Jump to content

Catalina - 0725186941 - Bloom Bank - Zepter - bruneta slim


gman
 Share

Recommended Posts

Am cautat dupa numarul de telefon si nu am gasit nimic asadar am creat acest topic.

 

Anuntul: "CATALINA, sunt o bruneta seducatoare si manierata, te astept la domiciliul meu unde iti voi indeplini orice dorinta si fantezie erotica, nu raspund la privat, poze 100% reale 0725186941 ( 0725.186.941 ) 200ron/H"

 

Domnisoara are cateva review-uri pe site-ul concurent care de altfel m-au dat afara ca  nu am facut recenzii ...uite  fraierilor ca fac aici :).

 

Am sunat cu o zi inainte sa aflu program...eram curios de la ce ora incepe...si cum mi-a zis ca incepe de la 9-10... :) am si consemnat in agenda pt a doua zi.

A doua zi sun...sa vad daca nu cumva doarme...sau poate imi trage teapa....a raspuns si cred ca am si trezit-o din somn...si am stabilit ca ne vedem la ora 10...

Ajung la Bloom Bank in fata si o sun...imi spune scara interfon...ajung la usa...bat subtil..si cand se deschide usa...surpriza: pozele erau adevarate, o bruneta pe gustul meu, slim frata asta da slim - nu ca Luiza de la Romana (cea plecata in Germania pt cunoscatori). 

Ma pofteste in dormitor--- dupa hol imi dau seama dupa perdele ca e un cuib. Ajung in dormitor..curat, frumos, fara fum de tigara...pe placul meu. Imediat...adica nici imi dadui bine geaca jos si ma intraba daca vreau sa fac un dus....o bila neagra spusei eu in mintea mea...vrea sa termine repede imi veni alt gand...dar le-am alungat repede...mi s-a dat un prosop curat si am plecat supus la baie. Baia ok...gel de dus, baie curata, papuci...nu am nici o obiectie la locatie. nota 9...doar pt ca mai sunt si alte fete pe acolo...imi place sa fie singura sa nu aud voci..cu toate ca la ora asta ...a fost ok...fara galagie.

Fac rapid un dus, imi pun prosopul pe mine, imi iau hainele si intru in dormitor...aici deja aprinsese un betisor parfumat---draperii la geamuri, era semi intuneric...o atmosfera tocmai buna de "amor". Cu prosopul pe mine deja vad ca fata ma asteapta doar in chilotei...Ce sa va spun un fund de milioane, talie subtire, SLIM...dar nu prea are sani...micuti, parca prea micuti, dar cu sfarcuri super de luat la rontait :). Nu m-a deranjat pt ca oricum nu prea imi plac balcoanele mari...

La fata e draguta...acum fiecare cu gusturile sale...mie mi s-a parut OK. Nu e miss...dar nici urata. Am mers langa ea...pt ca de vorbit nu prea vorbea...ma apropii o iau in brate...si ea da capul intr-o parte si ma saruta mai pe obraz...hopa...zic ...parca ne puteam saruta...ce se intampla? O sarut incet pe obraz, pe gat, pe umeri...si apoi incerc iarasi sa o sarut pe gurita...si vad ca accepta....deja intre timp ala mic incepuse sa creasca...ca de la gerul de-afara se facuse mic..mic. Am inceput sa ne sarutam ...mai peste tot...ma trage in pat...incep sa o sarut pe sani...pe gura, pe gat...parea sa fi facut un click...eu cel putin..l-am facut. Dupa vreo 5 minute de frecus..ma intoarce pe spate si incepe un oral....nu de milioane...un oral de nota 7...se ajuta cu mana, incercari de deep..aproape reusite, dar probabil la unul mai dotat nici pe departe nu ar reusi...una peste alta imi dau seama ca nu o sa termin nicigand din oral..incep sa o mangai...pe sani, pe fund...pe la pasarica care se umezise....nu am simtit mirosuri neplacute venite din zona aceea.

