Jump to content

0759572925 Cristinela Berceni + Deplasări

luvelliandreas

Recommended Posts

Va aștept sa ma sunați, nu fac programări pe whatsapp sau mesaje .Pun foarte mare accent pe comunicarea verbala.  😘😘😘

• Like 1

• 2 weeks later...

Bună, mă găsiți în sectorul 4 ,aproape de Piata Sudului, sunt singura în locație. 

Îndeplinesc  aproape orice fantezie . Pentru programări, v-as ruga sa ma sunati  !😇😊

@Cristinela sau @Christinela, te rog sa te hotarasti ce user folosesti, ca e un pic aiuritor. Cineva ar putea crede ca exista doua Cristine sau ca cineva a facut o clona.

Deasemenea, pentru improspatarea memoriei, te rog sa precizezi serviciile prestate si contravaloarea acestora.

asd.jpg  fdre.jpg

azxd.jpg

• Like 2
  • Thanks 1

Bună, voi rămâne cu Cristinela !🤫

Serviciile mele sunt :

300 ora TOTAL, 2  finalizari, oral np (în funcție de igiena), normal si anal  cu prezervativ , FK în funcție de igiena.

Va rog sa ma sunați pentru programări, nu ma supăr dacă doar cereți detalii !

Vă rog sa fiti seriosi !!! 

• Like 2

• 2 weeks later...
  • Root changed the title to 0759572925 Cristinela Berceni + Deplasări

Eu am consemnat despre fiinta, te rog! 

Aprecierile tale vizavi de primaveri sunt entuziate - eu zic ca are minim 5+. Sa vezi ce ma muieste pentru ca citeste pe aici :) 

Da, la anal este mai orgasmica, clar! (eu n-am avut nicio surpriza si m-am jucat cu jucarelele :) infipte adanc si au iesit curate-stralucitoare; imi pare rau de experienta ta - o fi fost dupa un week-end prelungit cu mici, carnati si multa bere :( ).

Suma platita pentru distractie ma deruteaza pentru ca eu i-am platit mereu 350 de leusteni / intalnire (mereu la ea). Cica asta e pretul care include anal si strigaturi.

• Like 1
  • Thanks 1

@papuasul, ea cu minutele ei a scris:

" Bună, voi rămâne cu Cristinela !

Serviciile mele sunt :

300 ora TOTAL, 2  finalizari, oral np (în funcție de igiena), normal si anal  cu prezervativ , FK în funcție de igiena.

Va rog sa ma sunați pentru programări, nu ma supăr dacă doar cereți detalii !

Vă rog sa fiti seriosi !!! "

Acuma, ca esti tu filotim si mina larga, treaba ta, eu am decartat ce fusese specificat.

In nici un caz nu e 5+... Bag mina in foc ca are maxim 40

• Thanks 1

• 4 weeks later...
18 hours ago, papuasul said:

Zici ca nu cunosti pe nimeni din comunitate insa cum vrei sa ne cunosti daca in anuntul de azi ai scris asta "Nu fac programări și nu răspund la mesaje, doar dacă sunteți clienții mei , sunati !!"?

Voiam sa zic ca nu cunosc nici o fata care prestează asemenea servicii și ca nu fac programări pe whatap cu clientii noi, pe care nu i am vazut niciodata, pentru ca nu am incredere. Am de a face cu tot felul de oameni neseriosi care cer detalii ( e normal) dar care zic ca vin și de fapt nu vin sau se labaresc, când de fapt ar putea sa zică ca revin cu un telefon...si nu e nici o suparare. Mi se pare mai demn sa suni și sa vorbești dacă vrei sa futi, asta ca să avem un prim contact, și asa pot și eu și el sa ne "citim " cumva .😘😘

• Like 4

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

O optiune buna spre foarte buna. Daca ar avea si o locatie stabila ar fi de vizitat si revizitat. Apreciez la ea "preocuparea" (p**a mea, n-am vrut sa fiu pretios dar asa mi-a iesit) sa te simti bine. Niciodata nu s-a uitat la ceas / n-a batut nervos din calcaie ca ti s-ar fi terminat timpul platit / alea-alea. 

Carcoteala, pentru ca nu ma pot abtine: locatia nebuloasa si cand e, e departe de mine (sunt subiectiv, dar daca se muta in nord m-am scos :) )

• Like 1

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Prima mea recenzie pe forum aici, fiind venit de pe alt forum unde sunt activ doar cu recenzii de peste 10 ani.

Am fost si eu la doamna, saptamana trecuta, marti seara.

Pt mine usor de ajuns, de la metrou Aparatorii Patriei aprox 15min de mers pe jos . Comunicare initiala la tel apoi pe Whatsapp pt adresa. 

