Jump to content

Recommended Posts

Posted

0712290400 

150 lei -1 finalizare

300 lei -1 h ( 2 finalizari) ,Oral (protejat sau neprotejat functie de igiena), Normal (protejat !)

Atingeri , Schimbare pozitie ( orice pozitie ), Sarut corporal, 69 , Masaj ( de relaxare / erotic)

Ejaculare orala/corporala/faciala

Fantezii : Accept cunnilingus, anilingus, intre sâni. Foot fetish

Fk -in functie de compatibilitate

Exclus URO , Sex neprotejat ! 

Screenshot_20211204-145521_Chrome.jpg

🙋‍♂️Eu am fost🙂  ..... este excepțională cu adevărat profesionistă ! O domnișoară frumoasă,  slim-perfectă   Totul a fost  perfect  ! Locație cochetă cu de toate, sper să nu o schimbe ! Programare whatsapp. Ușor de găsit. Nu am mai fost la ea.... deși am încercat. Nu a fost să fie. 

150(250 ora) O finalizare!  Nu a fost grabă deloc. Oralul(on) a fost cu detoate! Ea deasupra a facut ce a știut mai bine și foarte bine a făcut! Îl invidiez pe cel de lîngă ea,  dacă există.😬

... alte detalii nu mai dau 🤭 țin doar pentru mine😅!Eu revin pentru că gustul ei mi a rămas imprimat in centrii plăcerii ❤   

Nu îi fac reclamă! Mi a plăcut enorm.   Împărtășesc și cu voi ceva frumos, bun, sublim🙏  

• Like 3
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • Futuloiu changed the title to Adriana Schitu Măgureanu 0712290400
  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • Futuloiu changed the title to Adriana Banu Manta 0712290400
Posted

Salutare. Din pacate mi-am pierdut datele de la contul vechi asa ca mi-am facut unul nou 🙁 
Pentru inceput vin si eu cu o confirmare la ceea ce au scris confratii mai sus. Am avut si eu cateva experiente foarte bune cu Adriana, despre care pot confirma ca este o foarte buna profesionista, punctuala si draguta. Nu am mare lucru de adaugat fata de ce s-a mai scris, dar pot spune ca o recomand si o sa revin cu placere.

• 2 months later...
Posted

O intrwbare pentru cei care au vizitat-o: numarul de tel al Adrianei este tot 0712290400 ?? Pentru ca eu am incercat sa o contactez pe acest numar (apel, SMS, mesaj pe whatsapp) si imi apare mesajul cu “numar incorect”… Multumesc anticipat pt ajutor.

• Like 1
Posted

Numarul este corect si este folosit doar in whatsapp

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

nu este retrasa. 
nu e pe circuit.

s a anuntat ieri.

dar nici nu lucreaza zilnic.
probabil are surse auxiliare de venit. asa ca n are nevoie. bravo ei.

sugerez sa i scrieti dimineata, pe wapp, pe la 8-9.
scurt si la obiect … ex “buna, poti o ora poimaine la 15:00?” 

probabil ajuta sa ai si vreo poza la profil. 

fata e profi, tarif decent, face aproape de toate, e draguta si are ft multa vizibilitate… multumita pestelui suprem. 

probabil primeste mii de mesaje zilnic. asa ca e cam loterie.

• Like 4
Posted

Am fost la ea de câteva ori, fata arata bine și are servicii bune, inclusiv oral bun, dar de ajuns ajungi greu la ea, și de aia nici nu am mai insistat. Dacă însă ii trimiți mesaj și ii spui când poate sa răspundă, îți răspunde dacă lucrează în ziua respectiva dacă nu... pauză. 

• Like 1
Posted

Este top femeia, cu unul dintre cele frumoase cururi din istorie. 
Eu am vizitat-o de câteva ori când a apărut in București, in 2020, in perioada pandemiei, era doar pe publi24 cu prețuri accesibile. 100/200 lei. Acum, după 4 ani, totul este dublu. Nu spun ca nu merita, însă era bine dacă rămânea la Maxim 150/250. Totuși, are sânii mici. 
Merita vizitată. Macar o data. bafta tuturor! 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

si eu am prins-o in primele zile cand era doar pe Publi. doar ce venise in tara.

tin minte ca m-am dus cu morcovul in cur pentru ca mai era un anunt pe Publi cu un transexual intitulat tot Adriana ;))) , tot in sectorul 3 si eram convins ca e tot el/ea 😂.

oricum,100/ numar era jaf,

dar nici nu prea statea la povesti, cauta sa te execute repede.

• Like 1
  • Haha 2
Posted

Da adevărat am fost și eu o dată la ea după pandemie prin iunie 2020 e ok gaciguta avea locația undeva pe la nerva traian dar cum a spus colegul mai sus nu stă cu tine la discuții prea mult te execută și gata, în rest nu am ce reproșa, curata și fără harfe de divă în ea cel puțin așa părea atunci acum nu știu?? Am uitat m-a servit cu un Pepsi la sticlă rece era foarte cald afara era iunie am apreciat gestul în rest totul ok, am văzut că a mărit considerabil prețul comparativ cu prima dată când a întrat pe piața!! 

• Like 2
  • Thanks 1