Se vede treaba ca incepem sa ne incingem si fata cauta un prezervativ, din cand in cand imi mai arunca cate o privire, eu o privesc in ochi...si nu intelege de ce ma uit fix la ea...incearca sa imi puna prezervativul....dar nu prea a reusit, nu stiu ce prezervative erau...dar nasol...ma gandesc in acel moment ca o fi mai la inceput si nu prea stie sa puna unul...incearca cu altul...nici cu asta nu a reusit...si ma roaga sa o ajut...incerc si eu si vad ca nu are legatura cu experienta ei...chiar erau niste prezervative al naibii de greu de pus....am reusit pana la urma si am inceput sa radem amandoi de situatia aparuta... Incepem sa ne sarutam...se urca peste mine si il baga pe ala mic la caldurica :) stand cumva ridicata din bazin si incepand sa se miste rotund ... o senzatie misto...frumos...dar aveam chef de putina pasiune...si incep sa o strang in brate...sa o apropii de mine...si sa ma apas in ea. Nu stiu daca a fost pe placul ei... Am incercat apoi un misionar - apasandu-ma pe ea si fracand-o cu mainile ..peste tot :) si sarutand-o in acelasi timp...

Am simtit ca parca incepe sa-i placa...dar nu a mai durat mult si eu am terminat in prezervativ... M-am dat intr-o parte si am inceput sa vorbim...din una in alta...pana am vazut ca am ce vorbi cu ea...si de altfel nici nu ma grabea ...am stat acolo 1 ora....am zis ca am sa revin...

Sa dam si cateva note:

Locatie: 9

GFE: 10 - ( se trage de la final)

Oral: 7

Normal: 8-9;

 

Tarif: 150 / fin ; 200 ora/2 fin;

 

De revenit!

 

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6]

post-2214-150392340036_thumb.jpg

post-2214-150392340037_thumb.jpg

post-2214-150392340038_thumb.jpg

post-2214-15039234004_thumb.jpg

post-2214-150392340041_thumb.jpg

post-2214-150392340043_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Astazi...am fost pentru a doua oara. Am stat vreo 2 ore... si nu m-am plictisit.

 

Ce sa va mai povestesc...sublim.

 

Dar cred ca e pt ultima data... Cred ca ma las de meserie. :)

Ce sa va mai povestesc? a fost mai mult decat prima data, stia ce imi place, cum imi place...etc. Geme frumos! (prefacut sau nu....geme frumos) .

M-am dus sa ma simt bine si asa a fost. Mi-am adus aminte de zilele mele bune cand nu trebuia sa platesc pt asemenea servicii :) , dealtfel atunci nici nu gandeam ca am sa ajung vreodata sa platesc pt. asa ceva si totusi acum am platit. Cu ocazia asta cred ca am sa va spun .."La revedere ".

Cu ea am reusit sa retraiesc acele senzatii si la sfarsit m-am trezit din vis...trebuia sa platesc; nu mi-a zis nimic ea...dar ce pacat ca m-am trezit din vis :). a fost atat de pasionala incat uitam unde sunt...

  dupa prima ora (adica 1 fin) am stat lungiti in pat, nu mai aveam chef, dar dupa ce a inceput sa ma sarute usor, sa ma tina in brate, sa ma stranga, am anuntat rapid ca ma duc la dus :); imi revenise cheful, stiam si ii spusesem ca a doua oara termin mai greu, cu toate astea am inceput....

un preludiu ca 2 indragostiti :), adica prea lung, si deja la cu 10 minute inainte de a face 2 ore ....mi-am dat seama ca am intarziat cam mult pe acolo si trebuie sa plec...am sarit din pat si ...am plecat, am plecat stiind ca nu o sa ma mai intorc. stiam ca va fi pentru ultima oara cand merg la o fata.

sa-i spuneti unde ati gasit-o, poate i-am facut reclama :); eu nu i-am spus nimic de acest site...

 

Daca va intereseaza mai multe detalii...o sa vi le dau...

