Jump to content

Diana Petra Dinamo 0727643258

TomaDaniel

Recommended Posts

@Diana Petrahabar nu am cine e tottau si nici nu ma intereseaza. Sunt pe forumul asta de cand s-a nascut si nu cred ca pana acum am deranjat pe cineva. Anyway am un singur numar de telefon de aproape 26 de ani, Iti voi mai scrie o data, nu neaparat ca sa stabilim o intalnire la o anumita ora (momentan nu sunt in Bucuresti) ci ca sa stabilim un canal de comunicare. Sunt curios daca vei raspunde

@Diana Petrathanks!

• Like 2
  • Haha 2

@Diana Petra, ca am fost plecat si nu am vazut flame-ul, spui ca noi am creat isteria asta...

Foarte gresit. Isteria a fost creata de faptul ca sint persoane, ca mine, care incearca sa stabileasca ceva cu tine de foarte mult timp, 12 ani in cazul meu. Nu am sunat de mai mult de o data pe luna, nu am dat mesaje mai mult de odata pe luna, tonul a fost politicos, nu ai fi avut nici un motiv sa nu raspunzi...

Si acum postezi ca esti asaltata de apeluri, nu mai stii la care sa raspunzi sau la care nu, normal ca se arunca toti sa te sune,  macar ca sa-si demonstreze ca existi.

Eu personal am renuntat sa te mai caut, nu ma intereseaza trofee sau femei hard to get, si consider ca e doar o strategie de marketing ce faci tu.

Nu sint de acord nici cu vinatorii de trofee cu zeci de numere de telefon, insa aia pot fi blocati, incet incet scapi de ei.

Nu poti avea clienti doar oameni respectabili, doar daca ai un cerc inchis si te joci doar acolo, dar atunci nu ar mai avea rost anunturile...

Have a nice life !

• Like 3
  • Thanks 1

Subscriu la cele de mai sus.

Am încercat și eu să ajung cu apeluri rare, sms-uri...no answer. Am renunțat de ceva ani. Nici nu mai tin să ajung acum. Poate doar pentru o cafea pentru a mă convinge că nu-i o himeră.

Ceva similar cu Bianca777 (îmi aduce aminte) - pom lăudat dar inaccesibil prin absența răspunsurilor, cel puțin în cazul meu, și știu sigur că nu am fost singurul. 

On 29.10.2024 at 21:08, Futuloiu said:

daca ai un cerc inchis si te joci doar acolo, dar atunci nu ar mai avea rost anunturile...

Aici explicația este simplă: din cercurile alea închise mai pleacă lumea - se satură. Atunci trebuie adus altcineva în loc. Dacă recomandări nu sunt, anunțurile sunt soluția.

Eu nu înŧeleg alte lucruri, dar nu mai îmi bat capul.

• Like 3

On 06.07.2022 at 17:24, simplicity said:

Da draga Diana… Diana vei ramane… doar ca nu raspunzi never-ever la telefon … apel sau mesaje…🙁

Intre timp ti s-a schimbat statutul😅 Rog confirmare🤗

Cum a "curs destul de multa cerneala" pe subiectul Diana in ultima perioada am zis ca trebuie sa ma conving personal... Acu' recunosc ca ma tenta inca de acu 10 ani cand a aparut prima oara dar ba eu eram peste mari si tari ba era ea disparuta, ba ... stiti voi.. nu raspundea.

Zilele trecute astrele au intrat intr-un final intr-o conjunctura favorabila.
Pe scurt, daca vreti "sport si performanta",  inca un trofeu sau o simpla descarcare de hormoni, cum zicea cineva mai sus, nu cred ca Diana e o alegere. Diana e mai degraba iubita / amanta, cum vreti voi, din facultate cu care te reintalnesti dupa ceva vreme. Este calda, tandra, reuseste cumva sa faca astfel incat totul sa fie natural.

In plus e inteligenta, ai cu cine povesti. Pe scurt, nu fiti badarani, tratati-o cu respect si veti descoperi o amanta adevarata. 
Bonus: are niste ochi superbi pe care din motive de lipsa de ochelari i-am descoperit doar la plecare.
Bonus 2 (doar pentru mine!): e la 10 minute de plimbare de biroul meu

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1

• 3 weeks later...

Salutare ,

Imi permit sa relatez si incercarile mele de a intra in gratiile distinsei domnite , dupa cum urmeaza

I-am scris de cateva ori via sms , rugand-o sa-mi spuna daca ar fi posibila o intalnire ... nu am primit raspuns sau , daca-mi amintesc , parca mi-a raspuns o data cu un mesaj scurt " nu lucrez pana vineri " . Cred ca am mai incercat ulterior sa scrijelesc cateva intrebari , probabil am fost insistent , cine stie !? .... insa tot asa , fara succes . Banuiesc ca filtreaza mesajele sau ... pur si simplu are altele pe cap mai importante .

Pe de alta parte , poate ca e mai bine asa , sau ... 🤔

In orice caz , eu o sa-mi mai incerc norocul , poate ca am fost suficient de cuminte iar Mos Nicolae o sa-mi citeasca si mie scrisoarea 🙂

Toate cele bune tuturor !

• Like 2
  • Haha 1