Jump to content

Ecaterina Mega Mall 0763556383 / 0725763054


Root
 Share

Recommended Posts

0763556383

Republica Moldova

26 de ani

Șoseaua Pantelimon 237 vis a vis de Mega Mall

Singura in locație

1 finalizare 150
1 ora 400
Săruturi  ..masaj erotic  prostatic  ..sex normal protejat și oral cu finalizare pe corp

Nu face deplasare 

 

Screenshot_2021-03-20-16-54-01-1.png

IMG-20210320-WA0000-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

poze reale facute in locatie si intre timp a schimbat pretul la  100 finalizarea 250 ora

este inalta,n.a facut dus cu mine dar nu avea mirosuri specifice la pasarica.oral neprotejat umed si putin   lins, iar la normal mi s.a parut putin larguta  

daca esti prin zona sau daca ai fantezi cu femei care ,,le-a uitat dumnezeu inaltimea''  merge o incercare  dar nu ,,de facut abonament'' nu mi s-a parut

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am reusit intr-un final sa ajung si eu la domnisoara. Zic asta pentru ca incerc de mai bine de 1 luna sa fac o programare si chiar am reusit acum 2 saptamani dar ....cand am ajuns nu a mai raspuns la tel. (programare facuta cu 1 zi inainte) toata ziua. Am vrut initial sa o trec la tzepare dar am zis sa mai incerc si nu am facut rau. Tipa este inalta dar parerea mea este ca arata bine, normal are picioare lungi, etc. Oricum imi plac femeile inalte deci pentru mine a fost un plus, ai ce sa "escaladezi". Nu a facut dus cu mine dar nu a avut mirosuri suspecte, epilata, parfumata si pot spune foarte curata. Sani frumosi, nu foarte mari, un pic lasati dar nederanjant, parerea mea. Prestatia la oral nu a fost rea dar nici extraordinara, un oral muncit dar un pic mecanic, fara mare implicare, fara atentie la "sateliti", dar nu m-am simtit grabit. Normalul in schimb considerabil mai bun, cu implicare, gemete, mangaieri, schimbat doua pozitii fara sa simt ca o deranjeaza. Per total eu pot spune ca m-am simtit bine si o sa revin. Oricum tine de gusturi - pentru cei care prefera minionele....nu cred ca este de testat, dar pentru cei care nu au o problema cu inaltimea partenerei cred ca este de incercat. Ca observatie - incepe programul destul de tarziu pentru mine, ora 13 - 14, probabil si din cauza asta am avut probleme cu intalnirea. Pozele sunt reale.

Ciocane tari va doresc.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Spunea cineva pe undeva ca seamana la fata cu Smiley... hehe... si mie mi s-a parut la fel!

In rest nici vorba de FK, iar saruturile sunt doar pe corp si in sensul ca poti s-o saruti tu pe corpul ei. Dar de gura nu poti sa te apropii decat cu pula pentru ca altfel ar fi - nu-i asa - mult prea personal... ;)

Mai zicea un antevorbitor ca e cam larguta. Si asta e perfect adevarat ori - se poate si asta - si eu si antevorbitorul avem pula mica... ;)

Una peste alta e de bifat o data, o singura finalizare, fata e cooperanta si te lasa sa dai la rame dar cam atat. Partea cu erotismul cam lipseste.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 month later...

Am avut una dintre cele mai ciudate experiente cu ea. @Blackmana sintetizat cu mare acuratete si claritate (wow, ce vorbe am pe mine! :) ) cum sta treaba. Desi citisem recenzia m-a mancat si m-am opintit (foarte greu am ajuns la ea) sa o vizitez. O iepisoara foooarte buna de pooola! Clar faci senzatie cu ea, imbracata si aranjata, prin toate "locatiile mondene". Din pacate, dpmdv, e un pic prajita la creierasi sau uraste ce face si implicit si pe majoritatea care ii trec pragul. N-am ramas, nu a reactionat verbal insa simteam in spate cum ma taie felii micutze, micutze cu privirea. Locatia amarata si eu zic ca este allover30. Sper ca a intalnit printul pe cal alb care a luat-o acasa (sau a dus-o la un sex in grup unde au calararit-o de la 5 in sus. Nu m-a bagati in seama, mi-e ciuda ca nu am reusit nimic cu ea :)

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Vizitat și eu!

La cata iapa e, nu am iertat-o și am futut-o de i-au mers fulgii.

Cum spune @Blackman nu te lasă să o digitalizezi deoarece , citez, "nu știți voi cum sa o atingeți".

In rest, am intins-o și lungit-o prin toată casa. Pentru 250 lei/ora

Consider că a fost o vizită reușită și voi mai repeta experiența!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ecaterina-poze-reale-si-servicii-de-calitate/fhe43g2914867gehd61g1hie607g9i8d.html

0725763054

"Bună, am revenit din nou!
Basarabeancă drăguță și foarte senzuală, cu un fizic atletic și 180 cm înălțime. Te invit alături de mine într-un ambient discret și relaxant pentru a petrece o experiență unică. Sunt dispusă la micile tale fantezii și apreciez finețea.
Pun accent pe discreție, igienă și seriozitate.P:S- Nu accept persoane cu accesorii și persoane în stare de ebrietate!Pentru mai multe detalii contactează-mă! "

1.jpg  2.jpg

3.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to Ecaterina Mega Mall 0763556383 / 0725763054
3 hours ago, olivertwist said:

 Larga rau in vagin,atitudine de fast fuck,desi accepta o finalizare este nemultumita de situatie,daca imi mai aduc eu bine aminte.

iti aduci aminte bine,nici pe mine nu m-a impresionat.am pus linkul pentru a fi identificata mai bine fiindca vroiam sa o sun dar pe urma mi-am reamintit de ea

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Eu m-am inteles bine cu ea, as spune ca era chiar de treaba si placuta. Este mai pe sportiv sa zic asa si uneori mi se parea ca rezista prea mult. Nu as spune ca era larga.

Din noile poze pare ca a slabit ceva, vechiul fund nu o avantaja, era cam mare.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ma numesc Ecaterina  30 ani 180cm . Servicii: Săruturi corporale, limbute ,sex normal protejat ,orașul depinde de igiena . 
Preț 150 roni finalizarea și 400 roni o oră.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...