Asadar...duceti-va...eu am iesit la pensie :)

 

Sanatate...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Postul meu de astazi se va abate de la tiparul de recenzie al damei. Scopul postului de azi nu e nici reclama nici antireclama ci pur si simplu un " control opc-ist" sau daca vreti " control medical". Drept urmare am vizitat-o si eu pe frumoasa Catalina, care in afara faptului ca nu are sani mai marice ( nimic rau in asta), este o faptura superba, ata ca aspect cat si ca si comportamnet. Cele aproape 2 ore petrecute cu ea au fost de vos, cu sex oral si nmal in toate pozitiile posibile. La lady on top are niste miscari de te termina cat ai zice puta. Are o pisda stramta si frumoasa cu labii mari. M-am jucat cu degetele in ea dupa bunul meu plac. Ca si atitudine fata e super ok chiar f. placuta. Postul meu nu vrea decat sa  :o preintampine sa vi se intample si voua acelasi lucru ca si mie. Si anume dupa ce am plecat cu o super amintire de la ea, aceasta amintire a devenit fizica pt. ca plecasem ci cu niscai BTS respectiv Chlamydia si Gonorrhea. Drept urmare, postul meu este un apel la voi colegi cordaci de a incerca " curatarea, igienizarea, tratarea ", acestor dame, indirect bineinteles prin actiunile noastre , cat si preantampinarea altor infectari. Catalina trateaza-te pt. ca e pacat sa ramai bolnava, sa infectezi si pe altii iar in timp sa ai tot felul de complicatii. Parearea  umila, dar care nu conteaza e ca ar trebuii sa incercam in vreun fel sau altul pe acele dame care chiar merita vizitate, precum e si Catalina , sa le constientizam ca la acest fel de activitate si program de lucru cu publicul e nevoie din cand in cand si de analize si tratament.

Cu respect , un biet "antibiocist".

Link util pt. toti cu simtome si tratament

http://www.std-gov.org/

Link to comment
Share on other sites

Salutare,

 

Poti sa ne spui mai exact cum ai luat aceste boli ? Ai facut oral nep sau normal nep .... etc ??

 

Multumim

Link to comment
Share on other sites

lucifucius@

 

Tu cam "infloresti" ca sa nu spun minti in legatura cu bolile.

 

-chlamydia nu supravietuieste in gat ,gura deci doar daca ai facut sex normal neprotejat putei sa iei asa ceva.

-sansa sa iei gonoree de la prima partida de sex oral e de aproximativ 10% si asta e exagerata(de obicei sub 10%).

-daca o persoana are in gat, gura gonoree exista o sansa f mare sa-ti dea uretrita nongonococica de care tu nu ai zis nimic.

 

Surse pt afirmatiile facute: Hunter Handsfield, M.D. University of washington.

                                          Edward W Hook, MD(2002-2006 - Best Doctors in America, Infectious Diseases)

                                         

         

Ps:Nu am fost la Catalina nu o cunosc si nici nu ma intereseaza de ea.Dar nu are rost sa se creeze panica degeaba.

Link to comment
Share on other sites

@X-man:

 

eu dau crezare omului, si vreau foarte mult sa citesc ce are a spune. m-am infruptat din plin din cei 10% sanse de gonoree din sex oral de la numita Karla, si vai de curul meu ce bine a fost.

 

nu sunt de acord sa il atacam cu pietre

 

 

Link to comment
Share on other sites

@paolo

 

El afirma ca este sigur ca a luat ambele boli de la aceeasi fata si din o singura vizita.Asta miroase a minciuna.

Daca spunea doar gonoree eu unul il credeam.

 

Link to comment
Share on other sites

salutare...

 

Acum vad si eu una alta...

 

Eu nu am nimic, am fost de vreo 3 ori...asadar cresteau sansele, evident nu am facut sex normal neprotejat.

Nu am usturimi, arsuri, secretii ....

 

Exista si alte simtome?

