Jump to content

Switzerland


qaz_wsx
 Share

Recommended Posts

 

Luzern, Switzerland

 

Cafe Bar Nizza, central, vis-a-vis de hotel Astoria.

E ceea ce numesc eu un Kontact-bar, denumirea descriind destul de bine conceptul.

 

Un bar mic in care se invarteau cand am ajuns eu 5-6 exemplare peste 25 (daca nu peste 30 ani) dupa evaluarea mea insa destul de aratoase. Te asezi la masa/la bar, iei o bautura (6 franci berea la 30 dl) si alegi. Fetele sunt destul de insistente si trag de tine sa mergi cu ele.

 

Am ales o negresa si printr-o amestecatura de spaniola/germana/italiana am reusit sa setam coordonatele - 100 CHF 'alles inclusive'.

O intreb de un bancomat ceva si ma indruma catre barman care imi intinde un POS in care platesc cei 100 CHF si primesc regulamentar chitanta (scanez si o uploadez cand ajung acasa).

 

Iesim din bar, intram imediat langa si urcam la etajul 7, un fel de apartament pe 2 nivele (al doilea nivel e mansarda cu 5-6 camere) in care se desfasoara ostilitatile.

Purcedem intr-una din camere, sunt f atras de formele dsoarei care imi dezvaluie ca are 38 ani desi arata mult mai bine decat multe din amatoarele de 25 pe care le-am vazut pe la noi. Zice ea ca face sport si se vede. Cur a la J Lo, sani decenti (mari, naturali, un pic lasati), corp fara grasime, corect epilata.

 

Altfel prestatia in parametri normali, totul protejat: oral, ea deaspupra, finalizare pe la spate. Privirile si gemetele de star porno sunt exersata poate prea mult dar au valoarea lor.

 

Una peste alta o experienta ok, desi 100 CHF este o suma de luat in seama (insa aliniata cu costurile vietii din Luzern as zice).

Pentru cei interesati de aprofundat recomand http://www.lustmap.ch/luzern.

 

Alles gute!

Nu am intrebat de al doilea numar sau anal (unu ma intereseaza)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Geneva,Switzerland

 

 

Prostitutia e legala in Elvetia si Geneva are cea mai mare densitate de curve pe metru patrat dupa Zurich.

Doritorii pot merge la bordeluri mai mult sau mai putin luxoase dupa buzunar. De un loc de frunte in Geneva se bucura clubul Venusia ( www.venusia.ch) . Are locatie destul de central, cu o intrare totusi discreta,si cu parcare,jacuzzi,etc. Camerele sunt amenajate tematic iar preturile se pot vedea foarte bine pe site-ul  salonului.

Exista o multime de saloane in zona garii in cartierul Paquis dar e citeodata periculos sa te aventurzi seara pe acolo.Cred ca sunt cel putin 20 de bordeluri,striptease,saloane erotice pe mai putin de 1 km patrat.

Ca experienta personala, am fost de doua ori la Venusia ci doua fete care nu mai figureza acum in menu insa nu mi-a placut, erau prea mecanice si croite sa te termine cit mai repede.

 

 

Cea mai buna alternativa dupa mine sunt independentele care pot fi gasite din belsug pe www.anibis.ch in sectiune erotique.

Se gasesc pe toate gusturile si buzunarele, dar cred canumai 25/% dintre ele au poze adevarate.

Majoritate au si locuinta, ceea ce simplifica mult lucrurile pentru ca o camera e greu de gasit si hotelul costam mai mult decit platesti pentru sex.

Am fost si recomand:

-http://www.anibis.ch/fr/massages--403/exclusif,excellents%20massages%20belle%20blonde078%20611%2041%02095162548 ( 0209.516.254 ).aspx?sf=dpo&so=d&ualf=True&p=12  la 200 CHF tot tacamul

http://www.anibis.ch/fr/femmes--388/mercredi%20%20anna,%20brune%20sensuelle,%20hyperchaude,%20sans%20tabou--517509.aspx?ualf=True intre 150 si 300  depinde ce optiuni alegi

iar pentru masaj erotic (tantra) http://www.anibis.ch/fr/massages--403/lucie%20massage%20tantrique%2011-7-15-7%20--2636277.aspx?fts=petit+lancy&sf=dpo&so=d&ualf=True 250 CHF pentru 1.5 ore.

E drept ca preturile par mari insa pentru salariile din Elvetia sunt cam la acelasi raport ca in Romania.

Stau oricind la dispozitie pentru intrebari sau lamuriri.

Bafta la treaba

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...