Torq Posted August 16, 2022 Author Share Posted August 16, 2022 On 16.08.2022 at 8:56, steroidu said: Am incercat sa ii scriu pe Whatsapp si pare ca nu are. Salut ! Incerci degeaba, n`are whatsapp, raspunde doar la sms pentru cei noi si la telefon daca esti in agenda ei si ai mai fost. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted October 25, 2022 Author Share Posted October 25, 2022 On 16.08.2022 at 8:56, steroidu said: @TorqAm incercat sa ii scriu pe Whatsapp si pare ca nu are. Da , nu are whatsapp, foloseste mesageria, dar constat ca s-a evaporat, am incercat si eu sa dau de ea acum o luna, dar fara niciun rezultat. LE: Am reincercat acum , mi-a raspuns si mi-a explicat politicos ca este retrasa, poate fi mutata la arhiva. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted October 26, 2022 Administrators Share Posted October 26, 2022 On 25.10.2022 at 14:57, Torq said: Da , nu are whatsapp, foloseste mesageria, dar constat ca s-a evaporat, am incercat si eu sa dau de ea acum o luna, dar fara niciun rezultat. LE: Am reincercat acum , mi-a raspuns si mi-a explicat politicos ca este retrasa, poate fi mutata la arhiva. nu se muta nimic nicaieri, ca nu stau sa alerg thread-uri dupa cum i se usuca sau nu unei prestatoare sau alteia. Ii punem insa un tag "retrasa". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted October 26, 2022 Author Share Posted October 26, 2022 On 26.10.2022 at 23:20, steroidu said: nu se muta nimic nicaieri, ca nu stau sa alerg thread-uri dupa cum i se usuca sau nu unei prestatoare sau alteia. Ii punem insa un tag "retrasa". Cum doresti, retrasa sau inactiva, ca poate revine. Sincer dupa furnizarea informatiei , am intrebat care este posibilitatea ca sa mai revina, dar nu s-a sinchisit sa-mi mai raspunda. Oricum pentru mine conteaza mai putin pentru ca urmeaza sa ma retrag. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessynew Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Bună dragilor, am revenit în București pana pe data de 12, doar pentru câteva zile. Locația mea este în Pipera pe Șoseaua Fabrica de Glucoză. Dacă dorești sa mă întâlnești sunt disponibila de la 12:00 pana la 00 zilnic pana pe data de 12. Dealtfel fac și deplasări. Preturile și servicile mele sunt următoarele : 500 ron pentru 60 min la mine în locatie 700 ron deplasarea în decurs de 60 min Dupa posibilitate și timp fac și ședințe de 30 min 350 ron Servicile mele sunt, masaj de relaxare, body to body, erotic cu ulei , sex normal si oral totul este protejat, dominare de mai multe tipuri, soft sau hard ( sunt open sa încerc tot timpul ceva nou) Anal este extra 200 ron Filmat sau poze extra 200 ron PS ( știu ca preturile sunt destul de high pentru ce puteți gasii pe site-uri dar vreau sa imi selectez clientela) servicile mele sunt puțin mai diferite :) Detin costumatii de foarte multe tipuri, latex,vinil, cizme de latex, pantofi cu toc, lenjerii intime multe culori, dresuri, costumatii pentru roll play, și multe multe altele Te voi astepta aranjata, macheata ușor parfumata într-o locație curata. Te asigur ca nu imi va lipsi o costumație sexy în care te voi astepta! Numărul meu de telefon este 0784583326 prefer de cele mai multe ori sa vorbesc prin mesaje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted December 9, 2022 Administrators Share Posted December 9, 2022 @Jessynew ai whatsapp pe acest numar nou? mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessynew Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 On 16.08.2022 at 8:56, steroidu said: @TorqAm incercat sa ii scriu pe Whatsapp si pare ca nu are. 2 hours ago, steroidu said: @Jessynew Nu folosesc whatsapp pentru ca foarte mulți insista pe cât mai multe poze și nu vad sensul atata timp cat aici poți gasii exact ceea ce cauți On 16.08.2022 at 8:56, steroidu said: @TorqAm incercat sa ii scriu pe Whatsapp si pare ca nu are. 2 hours ago, steroidu said: @Jessynew Nu folosesc whatsapp pentru ca foarte mulți insista pe cât mai multe poze și nu vad sensul atata timp cat aici poți gasii exact ceea ce cauți 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted December 9, 2022 Administrators Share Posted December 9, 2022 3 minutes ago, Jessynew said: Nu folosesc whatsapp pentru ca foarte mulți insista pe cât mai multe poze și nu vad sensul atata timp cat aici poți gasii exact ceea ce cauți Nu neaparat... E destul de delicat sa dai telefon de la birou si sa intrebi de servicii Asa, pe text, raspunzi cand poti, vede omul ce si cum. Desigur, pentru amatorii de lucru manual care cer 1000 de poze, exista block. Dar, tu stii mai bine cum iti faci business-ul. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessynew Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 5 hours ago, steroidu said: Nu neaparat... E destul de delicat sa dai telefon de la birou si sa intrebi de servicii Asa, pe text, raspunzi cand poti, vede omul ce si cum. Desigur, pentru amatorii de lucru manual care cer 1000 de poze, exista block. Dar, tu stii mai bine cum iti faci business-ul. Da este absolut adevărat, doar ca din cauza celor ce insista pe vorbit video continu poze etc mai tot timpul mi am pierdut timpul iar intr un final nu a mai ajuns cam nimeni la programare, de asta am opțiunea sms este același lucru doar ca mai putina bataie de cap nu am nimic de ascuns deja pozele mele sunt aici doar ca din propria mea experienta mai mult mi am pierdut timpul, dacă simt ca este cineva ok o sa il sun sau o sa ii dau eu mai multe poze de pe WhatsApp ul personal fără nici-o problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted January 21 Share Posted January 21 @iorgou, cred ca mai bine faci intrebarile astea direct ei, telefonic, sau pe PM, e mult mai direct, aici poate intra poate nu, si poate nu vrea sa stie toata lumea ce si cum. Nu raspunde, aia e, asteptam pina aflam ceva, nu poluam topicul cu intrebari la care s-ar putea sa nu raspunda nimeni, niciodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted January 21 Administrators Share Posted January 21 1 hour ago, Futuloiu said: @iorgou, cred ca mai bine faci intrebarile astea direct ei, telefonic, sau pe PM, e mult mai direct, aici poate intra poate nu, si poate nu vrea sa stie toata lumea ce si cum. Nu raspunde, aia e, asteptam pina aflam ceva, nu poluam topicul cu intrebari la care s-ar putea sa nu raspunda nimeni, niciodata. pentru asta exista threadul lui Jessy de disponibilitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts