Jump to content
obi

BETTY-0731285220

Recommended Posts

obi
Posted (edited)

aproximativ 5 vizite la activ , in locatii diferite, ultima fiind linga cittymall , pe bd lapusneanu , decenta , aerisIta, ac 2 camere singurica.

o vizitez  des si cu mare  placere datorita aspectului sau fizic , superskinny , cu tite minuscule si o pasarica superba, emana sexualitate prin toti porii .

mai timida la inceput ,  a evoluat pe parcurs si la ora actuala se descurca onorabil , reusind sa ma aduca intotdeauna in stare de inponderabilitate prin felul in care actioneaza si datorita siluetei aerodinamice , unicat in bransa

pentru amatorii de skinny , este visul umed suprem , desi ea si-ar dori sa fie ceva mai implinita si este hotarita sa puna ceeva carnita pe ea , dovada faptul ca la ultima mea vizita am primit curierul de la mc  la usa , Betty fiind dezbracata , cu un delivery impresionant , un pachetel minuscul probabil cu o chifla si o punguta de chips.

prestatia sexuala , tehnic vorbind nu se ridica undeva la nivel de top , sa zicem ca satisface , pentru cei care intr-adevar sint pusi pe futut serios .

oralul am reusit sa-l aduc la standardele mele , datorita indicatiilor pe care i le dau de fiecare data , se adapoteaza usor si incearca sa puna in practica ce ii sugerez, a reusit deja sa ajunga la o adincime considerabila fata de  primele tentative ,  se joaca frumos cu limba si piercingul din limba , ofera o imagine senzuala prin felul in care se pozitioneaza , nu face (inca ) finalizare orala , e posibil sa accepte contra cost, facial , in functie de dispozitie si client.

este extrem de receptiva la 69 ,ii place , nu se plictiseste niciodata si ajunge in pragul orgasmului daca e bine stimulata , forma pasaricii , igiena si cracii lungi subtiri formind atuu-rile sale incontestabile .

pentru sex normal , se remarca deasemenea imaginea vizuala deosebita , in orice pozitie o pui ,emana senzualitate , nu rezista prea mult insa la sex activ si mai hotarit , fiind strimta si prea putin rodata .

igiena este mereu impecabila , una dintre putinele fete care miroase bine din toti porii, mai are si o piele fina , se ingrijeste , unghii ascutite pe care stie sa le puna in valoare .

de curind are in meniu si anal , dupa apreciere, marimi modeste si medii , contra sumei de 100 ron extra si cu programare din timp , sau dupa citeva vizite in care se produce o anumita  rezonanta .la fel si in cazul fk , selectiv.

este una dintre febletele mele , nu pot fi total obiectiv oricum as da-o ,  concluziile le trageti singuri , in functie de cum va comportati si de cum stiti sa va purtati cu o femeie.

tarif standard, foarte competitiv la ora actuala , 100 f /200h , plusuri pentru fetish-uri . incerc sa ii deschid orizonturile pentru role play ,se adapteaza rapid.

Edited by obi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...