Jump to content

(V) bruneta 24 ani, metrou Dristor 1, 0763792465


bestfriend
 Share

Recommended Posts

Anunt gasit in AT : 

"La mine, Dristor Buna, te astept la mine intr-o locatie curata si discreta din zona Dristor pentru o ora de masaj total de relaxare. Poze reale, 24 de ani, 1,70m, 52 kg, mai multe detalii la telefon non stop "

In urma cu ceva vreme povesteam de o locatie de pe Camil Ressu, unde am dat de 2 brunete. Eu o cautam pe fata cu tatuaj pe mina, dar intimpinarea mi-a fost facuta de o colega, tot bruneta, dar mai nashparlie si mai pisaloaga. Mai jos e link catre acea relatare .

Ei uite ca am revenit in locatie, de data asta cu gindul s-o ciocanesc pe bruneta nashparlie. Mai ales ca anuntul din AT prezenta o tipa creata, sexy, numai buna de tras pe ciomag.

Deci mi-am facut programare, fiind convins ca la fata locului aveam sa gasesc orice , dar nu o tipa creata . Mai mult, banuind ca aveam sa dau peste tipa nashparlie si cu figuri in cap, am intins putin coarda si am incercat sa negociez, intrebind care e tariful, daca e sa ramin dar sa nu fiu interesat de "total". Si, surprinzator, tariful a scazut de la 80/fin, la 60. In aceste conditii, m-am prezentat la apartamentul deja cunoscut, si, evident, mi-a deschis aceiasi tipa bruneta, ca si data trecuta. Nu m-a recunoscut. M-a invitat in sufragerie si a inchis usa in urma ei (usa de la sufragerie, nu aia de la intrarea in casa !) . Am intrebat-o de ce o inchide, fiind curios daca mai e cineva in casa. A evitat raspunsul, dar a zis ca asa trebuie, usa sa fie inchisa. 

Mi-am dat seama, inca o data, ca fata e cam prostuta , destul de mult sub media de inteligenta in acest segment de activitate. Dupa ce ne-am lamurit cum e cu siguranta in sufragerie si cu usa inchisa, am intrebat-o de ce nu e creata, ca in fotografii. Mi-a explicat ca alea erau extensii si ca nu a avut timp sa isi schimbe fotografiile. Asta, de vreo 2 luni cel putin, m-am gindit eu.

Am convenit sa ramin pentru o finalizare si am achitat. In drum spre baie, traversind holul de la intrarea in casa, am vazut-o si pe colega ei, care statea in baie si isi aranja parul cu o placa. Am salutat-o din mers, iar ea mi-a zambit.

Am revenit in sufragerie si ne-am apucat de treaba. In primul rind, nu are un corp extraordinar. Daca ar fi avut pantofi cu tocuri, sau vreo lenjerie sexy, poate ca ar fi avut alt aspect. Dar era imbracata simplu, de casa . Are o figura comuna, par tuns cu breton, dar usor neingrijit, fara manichiura sau pedichiura facuta. Si clar nu are 1.7m, cum declara in anunt. Mi s-a parut cam stingace (si nu in sensul ca mi-a apucat-o cu mina stinga ) . Sau e doar prostuta, din nou.

Despre servicii : oral executat binisor, cu limbi peste tot, cu multa saliva pe capul organului, mai frecat cu mina, dar fara sa exagereze. Am sarutat-o pe gura, de mai multe ori, dar tinea buzele destul de strinse, de parca s-ar fi ferit sa nu ii miroase gura. Deci s-a cam eschivat, desi a spus ca acepta Fk.  Am facut si 69, ca tot era inclus in program. La un moment dat mi s-a parut ca s-a incins binisor, si, dupa cateva minute, s-a intins pe spate , cracita, spunindu-mi "sa intru in ea" . Dar nu a schitat nici un gest sa intinda mina dupa vreun prezervativ (oralul fiind neprotejat). Mi s-a parut ciudat, asa ca i-am zis ca vreau sa continuam tot cu sex oral. Asa ca am pus-o sa mi-o suga in continuare. A continuat cu oralul, destul de intens. 

La un moment dat, mi-am dat seama ca nu am chef s-o mai ard si in alte pozitii, stateam destul de comod cu cracii in sus si cu ea intre picioarele mele. Asa ca am lasat-o pina mi-am dat drumul in gura ei. A stat cuminte acolo si m-a lasat sa ma linistesc. Apoi s-a dus la baie si a scuipat tot. La intoarcere a comentat ceva (sau mai degraba a mormait) intrebind ca ce, mie imi place sa-mi dau drumul in gura fetelor ? Stiam ca accepta finalizare orala, asa ca nu am inteles sensul intrebarii. Am intrebat-o si eu de ce mi-a zis sa i-o trag, fara sa imi puna prezervativ. Iar a mormait ceva (cam asa vorbeste ea de obicei) zicind ca "evident ca mi-ar fi pus prezervativ" . Poate ca da, poate ca nu .

Per total, nu e o experienta de repetat, nici o escorta la care sa revin. In afara de faza cu parul cret, nu stiu ce sa zic, daca fotografiile sunt ale ei sau nu. Stiu, in poze se vede un tatuaj pe un san, parca si ea avea un tatuaj pe undeva, dar nu imi mai aduc aminte unde. Transperantele erau trase peste tot, deci totul s-a petrecut in semi-bezna, chiar daca afara era inca lumina.

Dar indiferent daca sunt sau nu pozele ei, mai important de luat in calcul este prestatia ei, care nu mi s-a parut iesita din tipare. E adevarat , nu am incercat normalul. Dar cred ca nu am pierdut nimic deosebit. Si are acelasi obicei prost, ca si colega ei : sta cu ochii pironiti in televizor, atunci cind o suge. Chiar si la reclame.

Atasez si poze, ca sa fie .

 

169317301.jpg

187888111.jpg

187888151.jpg

188182541.jpg

169317281.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Am gasit un alt anunt si un nou numar de telefon ( 0767524306) , pe aceiasi locatie din Camil Ressu, cu servicii totale la pret de 80fin / 120ora.prevne

Anuntul zice cam asa: 

" La mine, Dristor, poze recente/ reale daca te ai saturat de graba si poze false, te astept la mine intr un ambient calm si relaxant. Masaj de relaxare 30 min 80 Ron sau 1h 120 Ron. Ma poti suna non stop, zona Dristor, 
Bruneta 1.69cm, 50kg, 24 ani. Calma,finuta si rabdatoare, Zona Dristor.
Suna ma si nu vei regreta aventura cu mine"
La telefon a spus ca o cheama Maya, deci e aceiasi tipa la care face referire acest topic.
Cel putin  99% .
 

Pozele sunt urmatoarele :

188613371.png

188613381.png

188613391.png

188613401.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...