Jump to content

O EXPERIENTA NASOALA LA CONSTANTA


zigo
 Share

Recommended Posts

Anuntul : Satena 30 ani, locuiesc singura, ofer servicii de sex total, normal, oral cu finalizare. si alte mici fantezii.. Te astept intr- o locatie moderna, discreta si curata pentru a petrece clipe unice de pasiune si extaz unul un compania celuilalt.. Discretia si seriozitatea sunt de la sine intelese...0727480013 ( 0727.480.013 )

Cu ocazia unei calatorii, in Constanta, am vizitat-o pe demoazela in cauza prima data anul trecut, aveam o pauza la prinz, am cautat ceva cit mai aproape de Mamaia, unde eram cu treaba.

Rasfoiesc Telegraful local, dau citeva telefoane si ma decid asupra ei. ca locatie este in Tomis 4, cumva in spatele blocurilor visavis de de OMV.

Locuieste singura. Mica cam 1,57 si vreo 55 de kg, o fata absolut comuna. arata mai dolofana decit in poze. Dupa un pahar de suc, era vara, ma duc la igienizare, baia curata, gel de dus, papuci, prosop curat. Ne ducem in camera de actiune, unde a executat un oral asa si asa, cam mecanic cu incercari timide de aniligus si ajutat de mina. O pun capra termin in Durex si plec. Mi-a cerut banii inainte 70 de lei.

Note pentru prima experienta:

Locatie 9 spre 10 extrem de curata si moderna

Demoazela cam bondoaca si dolofana; intre 6 si 7

Prestatia la fel 6-7

GFE: 5

 

 

[attachment1][attachment2]

 

Bun acum o luna fiind la un restaurant in zona, dupa vreo doua wiskeane imi zice ala mic sefule sint statut du-ma si pe minte intr-o gurita ceva.

Cum eram aproape de locul unde s-a desfasurat actiunea si tineam bine minte blocul din cauza denumirii unui magazin la parter, pornesc neanuntat. Evident nu mai stiam numarul la interfon, astept sa apara careva, in sfirsit se deschide usa urc si sun la noroc.

Aud o foiala pe la usa se misca vizorul si ii spun cu voce joasa sa deschida ca ne cunoastem. Demoazela deschide , isi aduce aminte vag, si ma pofteste inauntru. Imi cere banii inainte tot 70 de lei, ma dezbrac, dau sa ma duc spre baie si ini interzicea ccesul, ma pofteste in WC de servici, fara cuva samd, apa baltea pe jos, un dus montat la chuiveta. Ii spun ca sa vrea la baie ca este ud pe jos inca o data imi interzice baia si imi trinteste o pereche de papuci soiosi si dubiosi, cred ca cu o lupa buan gaseam cel putin un milion de bacterii pe ei.

In sfirsit o mica igienizare ma duc in dormitor, demoazela era doar in chilotzi. Incepe un oral chinuit si mecanic si plictisit de parca spargea seminte, asteptind as ii treaca ziua. O rog sa foloseasca mai mult limba, dar imi raceam gura de pomana cu ea. Plictisit ii spun sa scoata chilotzii ca sa o pun capra. Se executa si ma trazneste un miros insuportabil, ii spun sa se spele, imi arata ceasul si imi spune ca daca o trimit la spalat imi expira timpul. In sfirsit isi pune chilotzii inapoi si termin, neprotejat in gura ei dupa o prestatie de doi bani.

Note la a doua experienta:

Locatia la fel de curata, in clusiv dormitorul: 9-10

WC de servici pe post de baie 4, strimt ud, prosop murdar, mi-a intins un sul de servete de bucatarie.

Demoazela: 5 ca s-a mai dolofanit intre timp.

Igiena la pasarica: 0

Prestatie: 1

GFE : zero mai bine dadeam o muie intr-o minge mica de plaja,

Evident ca mi-a parut rau dupa bani si am hotarit ca nu mai trec pe acolo never

post-7098-150392368679_thumb.jpg

post-7098-150392368685_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Te-a mancat undeva.....

 

Ai abordat total gresit fenomenul:

 

1. Nici nu stiu daca a fost de bine sau de rau ca ai dat de .....aratarea aia feminina acolo. Puteai la fel de bine sa fie doar pestele (probabil sechestrat in baie pe durata vizitei tale inopinate).

 

2. E de mirare ca ai dat peste aceeasi faptura in acelasi apartament, la distanta de cateva luni. De obicei se permuta frecvent intre un numar oarecum fix de locatii.

 

3. Telegraful nu a fost si n-o sa fie 100 de ani de acum incolo echivalentul local al anuntul.ro.  E locul pentru categoria "un pic mai bine decat pe centura".

Sansa de a capsa ceva acceptabil din anunturile telegrafului este aproape de trecut cu vederea.... Eu am abandonat de mult varianta asta.

 

Cauta alte surse de inspiratie!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...