 

Ultima data am fost acum 1 luna...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest machucambo

Salutare,

Am vizitat-o pe Catalina in locatia Ellei, fosta Bloom si ea. Nu mai revin cu detalii despre locatie deoarece au mai fost mentionate aici: http://www.ddcforum.com/index.php/topic,12811.0.html

Despre Catalina nu am ce sa adaug fata de ceea ce au scris cei dinaintea mea, in privinta aspectului, poate doar faptul ca are un trup de fotomodel - a NU se citi forme perfecte. Este inalta, 1.70 - 1.75 fara tocuri, talie, fund frumos, sani mici dar foarte "gustosi", craci lungi, privire agera. La capitolul igiena si GFE am fost foarte multumit.

Am petrecut o ora cu dra si am platit 200 lei pentru o finalizare / o ora. Nu am avut parte de a 2-a din motive de epuizare.

Am facut sex oral neprotejat dupa ce am sesizat dantura ingrujita, mirosul fresh de apa de gura si mai ales datorita "click"-ului pe care l-am facut cu ea inca de la inceput. Mentionez ca s-a spalat cu apa de gura si dupa prima finalizare si dupa ce am terminat "intalnirea".

Este o fata naturala, prietenoasa, adesea se comporta ca o iubita (amanta), are trasaturi de "araboaica" si mi-a mentionat ca in curand se vor muta (ea cu Ella si Andreea) intr-un apartament mai spatios. Prosoapele erau proaspat spalate si-n acelasi loc pozitionate pe coltul chiuvetei din baie.

 

Eu unul recomand. E pe gustul si masura mea :)

Succes!

 

MFD - admin, poate o mutati intr-un topic separat pe viitor cand isi stabileste adresa

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Am vizitat'o si eu pe Catalina

Locatie pe Unirii la BCR,vis-a-vis de fosta locatie de la Bloom,(un moderator poate schimba locatia din titlu)in tandem cu Andreea,pe care nu am apucat sa o vad prea bine

 

Super bruneta slim,foarte frumoasa,m'am indragostit,nu am mai intalnit o asa frumusete care sa activeze ca escort,picioare lungi..cam 1.70,daca pune silicoane e crima curata sa o ratezi.

Locatia foarte curata,baia la fel,fata zambitoare si la dispozitia clientului...

Am inceput cu un preludiu cu FK si cu limba direct in pasarica ei,nu ai cum sa rezisti tentatiei,e incredibil de fina si dulce,in general tot corpul miroase frumos si e exact pe gustul meu...dupa care ea deasupra si finalizaare in prezervativ.

 

Nr 2 cam in aceeasi maniera,dar cu mult 69 si cateva pozitii normal,dupa care am palavragit vreo 20  de min cu mare placere,o adevarata nimfa langa mine in pat si goi amandoi...e un best money can buy.....

 

Am platit 300 dupa o ora jumate ,am sa revin cu siguranta,cu toate ca pretul asta e cam prohibitiv pentru mine...

 

Succese!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Am vizitat-o pe Catalina la inceputul lui octombrie in timpul unei peregrinari prin Bucuresti.

Locatie: vis a vis de Zepter, peste bulevard, se intra pe un gang intre 2 banci.

Catalina e o fiinta gingasa, suava, pret de vreo 23-25 de anisori. Skinny cam 1.70, frumos bronzata (solar?)

2 numere  1 ora, 300 de lei. GFE la nivel foarte bun, sarut initiat de escorta, stie sa intretina o atmosfera propice impreunarii. Te strange in brate, te mangaie, te iubeste. "On top" de calitate

Sex oral fara tehnica deosebita dar bun. Normal excelent.

Sta in apartament cu o colega (Andreea daca nu ma insel) la fel de draguta dar alta tipologie (mai cu forme)

 

 

Singurul turn off cred ca e pretul.

