Jump to content

Fără programări - Nicoleta 0741954407 / 0758791636 exDristor acum Dr Taberei


olivertwist

Recommended Posts

1 hour ago, Rica said:

Stai linistit in banca ta, colega ei e teapa 100%, te cheama fix degeaba, cand ajungi nu mai raspunde. Doar daca suni de pe alt numar. Am stat in fata blocului intentionat sa vad daca intra cineva in bloc, nu a intrat nimeni, pur si simplu are chef de glume.
am sunat prima data fix din fata blocului, am zis ca ajung in 3 minute, zice ca da ca e disponibila, apoi zic ca am ajuns, si hop incepe sa imi spuna ca nu mai poate ca are client 😂😂 in conditiile in care eram deja acolo la primul apel dat si nu a intrat absolut nimeni pe usa blocului si i-am zis ca vin in 3 min si a spus ca da, sa vin. Mi-a dat teapa de 3 ori

 

La tine poate poate mai ajunge omul, dar colega ta e cea mai mare tepara. De 3 ori mi-a dat teapa, si nu doar mie. Daca ii spune omu ca ajunge in 5 minute zice ca da, sa vina, apoi nu mai raspunde. Iar daca o suni si o intrebi daca e libera, zice ca da, apoi ii zici ca esti deja acolo si instant zice ca nu mai libera si nu iti mai raspunde deloc la telefon. Oricum o dai iti iei teapa, nu va mai consumati benzina si timpul degeaba 

 

Apropo, cand am sunat de pe alt numar si am intrebat-o de ce mi-a dat teapa, colega ei mi-a spus ca lucreaza pe programari si a incurcat programarile, si i-am zis sa imi faca si mie "inca" o programare, cu toate ca "aveam deja" , sau ca pot astepta si intru dupa clientul ala imaginar, ca nu avea niciun client, raspunsul "nu fac programari" 😂🤣🤣 intelegeti voi ce vreti

i-am vorbit foarte frumos la telefon, ba chiar nu am fost nervos ca m-a chemat degeaba de 3 ori pana in drumul taberei, insa femeia pur si simplu face caterinca de clienti

Buna  sunt fata care zici tu că dau teapa la clienti..cu nr 4407...Nu dau nici o țeapă...  nu degeaba sunt pe anunț ... nu cred că stau sa-mi pierd timpul doar sa raspund la telefon si sa vorbesc  atat.. e normal odată ce sunt pe anunț primesc clienti  nu doar raspund de dragul de a vorbi la telefon... Nu sunt sigură dacă tu esti persoana  de care o sa zic acum dar daca :..ma suni după 4 numere si aud aceeași voce si mă întrebi servicii  si  îmi spui de fiecare dată ca vii în câteva minute...e normal sa cred ca faci mișto... Si înca ceva aici la bloc sunt mai multe scări   nu ai de unde sa stii tu la ce scară sunt eu si  cand intră clientul... 

Link to comment
Share on other sites

  • gotti changed the title to Fără programări - Nicoleta 0741954407 / 0758791636 exDristor acum Dr Taberei

Confirm spusele colegului de mai sus, e teapa, are chef de caterinca, iti spune sa vii, apoi cand ajungi inventeaza cele mai penibile motive ca nu poate sa te primeasca, apoi nu iti mai raspunde la telefon. 
cica "se face dezinsectie in bloc"

ii spun ca astept, astept doua ore in zona, nu mai raspunde deloc, intreb locatarii daca e vreo dezinsectie in bloc, toata lumea mi-a spus ca maine se face, nu azi, adica pe 19 Aprilie, nu pe 18, data curenta. 

nu stiu ce joc joaca fata asta, dar nu prea e pe treaba ei cred

  • Haha 1
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Andrei88899 said:

Confirm spusele colegului de mai sus, e teapa, are chef de caterinca, iti spune sa vii, apoi cand ajungi inventeaza cele mai penibile motive ca nu poate sa te primeasca, apoi nu iti mai raspunde la telefon. 
cica "se face de:Dzinsectie in bloc"

ii spun ca astept, astept doua ore in zona, nu mai raspunde deloc, intreb locatarii daca e vreo dezinsectie in bloc, toata lumea mi-a spus ca maine se face, nu azi, adica pe 19 Aprilie, nu pe 18, data curenta. 

nu stiu ce joc joaca fata asta, dar nu prea e pe treaba ei cred

 Poate ca nu i-a placut vocea ta :) , eu de cate ori am vrut sa merg , am ajuns ( cred ca o singura data nu a raspuns imediat si m-a sunat mai tarziu dar eu mai eram in peisaj ) .  Si btw - nu e profi sa mergi la o escorta si sa te apuci sa intrebi locatarii prin bloc de dezinsectii (sau orice altceva ) :D:D:D .Si nici sa astepti 2 ore :D .Maxim 15-20 min . 

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 21.11.2022 at 16:34, olivertwist said:

Parca o tineam minte mai draguta la fata sau a imbatranit repede.

ON ,NP, am dat ca surdu' in clopot, n'am impresionat-o, a stat, nu a schitat nici un gest.

Nu face nimic altceva decat Procedura standard: felatie un minut partea superioara a glandului si regulat cum o asezi

 

 

On 27.06.2022 at 9:51, olivertwist said:

 curata, slim , sani mici cu sfarcuri erectile...si cam atat, O experienta stearsa, scrie si in Anunt ca este "timida" dar parca prea de tot.

Necomunicativa, oral slab, doar capu' (se poate si neprotejat)

Nu am vrut sa fac off topic dar daca ati inceput.

Ce fel de pasiuni poate sa iti starneasca domnisoara asta sa astepti doua ore?!

Bine, acum daca stau sa ma gandesc mai bine si eu am fost de trei ori,ultima data ,recunosc ,m-am dus sa ii intind sfincterul.

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

La Kati am fost cand era in blocul de garsoniere din Dristor 2 de atunci nu am mai prins-o (nici nu m-am straduit) . Atunci am facut o programare in scurt - fiind in zona 10-15 min , aterizat la domnita in garsoniera ( blocul era un fel de sala de asteptare -Gara de Nord fara interfon la intrare , nimic ) . Ma prezint , ma intreaba cat stau - aleg o tragere (100 ron) , ma dezechipez ,  merg un pic la baie , revin , patul mare , o ajut si pe domnita sa scape de textile, e brunetica , frumusica , parfum ieftin , sani cruzi din care ma infrupt , sarutari pe gat , umeri , pulpe , trecem la oral (un oral clasic nimic deosebit) apoi punem caciula si se infige in ea in LOT , e brunetica se vede frumos , craci lungi , miinile imi fug pe pulpe , buci, sani apoi trecem la misionar alternat cu umeri craci - iar se vede frumos , ea zace cracita , cu miinile pe mine , capul usor intr-o parte si privirea pierduta , mai dau ce dau si finalizez in ea in caciula. Clasic , experienta ok . O perioada le-am confundat pe cele doua ulterior am aterizat doar la Nicoleta intre craci. 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...