Jump to content

Ana 0754475048 Apusului Casa Roz


Torq

Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

O aveam de mult timp in vedere, dat fiind faptul ca locuiesc foarte aproape de locul unde presteaza, dar nu mi-am facut pana acum curaj sa o vizitez din cauza pozelor false, am crezut ca este teapa si nu prezinta nimic concret... MARE greseala, fratilor!!!

Efectiv sunt socat ca nu foloseste poze reale, pentru ca este una dintre cele mai atragatoare escorte pe care le-am vizitat!

Vorbeste foarte placut la telefon, din start mi-am dat seama ca e posibil sa fie o experienta placuta. Locatia este pe Str. Apusului, intr-un bloc de 10 etaje, intr-un apartament curat.

Clasica primire ascunsa dupa usa, dar cand am dat cu ochii de ea... am ramas placut surprins. S-a recomandat Ana, m-a intampinat pe tocuri foarte inalte, ma depasea putin ca inaltime (eu avand 1.80), este vopsita blond, frumoasa la fata, corp grozav, bine proportionat. Varsta o estimez pe la 30, plus/minus cativa anisori. 150 lei finalizarea, la telefon a spus ca se poate si oral neprotejat in functie de igiena, fara finalizare orala.

Baia este curata, dotata cu cele necesare, mai multe prosoape curate, deci un mare plus si aici.

Cand am revenit de la baie, am gasit-o dezbracata, intinsa pe pat. Fantastica priveliste... un corp de invidiat, nu i-am gasit efectiv nici un defect. M-a poftit langa ea, a inceput sa mangaie 'baiatul', a aplicat discret caciulita fara sa ma intrebe, dar prestat un oral grozav, foarte bine executat. Am trecut la normal, pe la spate, am pompat cat am putut, ceva gemete din partea ei, finalizat in caciula.  Imbracat, facut cateva glumite, multumit pentru experienta placuta traita si aia a fost.

Consider ca nu ii face dreptate clasarea la rubrica de tepare prin prisma prestatiei, chiar daca pozele false sunt un mare minus (in cazul de fata total nemeritat, pentru ca de obicei se folosesc poze false ca sa maschezi lipsuri, sa te dai printesa cand de fapt nu esti, dar in cazul de fata este fix invers).

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Am fost si eu la ea acum cateva saptamani, tot asa am crezut ca 100% este fake, eram prin zona si am zis ca de un oral tot merge dar spre surprinderea mea a fost o tipa chiar frumusica si foarte de prietenoasa, am schimbat diverse pozitii si ceva actiune mai hard fara sa comenteze ceva, o experienta chiar placuta. 300 lei / ora

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

0749637318 pozele astea nu cred ca ii apartin, tipa arata aproape ca in poze ( nu este rea deloc ) dar nu inteleg de ce nu pune poze reale, ori sunt vechi ( desi nu cred ) 

[edit Steroidu: fara puncte in nr de telefon, pls]

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Un scurt update:

-I-am facut o nouă vizită in această seară (cu programare în prealabil, făcută la amiază, respectată de ambele părți);

-Toate părțile bune din prima mea recenzie se mențin;

-Refac predicția legată de vârstă: peste 35;

-Programul ei este de la 10-11 până la 19-20, nu are zile fixe, ci prestează ”când are chef”;

-Nu acceptă sărut;

-Am purtat o scurtă conversație legată de pozele din anunț - eu: ”Ești o femeie foarte frumoasă, cu un corp grozav, de ce nu folosești poze reale în anunț, te-ar avantaja foarte mult.”; ea: ”Vaaai, dar sunt din București, cum să pun poze cu fața?”; eu: ”Nu mă refeream să pui poze cu fața, dar să folosești poze reale cu corpul.”; ea:” Dar sunt poze reale în anunț...”; eu: ”Nu prea cred 😏”; ea: ”Ba da, dar sunt retușate”. Văzând că nu e fair-play nu am mai continuat discuția pe acest subiect, așa că misterul pozelor false rămâne neelucidat 😁.

  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Eu nu stiu cum reusiti sa va programati la ea. Mie mi se pare dementa. Are 3 anunturi, toate cu poze fake. Cand o suni e foarte grabita si expeditiva. Enumera rapid “oral normal 150 lei”, ca pe centura, iar daca mai intrebi ceva suplimentar… gen FK, OWO… zice cu un sictir “Nu la revedere” si inchide.

De programari nici nu se pune problema. Faci 30-40min sa ajungi in zona, dupa care nu mai raspunde.

Daca a avut 2 recenzii ok, nu inseamna ca overall nu are criterii de tepara.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...