DickTracy Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 5https://www.xvideos.com/video41125609/emilia_romanian_girl_masturbate_to_web {unii au beneficiat si de masaj erotic(laba)} emilia, 1.80 m inaltime - zona bdul brancoveanu Bucuresti, Sector 4 Valabil din 24.02.2021 15:53:01 Repostat automat Descriere Emilia, 32 ani, bruneta foarte discreta, voluptoasa, sani mari, o doamna cu forme apetisante,numai buna de iubit si de alintat, nonconformista, maseuza cu experienta, ofer diverse tipuri de masaj numai la domiciliul meu dlor ce doresc sa evadeze putin din cotidian. Foto absolut reale si recente, vila discreta situata in zona Bdul Brancoveanu EMILIA Bucuresti 0728679434 Biografie Categorie: Masaj erotic Servicii oferite pentru: Barbati, Femei, Cupluri Varsta: 34 ani Oras: Bucuresti Inaltime: 176 cm Greutate: 62 kg Marime Sani: Sani Medii Orientare Sexuala: Bisexual Despre Mine Buna, eu sunt Emilia, o bruneta foarte discreta, inalta, cu forme apetisante, o doamna nonconformista si lipsita de prejudecati, ador barbatii carismatici si cu simtul umorului. Sunt maseuza cu experienta in arta masajului erotic, si ofer diverse tipuri de masaj numai la domiciliul meu dlor ce doresc sa evadeze putin din cotidian. Foto absolut reale, locatie de lux situata langa Piata Unirii. Atentie, no sex! Limbi Straine: Lb Romana, Incall: Locatia mea Outcall: Nu fac outcall Servicii Finalizare Corporala Dildo/Jucarii Erotice Sarut Girlfriend Experience Masaj Erotic Body Masaj Masaj de relaxare Masaj tantric Masaj intretinere Masaj La Prostata Sex intre sani Handjob Lesby Show Striptease Cunnilingus Annilingus Pasiv Tarif Pret finalizare 200 ron Pret Ora 200 ron 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmcsar Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Este cea mai veche acum de la Sweet Pleasure 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 La categoria "limbi straine", a trecut limba romana. Misto ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts