Jump to content

Attraction Club - Tzeapa www.attractionclub.ro


neanuntat
 Share

Recommended Posts

E un club de aparent swing, in care se produc allegedly chestii, undeva in zona Pache Proto, str Agricultori nr. 16  www.attractionclub.ro 0731578887 ( 0731.578.887 ) , 0757952474 ( 0757.952.474 )

Am facut o rezervare la acest club, intr-o seara de weekend in care am scapat de ochiul foarte vigilent al politiei conjugale, cu eforturi imaginative oribil de mari. Mergeam ca ins singur, platind 300 RON pentru nimic in afara de entry. Drinks and shit are surely extra.

Exact cand ma urcam in taxi sa plec spre ei, m-a sunat receptionerul, sa imi spuna ca a venit unul cu un card de membru vechi care a luat ultimul loc liber de solo male in club, desi eu il rezervasem cam cu 30 min inaintea lui. A trebuit sa dau si 5 RON la taximetrist pt deranj.

Din punctul meu de vedere, asta e de ne-acceptat. E ca si cum stai la coada la Carrefour, si cand sa iti versi cosul la casa, apare un bou cu carutzul plin, care e client vechi, si ti se baga in fatza. Apoi se inchide casa, si tu ramai cu cosul si trebuie sa pui si produsele din cos inapoi pe rafturi.

Tzeapa, muie si cacat. www.AttractionClub.ro: sunteti de CACAT si tzepari!  Ah, si muie, bah.

  • Haha 1
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

parearea mea -de evitat . Locatia sa zic ok, poate cam prea intunecoasa in zona de socializare. Cupluri care la prima vedere pareau animatorii stabilimentului ,combinatie intre dansator/fotomodel tras un pic de fiare si balerina/dansatoare lasata de meserie,  nu ma interesau, oricum socializau intre ei asa ca nu avea rost sa ii deranjez.

Prezent inca un cuplu cam la 35ani ,le cer permisiune sa luam loc la masa lor ,ne prezentam si legam o discutie cit de cit . Timp de o ora nu am vazut sa mai apara nici un cuplu .Dupa mai bine de o ora cind a intrat primul burtos cu aere de interlop de cartier i-am zis partenerei ca eu vreau sa plecam ,ea ca sa mai stam iar dupa inca 5 minute cind a intrat al doilea burtos nu a mai zis nimic ,s-a ridicat si am iesit .  Bineinteles ca la iesire nu am scapat de comentariile cu voce tare ale celui de-al doilea burtos  " ca iar s-au adunat haladitii fitosi".

Link to comment
Share on other sites

Guest Futuloiu

Clubul este dechis in zona Matasari/ProTv, si probabil ca fostii pesti si combinatori de pe acolo au si ei o unghiuta in afacere. Numai asta si ar fi de evitat...

 

Link to comment
Share on other sites

swing, not my zbing. dar am citit pe site-ul lor ca au si salon neaos de masaj erotic. A fost cineva? Exista o oferta mai ampla decat doar masaj (gen exclusivemassage, de ex)? Pe una din maseozele de acolo, ce are poze pe site am recunoscut-o dupa tatuaje, si era super, super. (presta la Amazonia si nainte la unul pe strada lamaitaei). Oricum planuiesc sa verific care-I treaba si revin apoi cu detalii.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Locatia e de swing si e chiar super tare... am fost si cuplu  dar si singur cand  intr-o perioada eram singur. lume de calitate si atmosfera  foarte horny

nu inteleg supararea  de aici... era mai bine sa ajungi in locatie si sa nu fii primit sau cum? mai bine ai da cu respect ca ai fost sunat

  • Haha 2
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Dori223 said:

nu inteleg supararea  de aici... era mai bine sa ajungi in locatie si sa nu fii primit sau cum? mai bine ai da cu respect ca ai fost sunat

În spiritul sărbătorilor: comanzi pă online ultimul produs de pă stoc cu ridicare din magazin; magazinul confirmă comanda şi când ai ieşit pă uşă, după 30 de minute, să îl iei din magazin, te sună ăla de ți-a confirmat comanda şi-ți zice: l-am dat la un tovarăş de la băiatu' de pă raion.

În spiritul sistemului de sănătate: eşti la farmacie...

Trecând peste faptul că @olivertwist este mai bătrân şi număra greşit, puțin, eu cred că Dori223 nu ştie cum să ne invite, undeva, la AttractionClub sau ceva în stilul AttractionClub, nu neapărat AttractionClub.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...