Link to comment
Share on other sites

Dupa o indelungata absenta, cauzata de peregrinari pe alte meleaguri, permiteti sa raportez:

 

 

Acum am revenit de la domnita. Aseara, dupa niste foarte placuta sedere la o terasa, ajung acasa si, cu un oaresce chef, studiez biblia unde-mi sare in ochi postarea lui Tico (multumesc pe aceasta cale). Desi era relativ tarziu (un pic peste 23:00) ma gandesc sa-mi incerc norocul. In mod placut surprinzator mi se raspunde la telefon (numarul din postare) de catre o voce placuta usor ragusita. Intreb daca ne putem vedea si mi se spune ca da, in 40 de minute. Mi se indica drept reper Bd. Unirii, intersectie cu Mall Vitan. Caut un taxi si ajung fix dupa 40 de minute. Sun din nou, mi se indica scara si sunt rugat sa astept 5 minute. Sun dupa cele 5 minute si aflu interfonul/etajul/apartamentul.

 

 

Cand ajung in fata usii, se deschide si dau cu ochii de jupanita. Este dupa cum au descris-o ante-scrisatorii. Inalta (1,70), slabuta (47 kg), frumusica la fata (dupa gusturile mele), bruneta cu par oarecum lung si echipata intr-o rochie mulata si niste pantof rosii cu tocuri maricele (dimensiunile mi-au fost declarate de catre ea, eu nefiind vreun priceput in asemenea aprecieri exacte). Pozele sunt reale, poate ceva mai slaba in realitate. De altfel a sus ca a slabit in ultima vreme, avand, in mod normal, cam 49-50kg. Sanii sunt mici spre foarte mici (minunati dpmdv) cu sfarcuri erectile si fragede.

 

 

Sunt luat de mana si condus in dormitor. Cu o atitudine foarte prietenoasa si zambitoare, ba chiar as putea spune cu un soi de caldura. Mi se explica regulile: 300 lei pt o ora (cate finalizari ma taie/tine capul), fara anal, oral NP, fara finalizare orala (la acest subiect a fost categorica si nereceptiva la niciun soi de stimulent tip zambet/gluma/financiar). Am fost invitat sa imi exprim si alte fantezii dar nu aveam nicio pornire catre chestii iesite din comun. Dormitorul dotat cu un pat generos, asternuturi care pareau chiar curate, aer conditionat dat pe cald la cererea mea (imi intrase niste frig in oase dupa zacutul pe terasa), un sifonier, un scrin si noptiere. Nu vreun lux orbitor dar destul de dragut. Telefon nu am vazut in niciun moment, nici nu stiu/cred sa fi fost in dormitor.

 

 

Primesc prosop curat/uscat, papuci de plastic (nu de unica folosinta dar pareau curati) si ma duc la dus. Baia dotata cu un ditamai gelul de dus Palmolive (pe marginea cazii) si pe o policioara se mai aflau tot soiul de alte produse de igiena, inclusiv apa de gura din care m-am si infruptat. O mica precizare - dureaza cateva minute pana se incalzeste apa dar nimic dramatic, 4-5 minute.

 

 

Cand m-am intors ma astepta imbracata, s-a dezechipat si am inceput sa ne harjonimo-sarutam plini de entuziasm. Dupa niste minute de pupaturi frenetice m-am intins pe spate si am lasat-o sa se ocupe si de madular. Oral bun, ajutat de mana dar in ton cu actiunea, fara a se dori grabirea deznodamantului. Ceva accente de deep throat dar fara ajuns pana in prasele. Adica ia destul de mult in gura dar fara sa forteze. Atentie si la zonele adiacente, niste lins/supt de coaie, jucat putin si cu limba catre ochiul meu maro dar nu un annilingus cinstit. Dupa cum relatau colegii nu un oral senzational dar mie mi-a placut.

