Root Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 0730213589 38 de ani servicii totale : oral neprotejat, fk, annilingus activ, swallow, anal 60 lei finalizarea Valea Cascadelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangbanger1 Posted March 17 Share Posted March 17 Apusului 96. In jur de 40 de ani. Vreo 100-120 kg, cur imens. Nu am stat din doua motive .. nu am pula suficienta sa trec de buci pe modul mama iedului... deci fara gluma .. cred ca as fi ajuns doar cu varful pulii la boschet.. chiar nu ar fi avut rost .. nici nu mai vorbim de alte pozitii. Si in al doilea rand .. de fapt mutam pe primul rand m-a cantarit din priviri si mi-a spus ca par baiat ingrijit deci putem sa ne futem si fara cauciuc daca vreau. Asa ca gasit o scuza tampita si fugit de acolo. Pacat de cur ... asta e .. next 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi_gigi Posted March 18 Share Posted March 18 Amalia e intitulata, la telefon mi-a zis 70/RON fin cu 150/ora, 30 in plus pentru folosirea jucariilor. La tel mi-a zis ca vb la fata locului de alte extra-uri…. https://www.anuntul.ro/anunt-amalia-40-ZzEbkl#q0vmW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts