e f departe.

In locatie e o menajerie intreaga... nu prea vad cum poti pastra o igiena cat de cat cu atatea animale care se ling, se freaca de picioare etc. 

Atentie la lins picioare ca sclav deci. Parerea mea ca un pret corect ar fi pe la 200, si eventual crescut la 300 pt cerinte speciale (gen jucarii accesorii haine). Dar personal tinand f mult la igiena nu as merge in locuri cu atatea animale. 

vad ca in aceeasi locatia a mai aparut o pasare cu aceleasi servicii... ce sa mai zic. Stapana ideala pt mine ar fi una care sa actioneze singura, sa tina sub control igiena casei si a jucariilor etc. Pe scurt, probabil ca asa ceva nu e posibil in Ro. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Recomandarea mea este, nu să evitati locația, ci sa o vizitati cu maxima atentie. Este o vila inchiriata si amenajata de un individ care se prezinta atat dominator cat si sclav, in functie de oportunitati. Pretinde ca e medic retras din activitate si in prezent creator de moda si materiale foto/video pentru site-urile cu caracter erotic. Nu-i dau numele sau nick-ul pentru ca nu conteaza in actualul subiect. In general acolo, oficial, se tin cursuri/sedinte de shibari, dar si munch BDSM. Am participat la un munch in acea vila, eu fiind Dominator de peste 20 de ani. Cat am stat acolo am avut o senzatie acuta de insecuritate. Nu am argumente palpabile, a fost doar o senzatie. Asa ca nu am stat prea mult, am participat la un impact play si am plecat. Era acea senzatie cum ca ai fi supravegheat in permanenta. A fost si Mistress Unlimited, care inchiriaza locatia, din cand in cand, in week-end. Am inteles ca este din Brasov, nu se fute, dar face bani si fara sa puna pizda la bataie. Are o profesie decenta, dar underground, isi plateste ratele la banca umilind pasionatii genului. Ca sa revin, am aflat ca locatia este o fabrica de bani pentru individul de care vorbeam mai sus. Nu am nicio dovada, este doar o impresie personala, dar sunt convins ca in locatie sunt camere ascunse care furnizeaza materiale pentru site-urile BDSM. Vila este o locatie care alimenteaza cu mii de poze site-ul fetlife.com. Pe acest site materialele foto sunt gratuite iar cele video pe bani. Este si Mistress Unlimited acolo. Asa ca va recomand precautie maxima.

 

Ceva poze...

Fără titlu1.png

Fără titlu2.png

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...