M-a asteptat intr-o rochie roz cu nimic pe dedesubt. Am primit prosop curat pt dus. Cabina semirotunda si mica. Am apreciat la locatie faptul ca nu miroase a fum de tigara (sunt unele locatii care miros si prinzi miros pe haine, nasol pt nefumatori). Deasemenea nu am simtit parfum la doamna, inca un plus pt mine (am fost patit in trecut de mi-a ramas pe piele si e greu de scos pana ajungi acasa la radar chiar si cu dus)

Actiunea a debutat cu ONP direct in pat, ea imbracata. Aici am rugat-o sa se dezbrace si s-a conformat,  desi mi-ar fi placut sa fac eu unboxing-ul. Am terminat repede. A urmat apoi ONP din nou urmat de NP doggy style, aici vroiam sa ajung de la inceput. Gemete, contre, frecat...terminat eu mult prea repede desi nu este stramta. 

30min pt doua finalizari, puteam si pe a treia, n-am intrebat daca pot sa mai stau pt inca una si in ce conditii. Cum zicea cineva inainte si am ascultat, pula am luat-o la mine, functioneaza, doar ca e mitraliera. 

Note:

GFE: n-as numi-o pe doamna gf, e mai mult ca o vecina unde bati la usa pt ca stii ca vei avea parte de distractie. Nota 8 pt exp si amabilitate, a parut un pic rece la inceput

ONP: 9 aici a sarit direct pe ea fara sa intrebe protejat sau neprotejat. Dar neprotejat e bun rau, privirea, scuipatul si tehnica scoala pula. Nu e DT sau PSE aici, e oral bun cu CIM

NP: 9 atat cat a fost din cauza mea, daca era profa imi dadea 3 si ma lasa corigent. Normal pe la spate, priveliste buna, uda natural, gemete si contre. 

Cadou: 300, 2 fin, 30min

De revenit pt mine si daca ma mai primeste la corigenta o sa iau 2h. Nu numai ca vreau sa iau nota mare la normal,  vreau sa incerc si analul. 

• Like 3
  • Thanks 1

• 2 months later...

Salutare stimati colegi,

Este prima postare a mea pe acest forum dar voi incerca sa fiu cat mai cuprinzator. 

Am vizitat-o pe dameza in cauza acum 2 saptamani manat de recenziile citite pe cele 2 forumuri de profil entuziasmat de faptul ca face anal si ca are o atitudine pro-client. 

Am convenit cu doamna in cauza ora si m-am prezebtat la locatia din Berceni, in spatele spitalului Obregia, si a universitatii Spiru Haret, zona aparatorii patriei.

Locatia, un apartament primitor de 2 camere, curat si placut pentru actiune. Probabil acolo si locuieste. Baia curata, geluri de dus, prosop curat, fara miros de tigara in apartament.

Cum am ajuns am stat putin de vorba. Ea era imbracata intr un capot roz, nimic sexy. La fata, o femeie cu trasaturi frumoase, nu va asteptati la ceva spectaculos dar nici la o femei urata. O doamna absolut normala, cum s a mai scris si pe aici. Stiam la ce sa ma astept nu plecasem cu super asteptari.

Dupa dus m a asteptat in dormitor complet dezbracata. Am trecut la actiune. Primul numar a constat in saruturi, te lasa sa o saruti, nu e neaparat implicata sau doritoare de asa ceva dar nu te refuza. A trecut apoi la un oral bine executat cu curul spre oglinda, aveam o priveliste foarte frumoasa, pizda complet epilata si curata. Apoi am trecut la un normal capra in care am dat in ea destul de tare apoi am finalizat misionar. Primul numar nu a depasit 15 minute.

La cel de al doilea numar dupa un oral in care l-a facut tare pe junior am mai facut un normal in diferite pozitii, nu a obiectat, imi zicea sa ii dau mai tare, dupa care am intrebat o daca este pregatita sa o ia in curulet. Cred ca se gandea ca scapa. Aici incepe partea absolut entuziasmanta, doamna se fute in cur intr-un mare fel, nu exagerez cand spun ca 20 de min am futut-o exclusiv in cur in diferite pozitii, bagat pula efectiv pana la coaie si fara menajamente, spre final mi a zis ca nu prea mai poate si sa incerc sa inchei in maxim 5 minute. Am finalizat a 2a oara dupa vreo 30 de minute. 

Toata actiunea door to door, discutie finalizari, dusuri undeva la 1 ora si 10. Nu am fost grabit, nu cred ca mai venea nimeni dupa mine. Inainte sigur mai fusese cineva ca ne am intersecrat la scara blocului. M-a rugat sa mai astept 5 minute.

Ca note:

Sex oral nep: 9 stie ce face, o linge bine, o suge destul de deep, nu a acordat atentie la oo.

Sex normal: 8, implicata se fute bine, schimba pozitii fara sa comenteze i am dat si niste palme soft peste buci, are un cur chiar misto.

Anal ii dau 10 pentru cele 20 de minute de luat in cur eroic.

• Like 1
  • Haha 2