Jump to content

ratledge

Administrators
 • Content count

  826
 • Joined

 • Last visited

About ratledge

 • Rank
  rotten apple

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. Intrebare

  Aviz negativ, apreciez intrebarea
 2. Indrumar foto-publicistic

  Apreciez testul, dar voi astepta si-a 2-a confirmare, de data asta din partea unui enorias. Noua ne mergea si pana acum, de-asta n-am remarcat hiba pana cand nu ne-a fost sesizata.
 3. Indrumar foto-publicistic

  Incercati acum, ar trebui sa mearga. Apreciez un test reusit si-o confirmare ca totul e in regula.
 4. Vestita Yka

  May she rest in peace... Nu stiu sa fi avut topic aici. Stii cumva motivul pentru care s-a dus la ingeri ?
 5. Indrumar foto-publicistic

  Nu e restrictie, nu e scapare. Am editat posturile voastre si-am adaugat fotografii fara probleme. O sa vad care e motivul pentru care voi nu puteti face asta si voi reveni cu o solutie. Later edit: Am rezolvat, acum puteti atasa oricate fotografii, oricat de mari ar fi ele.
 6. caroline 22

  Am trecut prin aceleasi furculite caudine (inclusiv cafeaua metamorfica), mi-a cerut fie 200 Europsi pe noapte, fie 150 E in regim diurn (1-2 ore). I-am replicat evreieste ca mercurialul ei e cel putin bizar, dar n-am reusit s-o cobor la 100 de guldeni. Good riddance !
 7. S-a vazut cu ea un apropiat de-al meu, ma marginesc sa-l citez: "Munceste 9 luni / an in FKK-uri din Germania si se comporta ca atare. Fugi de ea mancand pamantul!"
 8. Avatars

  Aratam altfel, dar mai e loc de mici retusuri. Daca aveti o imagine favorita pe care-o doriti plasata ca Avatar si nu aveti resurse / timp / knowledge ca s-o atasati singurei, imi puteti trimite PM sau posta in topicul curent fie un link URL catre imaginea in cauza, fie imaginea insasi.
 9. Intrebari si idei

  Nu e un simptom legat de forum sau de host, te sfatuiesc sa incerci cateva DNS-uri alternative (daca asta nu-ti afecteaza accesul la alte site-uri) pana cand vei gasi unul optim.
 10. [attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]
 11. Discutii despre RTH

  Nu s-a scris nimic despre ele in ultimele 6 luni, redeschidem discutia atunci cand apar informatii fresh.
 12. Intrebari si idei

  E o mica hiba cu care va trebui sa traim o vreme, sunt mari sanse ca ea sa fie sa fie remediata ca ocazia urmatorului "SMF Software Update". Nu e ceva vital, forumul e perfect functional in rest.
 13. Salzburg Fkk Mystic

  Formatul despre care vorbesti se numeste Partytreff.
 14. Har Satanei, anul trecut mi-am ars doar prietenele, asta nu inseamna ca n-am frisonat intens la auzul tragicei vesti. Douamiicinspe a fost un melange sublim-scandalos, e aproape imposibil ca 2016 sa-l intreaca in diversitate, dar sigur o va face intru divertisment. Ne doresc sa traim vremuri interesante si sa le zugravim picaresc !
 15. Intrebari si idei

  Acum ar trebui sa fie in regula, te rog sa confirmi.
×