 

 

Dupa cateva minute de oral am intors-o pe spate si am trecut si eu la zmotocit pasarica. Curata, boboc, placut mirositoare, labii pronuntate (nu camel toe). Parea ca ii face placere si nu a exagerat cu gemete false. Dupa ce mi-am facut damblaua, ne-am mai pupacit ceva, inca niste oral pentru o corecta invartosare a madularului, mi-a fost atasat un prezervativ (nu mai tin minte ce soi dar nu am intampinat probleme) si a trecut on top. Fiind eu o putoare ordinara am prestat toata actiunea cu mine intins pe spate si cu ea deasupra in diverse pozitii (cu fata spre mine, cu spatele la mine, mai imbratisati, mai lasati pe spate). In timpul evenimentelor a fost entuziasta si neobosita, s-ar putea sa-i fi facut si placere. Dupa vreo 10-15 minute m-am savarsit vesel in prezervativ. M-a lasat sa-mi revin vreo 5 minute pupacindu-ne ca doi vrabioi, mi-a scos prezervativul si am fost sters cu un servetel umed.

 

 

Am mai palavragit vreo 20 de minute despre cate-n luna si in stele si am aflat urmatoarele: dimensiunile precizate anterior, 23 de ani (asa si arata), din Iasi, in curent absolventa de, evident, psihologie. Conversatia a fost foarte placuta si condimentata cu tot soiul de harjoneli, inghionteli si gadilaturi, de parca eram doi tineri studenti indragostiti (dupa cum spuneam, eram intr-o dispozitie destul de romantioasa asa ca mi-a facut mare placere).

 

 

Dupa cele 20 de minute m-am dus la baie si m-am dusat, ceea ce a facut si ea. Al doilea numar a debutat cu aceleasi pupaturi pasionale si ne-am incotopenit intr-un 69 (eu pe spate si ea deasupra) in care am si finalizat. Cand am simtit ca vine taifunul am semnalizat prin niste gemete mai convingatoare asa ca ultimele secunde au constat intr-o laba frenetica, imprastiindu-mi mostenitorii pe propriul meu corp in mare parte si pe sanii/corpul ei in mai mica parte. Convenisem ca finalizarea orala este exclusa asa ca totul a fost conform intelegerii si asteptarilor mele. Am fost sters cu servetel umed si am mai stat cateva minute sa-mi trag sufletul.

 

 

Am mai conversat vreo 5-10 minute si m-am dus la dus pentru curatare trupeasca. La intoarcerea de la dus am lasat banii pe scrin (sau dulapior sau cum s-o numi) cu precizarea ca nu mi s-au cerut in niciun moment. M-am imbracat, am facut cunostinta la cererea mea cu bichon-ul sechestrat in bucatarie si care mai protesta prin latraturi sporadice, ne-am pupat dragastos si dus am fost. Exista si o colega pe care nu am vazut-o, nefiind interesat de acest aspect. Cu totul cred ca am stat vreo ora si un sfert si douazeci, nefiind presat in niciun moment, probabil si datorita orei tarzii si lipsei vreunei alte programari.

 

 

Locatie: 8-9

Oral si normal: 7-8 (daca vrei ceva mai porn-oriented) 9-10 (daca vrei ceva mai romantioso-iubaret)

Anal: nu este in meniu

GFE: 10

PSE: nu stiu daca poate livra asa ceva, nici nu imi doream asta si mie mi se pare ca nu e genul dar cine stie.

Atitudine: 10. Zambitoare, proactiva, dragastoasa

Tarif: 300 lei / ora (cate finalizari intra dar nu as crede ca ar accepta mai mult de 2)

 

 

Concluzie: mie mi-a placut. Mult. Atat fata cat si desfasurarea ostilitatilor de la primul contact telefonic si pana la parasirea incintei. Dupa cum spuneam, m-am simtit ca prin studentie cand ma indragosteam navalnic de cate o juna si ne consumam amorurile trupesti plini de dragoste si energie. Probabil a fost de vina si faimosul click, pe care am simtit ca l-am facut cu varf si indesat.

 

 

Va salut cocosat de respect,

Aligatorul

 

 

PS Intrucat o sa mai zac pe meleagurile natale vreo cateva zile, daca mai aveti vreo recomandare pe acelasi tipic (tanara, iubitoare cu GFE-ul pana'n slavi si skinny), va rog sa nu ezitati a ma indruma, motiv pentru care va multumesc anticipat si prea-plecat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...